Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
15. sayfa BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu

[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

REKLAM ALANI
    By_DosT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mekan belli olmaz ama genelde istanbul içi...
    Motosikleti
    Motürü Sattım. Şimdilik Ticari TAXİ
    bence bu buluşma yatar

sebep hava muhalefeti diye anılır derim benn...
    RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biraz daha mantıklı konuş istersen.. Burdaki insanlar arabalarıyla deil motorlarıyla giderler buluşmalara.. Küçük çaplı bi buluşma yapabilirsiniz ama büyük buluşma yapıyor isen hava durumunu dikkate almak durumundasın.. Sen almıyor isen gelen kişi kendi sağlığı için bunu dikkate alıyorsa sitem etmeye hakkın yoktur.. Gelen gelir gelmeyen gelmez ama bu havada katılım çok olmaz..
    tmm ztn ben bısey demedım we sana saygısızlık gıbı bıseyde yapmadım yaptıysam özür dilerim sonucta buyugumsun ama sende konusmana dıkkat edersen sewınırım ezerek konusma gıbı bısey yaptın bu bulusma yatar kım gelmez takmaz yanı gıbısınden... neyse gelenlerın cok olcagna emınım ztn gelıcek olanların cogu anadolu yakasından we cafe taraflarından pek sorun olcagnı sanmıyorum we ben ztn oraya yazdım eger yagmurlu hawada fln kullanamıyorum dıyosanız eger gelmeyın dedım duzgun bı sekılde merak etme onuda dusundum ben...saygılarımla...

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı thaii_vtec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tmm ztn ben bısey demedım we sana saygısızlık gıbı bıseyde yapmadım yaptıysam özür dilerim sonucta buyugumsun ama sende konusmana dıkkat edersen sewınırım ezerek konusma gıbı bısey yaptın bu bulusma yatar kım gelmez takmaz yanı gıbısınden... neyse gelenlerın cok olcagna emınım ztn gelıcek olanların cogu anadolu yakasından we cafe taraflarından pek sorun olcagnı sanmıyorum we ben ztn oraya yazdım eger yagmurlu hawada fln kullanamıyorum dıyosanız eger gelmeyın dedım duzgun bı sekılde merak etme onuda dusundum ben...saygılarımla...
    Hava berbat demenin ezerek söylenişi var mı yahu
    Düzgün bi şekilde söyleseydin eğer uyarmazdım zaten uslûbundan dolayı..
    Buluşma hava durumu takip edilir ve hava cidden çok kötüyse buluşma ertelenir ya da katılım az olur.. Katılımın az olacağı avrupa yakasındaki kişilerin fazla olmasıyla ilgili değildir.. Normalde gelecek olan kişi sayısından daha az olmasıdır..

Yazılarında sürekli gördüğüm kadarıyla fazla asabi ve tahammülsüzsün.. İnsanların yazdığını anlamadan sinirleniyor ve bunu yazılarına yansıtıyorsun.. Yazdığın kişiler akranların dahi olsa sorun yaratacakken bu kadar yetişkin insanın olduğu bi forumda biraz daha dikkat etmen gerekiyor..
    Bu yapıcı bi eleştiridir, eğer dikkate alırsan beni
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    pınar ertelersek daha iyi olur manasında demiş taylo sonuçta bu seferki buluşmanın bi amacı var ne kadar çok katılım o kadar hayır, problem o yani, yoksa buzlu yolda gecenin 3 ünde bile yola çıkılıyor merak etme.

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    kavga etmeyin bakım,bir motorum bile yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    Alıntı emin_arikoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pınar ertelersek daha iyi olur manasında demiş taylo sonuçta bu seferki buluşmanın bi amacı var ne kadar çok katılım o kadar hayır, problem o yani, yoksa buzlu yolda gecenin 3 ünde bile yola çıkılıyor merak etme.
    yaa yok emun abii bişey demedim ben neyse ben bısey demıyoru gelen gelır yanı kımseyı zorlayamam...=)) ayrıca asabi fln degılım ben pınar abla sadece cabuk sınırlenırım patlarım ASABİ değilim

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kavga etmeyin bakım,bir motorum bile yok
    ne oldu bursada bir motora bakmıştın olmadımı o iş?

ben gelip gelemeyeceğime cumartesi günkü havanın durumuna göre karar vereceğim
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    babaçi bakınıyorum hala acele etmiyorum az kaldı ama

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Daha demın haberlerı ızledım Diyorkii :::;;;

HaFta sonu -10 derece olcak hemde sabah ama ruzgar fırtına oldugu ıcın -15 hissedilecek yani gece de -20 olur herhalde Heryer don tutcakmıs onun ıcın dıkkatlı olun abılerım ablalarım

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Alıntı crayzboyone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha demın haberlerı ızledım Diyorkii :::;;;

HaFta sonu -10 derece olcak hemde sabah ama ruzgar fırtına oldugu ıcın -15 hissedilecek yani gece de -20 olur herhalde Heryer don tutcakmıs onun ıcın dıkkatlı olun abılerım ablalarım
    yok selçuk okadarda olmaz merak etme,sen otur evde dışarıyı seyret,bence gelen olur buluşmaya enazından karşıda oturanlar, sefaköyden ben gelirim,yavaş yavaşta olsa giderim.kimseyi bulamzsam bisahlep içer dönerim
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ümmet abıcım tmm ben gelen olmaz demıyorum Hemde taylan abıyapmıs bulusmayı ılk bulusması Ben sadece dıkkatlı olun dedım ....

