çiko gel kızım gel pisi pisi ayyyyy ben çok sevidim valla işte muhteşem ikili çiko ile aptieeee güzele her isim yakışır
çiko gel kızım gel pisi pisi ayyyyy ben çok sevidim valla işte muhteşem ikili çiko ile aptieeee güzele her isim yakışır
aaaaa gıcıkım aşk olsun daha önceden sevmiyomudun beni eeeee tabi sizin bi zuzunuz varrr neyse
metalcim benim neye inanıp neye inanmadığım önemli değil...sen kendini bi şekilde akla bence...burda lay lay lom yapıpı hiç bişey olmamış gibi davranamam kusura bakma...makara kakara yapıp sonra hayatımda hakkında dedikodu yapamam kusura bakma...sorun çözüldüyse bana giren çıkan yok tabi...Pınarın msn adreside yok pm ilede uğraşmam genelde...ama sen bir ara ortalardan kayboldun...msnde de ulaşamadık...senin msnin var onunki yok...
Çikoooooo....çççiiiiiiiikoooooo....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
çiko mu? tuttum bu lafı
walla siz gelmeseydiniz yemiştim cezayı.
abi ben önceden bi yalan tasarlayamıyorum. ne söölersem o an söölüyorum
o bi kere jilet deil steril bistüri ucu :D
herkes taşımaz zaten bi ben taşırım rölecan olarak
polise resmen hidrolik yağı pompaladım yaa anca ööle kurtulduk :D
siz steril bistüri ucunun açıklamasını istiyosunuz. çantadakini unuttunuz galiba
bu arada polis Allahtan keseri görmedi :D kağıthaneye el bombasıyla gelcem haberiniz olsun
okumaya üşeneneler için özetleyebilirim
işten atılmış ona kafası bozuk
aynı zamanda kılıbık bi erkeğim sevgilim ne derse o olur.(sevgilin olduğunu illa vurgulican yani hiç düşünmüyosun aç war tok war, olan war olmayan war)
Marv bu buluşmada voleyi vurdu zaten :D
walla neler düşündüğümü bi bilsen gelmezsin kağıthaneye. jilethane gibi adamım akıllı ol :D
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)