Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[MT İstanbul] 16.01.2008 Çarşamba Mini Anadolu Ateşi Buluşması

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Metehan abim taksicilerle gece 4'de de görmüştüm ben seni, kanımca aranda bişi var, var var kesin var
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı istburak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya metehan abi keşke tel olsaydı arardım geçenlerde bi olay oldu valla sen olsaydın yırtardım kaza oldu adam kaçtı adama yumruk attım diye polis şikayetçi olma haksız çıkarsın dedi halbiki adam bana çarpmış ben kaçıyo diye yumruk atttım dediğim gibi olsan derslerini verridik sen en acil metehan hatti kur saygılar
    abi ani gelişen olaylara yetişemem...arasanda faydam olmaz inan...bi kerem başım ağrıdır Nezarete girdim ...babamı aradım...babam "seni tanımıyom ben "demezmii...ahooo ahoo...

olay şu ...polis 657 ye tabi vatandaşım emrinde bir memurdur...şehir eşkiyası kesilir bazılar...bana dek gelirse ne mutlu...

Alıntı crayzboyone adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Abi bi durum olursa ilk benım haberım olcak tmm mı babam halleder korkma babamda sır tutar ama solemıcem yınede ben sımdı hergun senı arıcam Durum ne dıye bak ole onemlı durum olunca ılk benı arıcan tmm mı abım... gecmıs olsun dıyelım ılk benım hbarım olsun mete abı ... Bgun tlfda neden solemedın yhaa Nese uzatmıyım gecmıs olsun

Bide burda oturan adamı bıras anlatsana belkı bende tanıyorumdur kesın tanıyorumda sen yıne bı anlat

Ulan veleddd senin babanın bağlı olduğu şube müdürünün özel kalemi benim çocukluk arkadaşım ...kekostar selçük...sağol yeğenim benim çevrem geniş derken 1 tane çevremden bahsedeyim...belki ünvanı duyarsan bana hak verirsin...

1.Sınıf Emniyet Müdürü...Polis Başmüfettişi...

babası halledermiş...ulen babanın bi tayini varsa sen bana söyle asıl...

bizimkinin emekliliğine az kaldı...emeklide olsa yarar işimize...

Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan abim taksicilerle gece 4'de de görmüştüm ben seni, kanımca aranda bişi var, var var kesin var
    abi benim ezilmiş tayfayla aramda bir diyalog var...bazen kendimi kimsesizlere...garibanlara...ekmek parası peşinde olanlara adamak isterim...biri ezilirken vicid kimyam bozuluyor...ruh sağlığımda bozuk kanka...anksiyete reaksiyon tanısıyla Ankarada hastanede yattım...Komutanlarımlada kavga etmiştim...yani normal şeyler değil bunlar...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ozrace rölecan'ın jilet açıklamasınıa vakıfsın demi, ben rölecanın pratik zekasından tırsmaya başladım.

Bu kadarmı güzel bahane olur, bırak polisi biz bile duyunca jileti gerçekten niye taşıdığını sormayı akıl edemedik
    vallahi ben jilet milet görmedim ben giderken biraz yağlıyodu polisi ama merak ettim acil Rola dan bir açıklama bekliyoruz

Alıntı Blackpanther adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bir kaç fotoda benden olsun....

Tesadüfe gitmek için dükkanı kapama aşamaları....

oyuncakcı dükkanımı benmi yanlış görüyorum?

tesadüfe geç geldim,erken kalktım.Maruz görün beni.İşgüç,yaşlılık.... işte.Oradaki genç arkadaşlara imrenmedim değil hani...

Saygılar.
    vallahi bunu saymadık ilk buluşma çekingenliğine veriyoruz.bizde muhabbete daldık seni unuttuk kusura bakma.bidahakine telafi ederiz artık
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti

Abi bi durum olursa ilk benım haberım olcak tmm mı babam halleder korkma babamda sır tutar ama solemıcem yınede ben sımdı hergun senı arıcam Durum ne dıye bak ole onemlı durum olunca ılk benı arıcan tmm mı abım... gecmıs olsun dıyelım ılk benım hbarım olsun mete abı ... Bgun tlfda neden solemedın yhaa Nese uzatmıyım gecmıs olsun

Bide burda oturan adamı bıras anlatsana belkı bende tanıyorumdur kesın tanıyorumda sen yıne bı anlat
    olm netcen burdaki adamı bilmem neyi...sivil ekiplerden...koruma şubeden onlarda ...babanın tanışı falan çıkar sonra babana mahcup olmayım...boşver...

kanka sırf sana yazmasın diye telefonda kısa kesiyorum ben..kapişş..

blackphanter tükkanın nerde...ben uğrayıp müşterin olabilirim...Kızıma oyuncak alırım belki kısmetse...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olm netcen burdaki adamı bilmem neyi...sivil ekiplerden...koruma şubeden onlarda ...babanın tanışı falan çıkar sonra babana mahcup olmayım...boşver...

kanka sırf sana yazmasın diye telefonda kısa kesiyorum ben..kapişş..

blackphanter tükkanın nerde...ben uğrayıp müşterin olabilirim...Kızıma oyuncak alırım belki kısmetse...
    Oke tmm abı ellerıden opmusem )... Kızının doqum gunu ne zmn sorması ayıp senınkını bılıokda onu bılmıok ...