Motosikleti
    Alıntı ümmet perkitan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok selçuk okadarda olmaz merak etme,sen otur evde dışarıyı seyret,bence gelen olur buluşmaya enazından karşıda oturanlar, sefaköyden ben gelirim,yavaş yavaşta olsa giderim.kimseyi bulamzsam bisahlep içer dönerim
    yürü be

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    merak etme ümmet ağa ben zaten varım... yok öle dönekik bende geliyorum dedim üstelik ben yaptım bu buluşmayı... hem burdan benım bı arkadasta gelıyo erdınc abıde gelıyo ıhsan abıde gelıyoo olmadı okey falan atarız tawla falan ehhehehehe=))=)) mutlaka ordayız... ben ztn aksam 22:30 yada 23:00 de donmek zorundayım bılıyosun benımkıler kızıyor yok ole gecelerı bana =))

Gelicek olanlar şuanlık;

1-)thaii_vtec
    2-)erdincpolat
    3-)ümmet perkitan
    4-)RoLa
    5-)ihsanhakan
    6-)jackaan
    7-)arslanfb
    8-)ozrace
    9-)exorcist
    10-)ragnosan
    11-)tukuc78
    12-)edermanli
    13-)hurricane_cbr
    14-)istburak
    15-)GKN
    16-)Rüzgar hakan
    17-)erdo2002
    18-)babaçi
    19-)Marv
    20-)a_sorti
    21-)emin_arikoglu
    22-)hasanpinar0537
    23-)kuyucadisi
    24-)mhrrmkpnr
    25-)CRAZYUSUFCUK
    26-)KARAKIZ
    27-)Azeri
    28-)nirengi74
    29-)kelleci
    30-)?????

burdan gelmıcek olanlar warsa adlarını sıldırsın... bılmıyorum kararsıızım demesenıız daha ıyı bende topıgı duzeltırım=))

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    yaa yok emun abii bişey demedim ben neyse ben bısey demıyoru gelen gelır yanı kımseyı zorlayamam...=)) ayrıca asabi fln degılım ben pınar abla sadece cabuk sınırlenırım patlarım ASABİ değilim
    Allahtan asabi deilmişsin
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:

Motosikleti
    bajaj boxer 150
    ben gelcem kısmetse ordayım c.tesi akşam
    www.perkitan.com

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allahtan asabi deilmişsin
    ben asabi değilim pınar ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa ben asabi değilimmmmm

Ayrıca pınar ablacım bı kusur ettıysem eger özür dilerimm sen kusura bakma ewet war ben bıraz asabilik ama o huyum hıc gecmeyen bı huyumdur affetmek sana kalmış buyugumsun ne de olsa laf yetıstırmem ben buyuklerıme...Saygım Vardır

Motosikleti
    hiç değil pınar ablası hiiiiç kuzu kuzu

Motosikleti
    bajaj boxer 150
    ben asabi değilim pınar ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa ben asabi değilimmmmm

Ayrıca pınar ablacım bı kusur ettıysem eger özür dilerimm sen kusura bakma ewet war ben bıraz asabilik ama o huyum hıc gecmeyen bı huyumdur affetmek sana kalmış buyugumsun ne de olsa laf yetıstırmem ben buyuklerıme...Saygım Vardır
    buda bir erdemlik afferin sanA taylan,pınarda zaten anlayışlıdır bukonularda üzerine düşenü layıkıyla yapar..........DEMİ TEYZECİM
    www.perkitan.com

Motosikleti
    Suzuki SV650s

Huyum der geçersen affetmem.. Bu yönünü biraz köreltmen bunun içinde çaba harcaman lazım.. ahanda malzeme bu beni böyle kabul edin dersen yanlış yaparsın...

Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç değil pınar ablası hiiiiç kuzu kuzu
    Kuzu deme ona.. Tek kuzu benim bi kerem.. Bi de benim kuzum var

buda bir erdemlik afferin sanA taylan,pınarda zaten anlayışlıdır bukonularda üzerine düşenü layıkıyla yapar..........DEMİ TEYZECİM
    Bak hayırlı evlat teyzesini nasılda biliyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    [QUOTE=Pınarr;956677]Huyum der geçersen affetmem.. Bu yönünü biraz köreltmen bunun içinde çaba harcaman lazım.. ahanda malzeme bu beni böyle kabul edin dersen yanlış yaparsın...

hayır canım ne alakası war huyum deyıp gecmıyorum sadece ben bazen bısey tersıme gıderse onu hazmedemem...eee tabıkı olmasa bole bı huyum benım ıcın daha ıyı hıc degılse en basta ben rahat olurum ama zaten kız arkadasım kendısı bu huyumu kaldırıo bıtek o başardı zaten=)) ayy özledimm bea bide hergün beraberiz=)) bide ilawe 7/24 mesajlaşınca hıc sorma=)) parmaklarım agrıyo bea=))=)) neyse uzatmıyımda ben ole ıste pınar ablacım o huyum kalkıo zaten yawaş yawaş...

15. sayfa BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler