Sercancığım,
Doğum günün kutlu olsun, mutlu ve umutlu yıllar dilerim...:
A blessing with the hands
ben evdeyım mıllet sağ salım herkese tesekkur ederım cok guzel bı gece ve guzel bı toplantıydı toplaştık kucaklastık
güzel bir buluşmaydı ama ben pek katılamadım sohpetlere,çok özür dilerim
Güzel geceydi...
Mekan sahiplerine ayrıca teşekkür ederim... Gösterdikleri ilgi ve alaka için... Ayrıca kutu kutu pastiller ve meyvalar için ayrıcanam teşekkür ederik...
Tanıştığımıza çok memnun oldum Metin ve ismini değil nickini bildiğim serçedando.....
Pazara görüşmek dileğiyle....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
epey aradan sonra sizleri görmek bana iyi geldi arkadaşlar
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar... ben pek bir şey anlamadım ama umarım memnun kalmışsınızdır.
ben hep buradayım... Murat abim gibi sizin de yolunuz her düştüğün de beklerim her zaman... teşekkür ederim
ve en son derin bir sohbet ardından 01:15 itibariyle Marko abimi de uğurladıktan sonra ben de gidiyorum evime. ve diyorum ki: "ben de bir sigara içici olarak şu sigaranın zararları konusunu iyice bir düşünsek ve hatta daha sağlıklı bir gelecek için bırakmayı denesek..."
bu arada çirkin çocuk kulakların yeterince çınlamıştır sanırım
gittardando gelemedi... neyse artık her ne karıştırıyorsa o marmarislerde
rica ederim abi ne demek... gönül daha çok şey yapmak isterdi. mesela beyaz önlüklü hemşireler getirebilmeyi falan ama elden ne gelir. Alp abi seni merak ediyorduk zaten biz de memnun olduk ayrıca... Metin için ayrıca bir önemin var zaten
burada Funda benim ismim
hepinize iyi geceler
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
tskr ederız ılgı ve alakanız ıcın gercekten cok sıcak kanlı bı karsılama ve geceydı sımdıden sonra yolum dustukce basınızı ağrıtıcam
senı gormekte guzeldı abı...
haaaa bıude aklıma gelmısken senın su kucukluğunu hemde cok kucukluğunu gosteren t-shrot varya abı ondan bende ıstıyom bı sekılde ayarlayalım
sagolasin kardesimmm, aleykum selam gonul isterdi ki orda hep beraber yol yaparak takilmak... bu arada bize cektigin o guzel filmler icin tekrardan esekurler kardesimm
Hakkatten unutmassam sana cok guzel cay cesitleri var onlardan getireyim
annemler cok begenmisti
ben sana bi takarsam Metinnnnnnn... neyse, peace
Marko abicim cok tesekur ederim.. ben de yavas yavas buyuyom sanki bu arada seni uzun zamandir goremiyodum fotograflardan bile gormek guzel oldu...
Metin icin ayrica bi onemi varmis alp tunay in tencere yuvarrrrrrrlanmisss, kapagini bulmus
Evet funda yaaa, kulaklarim bayagi cinladi, O Metin varya o Metin.. neyse
anaaaaa muhabeti kurmus bunlar yaaaaaaaaaaa, birbirlerini cekiyo bunlar zaten
neyse sevgili arkadaslar, bildiginiz uzere suandan itibaren dogum gunum, ve bi kac saat sonra yola cikiyorum, pazar gecesine kadar isvicre taraflarinda olacagim ben de az once ogrendim ve internete giremeyecegim... ama p.tesi sali sizlerle biraz gezimizden fotograflar paylasirim... ve ben yokken arkamdan konusmayinnn sakinnn. ozellikle Alp tunay ve yandaslari(Metin)....
gorusmek uzere,
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Bu kadacık mı foto yaww... Bu arada ugly yolun açık dogum günün kutlu olsun
Ben mekanı çek beğendim. İlgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Yabancılık çekmedim Yolum oradan geçerse mutlaka uğrayacağım.
Sizlerle de vakit geçirmek keyifliydi. Daha fazla görüşmek dileğiyle
Bu arada Wallace, sabah 5 te sana uğrayacaktım ama vaz geçtim sonra.
Bugün de yine arayıp tarayıp iyice, Güzel bir neden bulmak lazım.
Yataktan kalkıp da hayata karışayım diye, Kendimi kandıracak sağlam yalanlar lazım.
Güzel bir buluşma olmuş yine..
Teşekkürler fotolar için.
Aranızda olmak isterdim ama olamadım,üzgünüm.
Yarın gezide görüşürüz
Uzun zamandan sonra görüşmek gerçekden güseldi.
Vayy..Sende oradaydın demek
Bak şimdi gelemediğime daha da üzüldüm,cennetlik olma şansımı yitirdim iyi mi
(Bknz. "Yüzünü gören cennetlik" )
öle ben onun bunun gibi gezenti deilim ki geleyim her toplantıya. Hatta motorum olmasa bile bi motor bulup kendi bedenime biras küçük, atlayıp öle geleyim ...
Bu arada yüzünü göremediğim arkadaşları da özledim yani ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)