Taylan kankı PINARR ABLAM SADECE BENIM ABLAM ONA GÖRE KAN CIKAR ONA GORE Uzak durun ablamdan sık boqaz etmeyın
Taylan kankı PINARR ABLAM SADECE BENIM ABLAM ONA GÖRE KAN CIKAR ONA GORE Uzak durun ablamdan sık boqaz etmeyın
Atlayıp gelesim tuttu ama Pınar Hanım Gelmem diyo O zaman ben de gelmem
Buradan dört gözle takip ediyom sizi, resimleri ilk yükleyene Livays besüzbir getircem Greyt Briteyn' den
Herkesi öptüm
Poturdak
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
PINAR buluşmada sen bu çocuğu bir elden geçir bir ayar çek bu çocuğa.
pınar önce buluşmaya gelsinde ayarı sinra düşünür
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
kuzuya bir mesaja bakar PINAR ın gelip gelmemesi değil mi? PINAR hanım öyle değil mi?
yaaa kusura bakma yağmur varsa ben yokum.
banamı ayar cekıcekler ???
Zoorr çOOkk zoOOrr ooo OOOOooooooo =))=))
canelerim şaka bi yanada listeyi düzenleyelim kimler geliyo kimler gelmiyor??? yagmur kar camur dınlemem gelırım dıyenlerı görelim
ya arkadaşlar bu toplantının asıl amacı arkadaşımıza yardımsa ertelememiz gerekmez mi? hava muhalefetinden dolayı katılım az olur bence. erteleyelim derim...... ben de hava durumuna göre gelecem taylan. buzlu yolda asfalta yapışmak istemiyorum...............
Vallaa gelecek olursam onu da bi araya sıkıştırıcaz artık
Dimi abi? Bende tam onu diyodum şimdi
Evet öyle
Ama bizim işimiz çıkabilir belli olmaz
Eee laptop olmadan makina ve wireless işine yarıyo mu
En doğrusu.. Bi buluşma için canınızı sağlığınızı tehlikeye atmayın lütfen
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
herkes duydu zaten müsait olan gelir,olmayanda fotolardan izler fikirlere anlayışlı olmak lazım.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
bu seferlik fotolardan izlemedeyiz..
kısmet bi dahaki buluşmaya..
GKN MOTORS
bende acayip hastayım 1 haftadır motosiklete binmiyorum üşütmüşümburnum tıkalı,hapşırıyorum,öksürüyorum,gözlerim sulanıyor.çoooooooookkk kötüyüm yaww.doktor bi ton ilaç verdi bu yüzden gelemeyebilirim kusuruma bakmayın.iyileşebilirsem gelirim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
abi arabayla da gelirim sorun deil ama bu hafta sonu şehir dışı görünüyo bana..
önceden de belliydi, yoksa bu hafta sonunu çoktan doldururduk biz
kısmet diyelim, cumartesi akşamı dönücem, hava sölendiği gibi olursa yollar kapalı olur, istanbula giriş çıkış zorlaşır..
kısmet diyelim
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)