Ya liste yapmıyoruz normalde,wallace bir kaç kişiyi yazmış işte öylesine..Bende yokum ona bakılırsa farketmedin mi Sallayın listeyi..
Listesi yok bu işin.
Ya liste yapmıyoruz normalde,wallace bir kaç kişiyi yazmış işte öylesine..Bende yokum ona bakılırsa farketmedin mi Sallayın listeyi..
Listesi yok bu işin.
Wolıs ımı sallıyak?..... Adam uğraşmış liste yapmış sen sallıyosun.... :Ne kadar sallarsan salla diye bir ata sözü vardı bilirmisin?...
Ne içtimki ben böyle bir espri yaptım şimdi?....
Katılımın üst seviyede olması lazım tuncerim.... Allem et kalllem et sende gelmeye çalış....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Haklısın ama abi iş işte,araçta yok.İşten çıkışta bile uğrayamayacağım(ki zaten saat çok geç olacak).
Bende istiyorum gelmeyi ama...
Önemli konular var,ama bu konuları ben olmasam da konuşacak,anlatacak sizler varsınız.
Benim eksikliğim hissedilmez,siz en verimli şekilde sonuçlandıracaksınız bu buluşmayı,eminim.
Şimdi ölle bişe dedinki gelde ağlama.....
Bu gün benle takıldın diye mi böyle duygusallaştın,yoksa tutamadığın balıklar için mi
Ben herzaman duygusalımdır....
1-Wallace
2-Gittardando(gönlü bizimle)
3-TrTarık
4-Kolpa
5-MissKolpa
6-Alp_Tunay
7-APV41
8-Çalli
9-Özcann
10-Duyulmaz
11-Chatkud
12-Böcek
13-rots
14-Karmacoma
15-Arap kadri
16-MT MANİSA (hala yaşıyorlarsa)
17-MT AKHİSAR
18-Bikerboy35 (al kaprisli itfaiyeci gelecem desen yazardık zaten)
19-Tasmania_ksk( anti uglychild)
20-
21
Ahh ahh eskiden toplantıya katılsakta katılmasakta direk ismimizz en başta yazardı.. İnsanoğlu unutuyor ve unutuluyor işteee...
Kankaa sen dua et bu toplantı esnasında şehir dışında olacağım yoksa kendini bana nasıl affettirirdin bilemiyorumm..
Size iyi toplantılar ve iyi eğlenceler diliyorumm.. Her birinize sevgilerr..
sevgili mod um Forrap ,
ilk oncelikle nedenini bilmedigim olaylardan dolayi benimle bir sorunu oldugunu dusundugum alp tunay ve yeni yandasi urkunc tasmania ksk nin beni ve can dostum gittardando yu forum uzerinden tehdit ettiginden, ve de wallace nickli sisman uyeninde hakkimda yaptigi kuru iftiradan dolayi uyeliklerinin iptalini (ya da cok acidim en azindan uyari almalari) gerektigini bilgilerinize arz ederim...
evet taktim mi takiyom ama wallace sana bi takarsam 3 ay motora binemessin garanti belgesini de veririm, raporda alirim
bakiyomda buyumussun, sen eskiden boyle degildin.. 18 ine girdin herhalde... canim benim... sanal alem klavye delikanlisi seni... ulen daha gecen aylara kadar abi cekiyodun... sasirttin beni... yine cok dizi izlemeye basladin herhalde.. etkisinden kurtulamadin...
Ablani ve nisanlini bu olaya karistirip, forum uzerinden kendini hakli cikarmaya calisma... bu 1.. birden sonra 2 gelir bekle
Ayvalik degince canin birilerini dovesin geliyo ya iste o biri ben degilim... sen bana saracagina, sen misil misil uyurken odani temizlemeye giren kat gorevlisi o killi adama sar... bilmiyorum aranizdaki duygusal bag ne ama ... ilk once onu gec sonra bana gel
isiticam ben seni sen merak etme
ya abi kawasakiler su sogutmalimiydi acaba?
urkunc ve komik cocuk seni
Dostumun dusmani benim de dusmanimdir... sen tersini yazmissin...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
gelsem mi acaba.....
As The Years Go Passing By...
Bakıyorum da matematik derslerini kacırmamışsın, sanırım hocan cok sexy di ki 1 den sonra 2nin geldigini herkes bilemez seni yürekten kutluyorum.
Ancak sanırım Türkçeyle pek aran yok. Şimdi sen benim düşmanımsın ya alp_tunay'da sanırım seni pek sevmiyor dolayısıyla bizim alp_tunay ile bir ortak yanımız olmuş oluyor ki konu sen olunca bu büyük bir ortak nokta bizim dost olmamız için...
not: yeni bir site kuruyorum www.antiuglychild.org arkadaşlar şimdiden özür diliyorum mt yöneticilerinden... sanırım sizden fazla üyem olacak
reklam vermek isterseniz sizi kırmam ama...
buarada ilk paragrafını hiç sallamadım farkındaysan
kuleyle kavgalı çilekeş pilot:queen:
vurun çikin çocuğa ben sizi içerde bakarım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Arkadaşlar şu an malum yerde, Rise Cafe'deyim. Yarın burada olamayacağım madem, bari bir gün önceden gelip virüslerimi salayım dedim... Ben de 3 gündür hastayım üzerinize afiyet...
@Alp_tunay,
sanırım müttefikin Metin ile tanışamayacaksın. Zira ben bu mesajı yazdıktan çok kısa bir süre sonra onunla bizzat ilgileneceğim. Metin'i illa merak edenler yarın Adli Tıp Morgu'nda görebilirler kendisini...
Bana da temiz iç çamaşırı getirin arada...
Sercan, doğumgünün kutlu olsun kardeşim şimdiden, öpüyorum seni...
Gülşen'e selamlar...
...Sergerdan...
Sercan, doğumgünün kutlu olsun kardeşim şimdiden, öpüyorum seni...
Gülşen'e selamlar...
BENDE DOĞUM GÜNÜNÜ kutluyorum
gülşen kim
ayşe,begüm,aylin,nurdan,ayça,dilek,melek,perihan,a slı,nurşen,hatice,cevriye vb ne oldu izmiri çabuk unutmuşsun bakıyorum ( buda sana KAPAK olsun )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
yaşamak için yalvarmadık ölmek içinde yalvarmayız gidere gider
gün olur devran döner albet bir günde tavuk horozun arkasına geçer
kuleyle kavgalı çilekeş pilot:queen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)