Yoooo....
Hani tantanları kaldırdılar ya orada bir heykel vardı Bombacı Ali çavuş duruyormu kaldırdılarmı yazdan beri annemlere gitmedim de.
Yoooo....
Hani tantanları kaldırdılar ya orada bir heykel vardı Bombacı Ali çavuş duruyormu kaldırdılarmı yazdan beri annemlere gitmedim de.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
ben daha yeni geldim ewe miss kolpayı el birliğiyle kandırdık ama biz sabahtan bi urla kampüs yapçaz önce ordada işlerimiz var biraz açılalım hem
size güzelbahçe seferihisar yol ayrımında katılırız 12 ye doğru sabaha görüşürüz
Bekirboyumm ablana acil şifalar diliyorumm.
Hade yarına görüşürzz
ben hıc uyumadan gelsemmı acaba yav
günaydı millet ben kalktım ve güzel bir kahvaltı ardından aykutla buluşup geliyoruzzz....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
biz kalktık yolumuzu aldık bile şuan gülbahçede iyte kampüsündeyim yolda buraya gelirken 10-15 motorluk bi motosiklet grubuna katıldık onlarda karaburuna gidiyolarmış bizden sonra devam ettiler. miss kolpa nın yapması gereken bazı ölçümler var o işlerini halletsin 11 gibi burdan seferisar yol ayrımına doğru gelicez sizle orda buluşuruz tabi siz bunları anca eve gelince okuyabileceksiniz
Süpperrr bi gündüüü ...Zati fotolar ve vidyolar herşeyi anlatacakk
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürlerrr,ayrıyetten dönüş rotasını bana göre ayarladıgındann herkese teşekkürrr
Ne yedıkkk beaa amaa
ben evdeyım mıllet zuppppeerrrrr bı gundu bol kahkahalı bol sucuklu
herkese sonsuz tesekkurler gelmeyenler ve gelemeyenler de fotolarla yetınsınler
Oo Bekirim boyum kızıl sakalımda gelmişşşş Ulen bekirr bizi bulamayacagın üzerine bahse girmişti Alper abile Tuncayyy.Helal olsun sanaa
Hani başlık,hani fotolar!!!!!!Bekliyoruuuuuz.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
bende evdeyim arkadaşlarrr....benim km. saati 287 yazdııııı....300 yapamadıkk yaaa tühhh.....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
geldik geldik
sabahtan yaptığım bornova-iyte kampüs seferinide eklersek bugün 360kmde biraz fazla yapmışım 1.5depo bitirdim yaw maşallah bana
süpper ötesi bi gezi oldu özellikle gümüldür-kuşadası arası acayip keyfliydi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)