abi son pozlardan soora benim için yaptıın planları düşünemiyorumda ondan
neydi onun ismi striptiz demirimiydi öle bişidi sanırsam
GKN MOTORS
yazarım tabiki nirengi yazdım bıle =))
unuttuğun kimse kalmasın taylan,herkesi yazdınmı
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Slm. Hava motor kullanmak için müsait olursa beni de yazabilirsin.....[MEDIA
Hava -2 ve karlı yağmurlu gösteriyor. Hava kötü olacak sanırım.Biz tatlı su motorcularını vuracak gibi hava (beni)
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-2 mi kar mı
arkadaşlar eğer söz konusu yardımsa ben varım. bir kaza bela olmazsa oradayım
ya arkadadşlar ümraniyeden gelecek olanlar varsa buluşalım beraber geçelim maltepeye...
ümraniyeden gelecek olanlar varsa yada çevreden ortk bir noktada buluşup beraber geçeriz arkadadaşlar
topikte kendikendime yazışıyom.delimiyim bennnnnnnn gidim yatayım yarın işe gitcem........................
Arkadaşlar o mekan 30 kişi almaz ya. Hem Cafenin direk önünde motorları bırakacak yer yok tek sıra halinde birasz aşağıdaki yola bırakmak gerekecek.
Havaların durumuna göre bende gelebilirim. ( Eski nickim mybeat )
-
hava Durumu::::::::
Güne karla uyanan İstanbulular'ı hafta sonu daha soğuk bir hava bekliyor. Milliyet hava durumu yazarı Prof. Dr. Cemal Saydam, hafta sonu ve pazartesi hava sıcaklığının kuvvetli bir poyraz ile birlikte 10 derece düşeceği uyarısı yaptı:
"Cumartesi, pazar ve pazartesi günleri yurt genelinde, özellikle de batıda ve güneyde hiç alışık olmadığımız kadar soğuk günler göreceğiz. Kuzey Kutbu’ndan sarkarak hızla gelen bu hava nedeni ile hafta sonunda her yerde kar yağışı bekleniyor. Sert poyrazın yanı sıra tipi şeklindeki kar yağışı nedeni ile kara, hava ve deniz trafiği olumsuz etkilenebilir."
kaynak : milliyet.com.tr
arkadasım sen dalgamı gecıosun benle ne 30 kısı almazı? ust we alt kat war orda en az 60 70 kısı alır orası www.hanedannargile.com ısteyen gırıp baksın ayrıca ewet motorları yukardan assagı dogru dızcez ama dızcez we sıgcak we bu bulusmada bı yardım war kmse karı yagmuru camuru dınlemez...
Evet arkadaşlar 29 da kaldık. yok mu arttıran. biraz daha sıksak şile toplantısını geçeceğiz. coşkun abi ben eryilmaz'a söyledim ama işlerim var diyo sen kulağımnı çekiver hatta kopar.
Evet arkadaşlar 29 da kaldık. yok mu arttıran. biraz daha sıksak şile toplantısını geçeceğiz. coşkun abi ben eryilmaz'a söyledim ama işlerim var diyo sen kulağımnı çekiver hatta kopar.
yağmur varsa ben yokum en başta söylemiştim.hava güzel olursa.
basın da geliomu
gazeteciler falan bir de haber falan yapalım nasıl olur
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
ne topak oldu beee .. 1 ay dır açık gibi ((((: hergün görüyorum .. bukaadar uzun topaklara alışık degilim yav
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Bu buluşma yatar arkidişler...
Haftasonu kıyamet gibi soğuk ve kar olucak
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
hafta sonu hava durumu iyi değil arkadaşlar
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
pınar abla rahat ol sen emın ol gelcek cok kısı war... we bu toplantıda yardım amacıda war... gelmeyenler gelcek olsanız makınalarınız paslanmaz yada ıncılerı dokulmez... haaa ben karlı yagmurlu camurlu hawada motor kullanamıyorum dıosananız o baska... erdınc abı ıhsanhakan abı ummet abı ben 4 kısı warız bız bıle bırbrımıze yeterız sız rahat olun ;) ama böle hawa karlı soguk fırtına yagmur camur lafı etmeyınız... bıraz bahane edııosunuz gelmek ıstemıosanız ıstemıorum ben gelmıcem deyın... herkeze saygılar... burada ıhsan hakan abı sewgılıler gunune bıraz masraf yaptım sana werebılcegm mıktar fazla degl ama werıcem...
Biraz daha mantıklı konuş istersen.. Burdaki insanlar arabalarıyla deil motorlarıyla giderler buluşmalara.. Küçük çaplı bi buluşma yapabilirsiniz ama büyük buluşma yapıyor isen hava durumunu dikkate almak durumundasın.. Sen almıyor isen gelen kişi kendi sağlığı için bunu dikkate alıyorsa sitem etmeye hakkın yoktur.. Gelen gelir gelmeyen gelmez ama bu havada katılım çok olmaz..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)