Motosikleti
    Oke tmm abı ellerıden opmusem )... Kızının doqum gunu ne zmn sorması ayıp senınkını bılıokda onu bılmıok ...
    vayy kankam...Temmuzda gulüm..

erdincpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan da motorsuzum
    evet buluşmadan iki gün sonra siteye girmek anca mümkün oldu iş güç bu arada işten ayrılmak zorunda kaldımm moralim bozuk :(

öncelikle küçük ugraşlar ile başlayan motor sevdamın bu kadar büyüyeceğini pek düşünmüyordum ama insan bu işin içine girdikçe dahada, dahada istiyoo ve buralara kadar geldikk. sizlerle beraber vakit geçirmek gerçekten çok güsel bir duygu.
    buluşmaya önceden sadece anadolu yakası gelir dedikk avrupadan ümidimiz yoktu ama biz genede açalım bi topic dedikk ve açtık anaaa bide baktıkki maşallah herkes ler geliyoo.
    benim için harika bir buluşma oldu mekanın güselliği 10 numaraydı gkn ve marv kardeşime sonsuz teşekkürler anadolu yakasını hakettiği yere getirdiler artık buluşmalar anadolu yakasına taşındı galibam

ben biraz erken kaçmak zorunda kaldım en son tophane buluşmasına gelememe sebebim olan kız arkadaşım idi burdada erken kalkmamın sebebi olduu ama şimdi anlıyorum ki değmezmiş bundan sonra beni bu insanlardan alıkoyamaz.

buluşmadan memnun kalmayan arkadaşlar yok sanırım bir
    sadece bir arkadaş herzamanki gibi deyip geçmiş
    erken kalktıgım için tam bilemiyorum inşallah hesap problemi çıkmamıştır marv kardeşim bazı arkadaşlar sana sen duymasanda sordular konuştukmu burayla diye ama sen uzakta oldugun için duymadın. sonra sende anlarsın falan dediler ( hesaplar açık çıkınca cebinden tamamlarsın manasında) bende elimden geldiğince seni bu duruma düşürmemek için yardımcı olmuşumdur umarım tekrar konuşuruz bu konuyu

tekrar gelen arkadaşlara çok teşekkürler
    DRİFT RELİGİON
    4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır

Marv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    erdinç çok sağol hesapta sorun çıkmadı
    Drift Religion

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Alıntı erdincpolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet buluşmadan iki gün sonra siteye girmek anca mümkün oldu iş güç bu arada işten ayrılmak zorunda kaldımm moralim bozuk :(

ben biraz erken kaçmak zorunda kaldım en son tophane buluşmasına gelememe sebebim olan kız arkadaşım idi burdada erken kalkmamın sebebi olduu ama şimdi anlıyorum ki değmezmiş bundan sonra beni bu insanlardan alıkoyamaz.

tekrar gelen arkadaşlara çok teşekkürler
    üst üste gelmesi kötü olmuş ama her ikisi içinde hayırlısı olsun diyelim, senin için Allah en güzelini nasip etsin, bende teşekkür ederim katılan herkese..

erdincpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan da motorsuzum
    Alıntı emin_arikoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üst üste gelmesi kötü olmuş ama her ikisi içinde hayırlısı olsun diyelim, senin için Allah en güzelini nasip etsin, bende teşekkür ederim katılan herkese..
    abi hayırı falan yok bu işin ya benim bu gacilerden yana şansın yok heraldee olmuyoo olmuyooooo
    DRİFT RELİGİON
    4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oduncu gomlee diil o bikerem sadece ekoseli
    Oduncu muharrem oduncuuuuu
    Alıntı tugcetugce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gkn valla süper oldu senle fotoşarımız gelio millet yanlış annmayın
    Sus lem.. Aldattınız beni.. İki kere hemde.. Birinde sen birinde gökhan.. İki kere aldatıldım üühühühühühüüüüü

Alıntı istburak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kızım sen paslandın artık yada iyice yaşlandın vallasen bi organizatörlük
    yapta sana da gelelim uzatma arayı bukadar valla biz sonra kimden deneyim kazancaz sizin gibi yaşlı organizatörler olmazsa canım
    Yok size buluşma.. Kendimi esirgiycem sizden
    bizim pınar sen ben fotosu yalan oldu dimi...kimbilir noldu o resim...

