Ohh ohh ii terasta yine toplaşma Bende geliyorum inşallah
Ya ben motor alana kadar şu toplaşmaları hep terasta yapsak olmazmı
Ohh ohh ii terasta yine toplaşma Bende geliyorum inşallah
Ya ben motor alana kadar şu toplaşmaları hep terasta yapsak olmazmı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ben rapper değilim abi
Kafiye bulduk işte,neyini beğenmedin Mis gibi kafiye..
Neyse konu sapmasın ..
Bu hafta yapacağımız buluşmada Gökmen GÖK arkadaşımızla ilgili detaylı bilgi verip(yarın ufak bir ziyaret yapıp eksikleri ve ihtiyaçları gözlemleyeceğiz),grupça yapabileceklerimiz hakkında da konuşacağız.Daha sonra hem ihtiyaçların karşılanması hemde moral için toplu bir ziyaret gerçekleştireceğiz..
dün gece topik karpuz tarlası gibi olmuş, yarılmalar yaşanmış, olmuş bunlar olmuş..
geçen hafta gurmeden döndükten soora cuma gecesi bi yattım p.tesi sabah kalkıp işe gittim, grip çarptı benide, cumaya kadar iyileşmezsem bende gelirim.
May The Force Be With You
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
madem İzmir MT hasta, en raporlu hasta olarak katılmamak olmaz. Virüslerimi itina ile saklıyorum. Alp_tunay'a APV41 e, kolpa'ya ben yatarken gezen herkese özenle bulaştıracağım. yaşasın kötülük
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
neden korkuyormuş açıklayın efendim. Gizli saklı kalmasın herkes elindeki dosyayı koysun masaya
sen gel abicim araplara bulaşmıyor bu virüs. beyaz ırka bulaşıyor sen dert etme.
bu sezon rekor artış görülen geyik popülasyonu bir topik kareye sığmadığından çift duyru açıp yanında da izmir MT de dahil toplam 3 ayrı topiğe yayılmıştır,
geyik hayvanlarımız ferah ferah değişik topiklere eşit şekilde dağıtılarak yeterli yaşam alanı sağlanmıştır,
doğaya duyarlı bütün delülerimize duyrulur.
ben bu msjı hangi topiğe yazdım bilmiyom, gören bana geri getirsin.
May The Force Be With You
Toplantıda görüşmek üzere..(modumdan ricam sigaraya bir çözüm bulunması..yada maske dağıtılması)
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
ÖNEMLİ
TOPLANTI YERİ DEĞİŞMİŞTİR !
Başka bir grubun bizden önce Teras cafe de buluşmak üzere başlık açması üzerine toplantı mekanı değişmiştir..
Wallace başka bir yerle görüşecek birazdan,bu akşam yeni mekanın ismini burada yazacağız.
Herkesin haberi ola..
YENİ TOPLANTI YERİMİZ
Yer :Rise Cafe [Bornova]
Saat :20:00
Mekan: RİSE NARGİLE CAFE İNTERNET
Yer : Bornova İzmir
Adres : Mustafa kemal cad. no:128/8-c Bornova/İZMİR (şekerbank yanı)
Mekan Tarifi : Bornava merkezden doğru gelirken yeni otaban köprüsünü geçince Özkanlar Migros'a gelmeden 500 metre geride. Şekerbank'ın yanındaki aradan girişi de mevcut.
Tüm MT İZMİR ve MT MANİSA üyelerimizin katılımını bekliyoruz. Lodos, İski, Mecit size diyorum duyun sesimizi
Görüşmek dileğiyle...
[B]Katılacak Kişiler
Serçedando
1-Wallace
2-Gittardando(gönlü bizimle)
3-TrTarık
4-Kolpa
5-MissKolpa
6-Alp_Tunay
7-APV41
8-Çalli
9-Özcann
10-Duyulmaz
11-Chatkud
12-Böcek
13-rots
14-Karmacoma
15-Arap kadri
16-MT MANİSA (hala yaşıyorlarsa)
17-MT AKHİSAR
18-Ceyz
19-
Yazılacak başkası varsa söyleyin,hemen ekleyeyim
mekanı wallace ayarladıysa gelirim abicim çaylar demli ve leziz olur
motoru servise bırakıcam umarım çıkar cumaya çıkmasada bi şekilde geliriz herhalde..olmadı böcek'in zip'e 2 kişi sığmaya çalışırız
ceyz nerdee bakem listedee....no kamber no düğün...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)