Taylan bence sen bir silgi al.O listeden baya bir kişiyi silmen gerekiyor sanırım
Taylan bence sen bir silgi al.O listeden baya bir kişiyi silmen gerekiyor sanırım
bu ne ya arkadaşlar iki tutam kar gördünüz millet geri vites yapıo olmaz ki ama .
bakın kurye arkadaşlar var gün boyu kar yağmur demio çalışıolar burda faydalı bir organizasyondan bahsediyoruz biraz dişimizi sıkalım lütfen
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
arkadaşlar bugünkü havadurumuna bi bakın istanbulda nasılmış karla karışık yağmur diyor sabah 08:22 şuanda hiçölebi hava yok dışarda sanırım yarında böle olur ,eğer buşekilde olursa ertelemeyin toplaşalım hanedanda,genede sizbilirsiniz.
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin...spx?m=ISTANBUL
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
ben baştan gelicez deyip de ya abi hava -10 derece olcakmış yerler buz
olcakmış diye yazanlar için dedim bende 2 gün öncesinde yazdırdım adımı,
ayrıca hiçbir arkadaşımızın kaza yapmasını istemem tabiki
ben ikitelliden gelcem karşıdan ama o günkü riski ve tehlikeyi bende gözealıyorum her zmankinden daha dikkatli olcaz tabiki
bana bu kadar kızmana gerek yok pınar
ya ne -10 derecesi ya dışarı bir bakarmısınsence yarın -10 mu olur
lütfen biraz pozitif düşünelim
güzel ülkemin körüklü otobüslerine noldu yaa
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şuanki güneş kar topluyo olmasın sakın.. Şubat ayının güneşinden ne olur sende...
Yarın hava böyle olsun gelemem diyenler zaten gelecek ama hava kötü olursa kim bilir sen bile yolda kalabilirsin... Biraz çok yönlü düşünüp bencillik etmeseniz bu tartışma yapılmaz.. Gidemeyeceklere de saygı duymak zorundasın..
neden bu konu bu kadar sıkıntı oldu ben anlamadım..
neden rahatsız olundu gelicem diyip gelmeynelerden?
bugüne kadar mt buluşmalarını kim ayarladı, topici açan deil ayarlıyan kim bi bakarmısınız..
yada hangi buluşmaya iştirak etmedik.. hava durumu ne olura olsun..
ve hep kapanışı biz yaptık dimi..
bu buluşmadaki asıl gelme amacımız yardım idi, yardımı belirtilen hesap noosundan imkanlarımız doğrultusunda zaten yapabiliriz..
ümmet abim öptüm ellerinden, sözüm sana deil.. sana olan saygımı bilirsin..
GKN MOTORS
selem ...listeye beni de eklermisin? bende geliyorum...görüşmek üsere...paipai
BİZ HERNEKADAR SOSYETENİN CİLALI TAŞLARINDA DANS ETMEYİ BİLMESEKDE SOĞUK DOLUNAYDA ŞEYTANLA AZRAİLLE DANS ETMEYİ İYİ BİLİRİZ.
küresel ısınma başınızamı vurdu sizin yaa
zuıaha hahh ah ah ah ha ... boyle bi topic daha varmı ya severek izliyorum gerçekten ((((((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Sanırım yok.. ne olay oldu be.
METEOROLOJİ GEN. MÜD. RESMİ SAYFADAN ALINTI:(İstanbul: 16.02.2008 (Cumartesi): Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı geçecek. Akşam saatlerinden itibaren poyraz il genelinde kuvvetli olarak esecek.)Diyor meteoroloji haberiniz olsun
noolmuş bea böyle... arkadaşlar ben gıttım bugun mekan sahıbıylede konustum park yerı ıcın cafe onunu ayarlıcak lafa gerek yookk gelen gelır gelmeyen gelmez -10 -50 gelen gelır ısteyen gelır gelemıcek olanda gelmez yanı keyıf ısı bu toplanma buluşma we BU TOPLANTININ ASIL AMACI "YARDIM" DEĞİL... İHSANHAKAN abi topıc de bı yazı yazdı yardımda toplucam dedı yardım topıcı oldu topıc ben en baştan herkezle tanısmak ıcın actım bu topıc ı oke arkadaşlar kımse kımseye laf atıp bırbırıne gucenmesın yarın gelen gelır kımseyı zorlayamayız sımdıde herkeze tesekkurler... VE NURSU TABIKI EKLEDIM SENIDE LISTEYE TEŞEKKÜRLER...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)