bende kokoreci çok severim...ama hem pahalı hem az...gözü doymuyo insanın...
    Aynen yaa.. Kim çekmişti o fotoyu mete?? Bi hatırlasak bulucaz ya hatırlayamıyorum ben bi türlü
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben senin sorununu haydar hocaya ilettim, gazetede yayınlansın koyarım siteye

kıs ne evlatlığı, biri kuma biri zuzu dieri kuzu bikaç gey bide evlatlık, ne kadar garip bi aile ilişkimiz var

yok arabayın canavar götürmüş, yeşilllll, ben çok korkti
    Det.. Kuzuymuş.. Küstüm ben hepinise
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Pınarcık hayırdır sen niye katılmadın...Metalgodu yakaladığın yerde döveceğine dair duyumlar aldım...dogrımı...

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Pınarcık hayırdır sen niye katılmadın...
    Çalışan bi hatunum abi ben, yorgun çıkıyorum işten
    Katılmak gelmedi hiç içimden, hattaa katılsam mı katılmasam mı diye çok düşündüm, kararsız kaldım,i kararsız kalmamda çok gitmek istememden kaynaklı yani
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:

Motosikleti
    tabanvay
    ......Metalgodu yakaladığın yerde döveceğine dair duyumlar aldım...dogrımı...

duymayanda kalmamış

ne güzel paylaşım ortamıymış yahu herşeyi büyük bi sevgi yumağı halinde paylaşıyonuz..

duyumlar doğrudur ama duyum yayılma sebebi yanlıştırr neyse

Blackpanther - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    vallahi bunu saymadık ilk buluşma çekingenliğine veriyoruz.bizde muhabbete daldık seni unuttuk kusura bakma.bidahakine telafi ederiz artık[/QUOTE]

Nedemek olurmu ne kusuru...Zaten geçerken bir selam verip tanışmak için uğramıştım.Dediğin gibi birdahakilerde görüşmek üzere..

Not:(Oyuncak ve kırtasiye)
    Saygılar.

Motosikleti
    Alıntı metalgod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    duymayanda kalmamış

ne güzel paylaşım ortamıymış yahu herşeyi büyük bi sevgi yumağı halinde paylaşıyonuz..

duyumlar doğrudur ama duyum yayılma sebebi yanlıştırr neyse
    kanka bunlar sitede ötede beride yazılmaz ama hoş şeyler duymadım...söyleyenlerde yalan atacak tipler değil...inşallah durum düzelir...

hatta inanamadım...

Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çalışan bi hatunum abi ben, yorgun çıkıyorum işten
    Katılmak gelmedi hiç içimden, hattaa katılsam mı katılmasam mı diye çok düşündüm, kararsız kaldım,i kararsız kalmamda çok gitmek istememden kaynaklı yani
    aynen bende Çikocum...

bu yorgunlukla alayınızı çekemem valla...hiç bişeyim yokmuş gibi .."OOOOooo Abuzittinnn abii nassınn...daha daha nassınn...eeee nasıl gidiyorrr "

diyemem...

AYE kanka yetişş...Pınarada isim buldum...kendisine artık ÇİKO diyoruz...nasıl uydumu...uysada ÇİKO uymasada ÇİKO...

Tucetuce...APTİ...
    PınaRR.....ÇİKO...

Motosikleti
    tabanvay
    kimse söyleyenlere yalan atacak tipte insanlar demeki bunu siteye taşıyanda sensin abi... madem o kadar etik adamsın pınara git özel at msnden yaz ...

neyse konuşmicem pınar hususunda yüzyüze konuşuruz...

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    aynen bende Çikocum...

bu yorgunlukla alayınızı çekemem valla...hiç bişeyim yokmuş gibi .."OOOOooo Abuzittinnn abii nassınn...daha daha nassınn...eeee nasıl gidiyorrr "

diyemem...

AYE kanka yetişş...Pınarada isim buldum...kendisine artık ÇİKO diyoruz...nasıl uydumu...uysada ÇİKO uymasada ÇİKO...

Tucetuce...APTİ...
    PınaRR.....ÇİKO...

ÇİKO ne bee Evdeki pisipisine isim mi veriyosun
    Benim ismim zaten nick gibi, karizmatikkkk
    ÇİKO fena deil ama gıcık olduğum bi kıza çiko diyolardı ordan bi gıcığım var sankim

Motosikleti
    sym mio
    pınarcım ne aldatması ya
    hee senide çiko yaptılar iyimi
    [B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
    Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
    ::fool::

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı tugcetugce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pınarcım ne aldatması ya
    hee senide çiko yaptılar iyimi
    Gonuşma.. Resim yalan mı gonuşuyo hayınlar sizi
    Hee çiko etti beni metehandromusss

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler