Hehe aynen ya Bizim grup mangal potansiyeli en yüksek olan gruptur sen gel helee her halukarda mangal hazır olur
Hehe aynen ya Bizim grup mangal potansiyeli en yüksek olan gruptur sen gel helee her halukarda mangal hazır olur
Yani istediğiniz koltuk olsun takımıyla getiririm vallahi.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
benim yarın gezide olabilme ihtimalim ev taşınmasından dolayı suya düştü fakat motorun rodajı için yol yapmayı düşünüyorum öğleden sonra size eğer kuşadası tarafında olursanız katılma ihtimalim olabilir saygılar sayın MODUM
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
İHTİYAR,sen gel yeter ki.Bizde mangal da hoş sohbette tükenmez..
Tanışmaktan memnun olacağım(z).
Saygılar bizden abi
Valla gelebilmeni isterim.Ben bile çok lazımmışım gibi ne zıplamalar yaptım yarın gelebilmek için Ahh aah..
Ev taşıma işi için yardım lazımsa ayarlayalım bişeyler
Abi rodaj hassas bir konu ve bence herkes rodajı kendisi yapmalı ki içine sinsin..
Ben ne kadar iyi rodaj yaparsam yapayım,içime sinmez.Bir insan makinasını kendi açmalı
En güzeli yarın vakit bulursa Cengiz abim kopup gelsin dayısıyla,yolda iyi bir sohbet ederler..O kadar zamanlık yol arkadaşı malum,bana bazı sırlarını açmayabilir dayı efendi İçini iyice döksün...
gençler (alptunay hariç) gezi ayrıntıları belli mi..?
balçovada buluşuyoruz sonrası hakkında plan varmı..?
ben ziple geliceğim için soruyorum çok fazla km olursa zor olabilir benim için
Seferihisar tarafına doğru gidip mangal yapacağız Aykut..
Ama bu grubun yola çıktığında 200 km den aşağı yol yapmayacağını düşünerek yap planlarını
Zip e bişey olmaz,en sağlam makina sendeymiş daha ne olsun
o zaman davut ben sabah sana takılayım...zip beni ben zipi yormayayım
Aramızda üşüdüğü için gelmek istemeyen bayan üyelerimiz de varmış... Hatta şu an okuyor bitanesi.....
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay+, digi_boy26, gureli, miss kolpa+
Aksine hava tam gezi havası... Kesinlikle üşünmez... Aksine terlemezseniz iyi....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
allaaa ne güzldir oralar şimdi. ben tek gıda sendikasının pansiyonunda kalmıştım 15gün. yanımızda saha vardı. oteller filan. fotoları bekliycem merakla.. eskişehirden selamlar kazasızsürüşler.
yarın gorusmek uzere arkadaslar ben %90 gelıyorum %10luk kısımıda ablamı hastaneye kaldırmıslar ona saklıyorum
Ne Alaybey i ne Tansaşı...
1674 caminin sokağı deyin de düşüp bayılayım şimdi
Börekçi açar o saatte birer boyoz da götürüverin sıcak çayla.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)