[MT İstanbul] 16.01.2008 Çarşamba Mini Anadolu Ateşi Buluşması
Reklamlar
-
eyttttttt be buluşma üstüne buluşma marv kardeşim ben demen yazmış zaten teşekkürler ne fener ne kağıtane hepsine varım beya allah karşının kızlarıda güzel olur valla yaşadık uf beee bu taraftan gelen olursa beni arasın mutlak05355804642 pek oranın yolları bilmiyorum yada beni kadıköyden alırsınız marv muharrem gökan üçünüzden birine diyorum tamam telefonlaşırız
Reklamlar
-
gelmeye çalışırım inş.ama bana orda kimse süprizimi sormasın
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
istburak adlı üyeden alıntı
eyttttttt be buluşma üstüne buluşma marv kardeşim ben demen yazmış zaten teşekkürler ne fener ne kağıtane hepsine varım beya allah karşının kızlarıda güzel olur valla yaşadık uf beee
bu taraftan gelen olursa beni arasın mutlak05355804642 pek oranın yolları bilmiyorum yada beni kadıköyden alırsınız marv muharrem gökan üçünüzden birine diyorum tamam telefonlaşırız
kızları güzel olmaz olurmu hiç oraya gelenlerın çoğu tıkky dir caaanım
-
gkn baba geçerken benide al artıkın senle komşuyuz
-
metalgod adlı üyeden alıntı
gkn baba geçerken benide al artıkın senle komşuyuz
semih kardeşim ozlettin kendini mutlaka beklioruz seni GKN almazsa bn alırım
true love..
Drift Religion
-
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
PUHAHAHA
ya şu başlığı değiştirin allah aşkına ne öle mini anadolu ateşi ? ne alaka. yazın oraya tesadüf buluşma diye bakem
-
GKN ile konuştum şimdik illaa gekl gel gel dedi.. ee bende çook özledim onu uğrarım belkim... nce bi işim var ama sonra rötarlı gelirim gelebilirsem..
-
gelmek ıstıyorum ama bılıosunuz durumu :( fenerbahcede yakın baana anadolu tarafındayım:( iyi eglenceler sıze olmadı yaya olarak gelırım =))
-
way topic almış başını yürümüşş anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bune hız yaaa sözde anadolu tayfası olcaktık nerden çıktı bu avrupa tayfası heryerde karşımızdalar yawwww
neyse şiaka bi yana bekliyoruz herkeziii
liste kalabalık olmuş
gkn rola erdinç sözde ne olcaktı özde ne olduuu
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
gelmeyelim o zaman all allla
-
şaka yaptık be tugce sizsiz biz bizsiz siz olmazzzzzz anadolu avrupa hepiiiimiiizzzz kardeşiiiizzzzz bu kavga ne diiyeeee
hava kötü bugun işe motorla geldim motoru burda bırakıcam yagmurda kullanmak istemiyorum artık yarın iş yerinden dogruca fenerbahçeyeee
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı
semih kardeşim ozlettin kendini mutlaka beklioruz seni GKN almazsa bn alırım
bana farkmaz baba haberleşirizde ben 7de işte çıkıyorum.. kayışdağı yeditepe üniversitesinin orda yedpadan...
yani benim göztepeye gelmem saat 8 olur ordan fenerbahçeyede araba yok sanırım neyse haberleşiriz bakarız çaresine
-
-
erdincpolat adlı üyeden alıntı
way topic almış başını yürümüşş anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bune hız yaaa sözde anadolu tayfası olcaktık nerden çıktı bu avrupa tayfası heryerde karşımızdalar yawwww
neyse şiaka bi yana bekliyoruz herkeziii
liste kalabalık olmuş
gkn rola erdinç sözde ne olcaktı özde ne olduuu
erdinç silmişsin bizi artık hayatından tamam 2 kere yolda sizden once gtmiş olabilirz ama bukdr acımasız olma
true love..
Drift Religion
-
yaa öff bea dayanamıcam ben =)) kazadan snra kızmıcagnızı bılsem hemen koşa koşa gelcem heaaa
-
thaii_vtec adlı üyeden alıntı
yaa öff bea dayanamıcam ben =))
kazadan snra kızmıcagnızı bılsem hemen koşa koşa gelcem heaaa
bak dayak yersin söliyim
ama yaya gelirsen eyvalah bekleriz
-
-
mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı
erdinç silmişsin bizi artık hayatından tamam 2 kere yolda sizden once gtmiş olabilirz ama bukdr acımasız olma
erdinç sen bunlara güvenme bunlar cumartesi günüde beni bırakıp uzadılar.hiç arkalarına bakmıyorlar gazlayıp gidiyorlar
-
Marv adlı üyeden alıntı
erdinç sen bunlara güvenme bunlar cumartesi günüde beni bırakıp uzadılar.hiç arkalarına bakmıyorlar gazlayıp gidiyorlar
halkısın biz ogsden gectik sen kgsden altunizadede bizi gectin el sallayarak bidha gorebilene askolsun
true love..
Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler