Metehan abim taksicilerle gece 4'de de görmüştüm ben seni, kanımca aranda bişi var, var var kesin var
Metehan abim taksicilerle gece 4'de de görmüştüm ben seni, kanımca aranda bişi var, var var kesin var
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
abi ani gelişen olaylara yetişemem...arasanda faydam olmaz inan...bi kerem başım ağrıdır Nezarete girdim ...babamı aradım...babam "seni tanımıyom ben "demezmii...ahooo ahoo...
olay şu ...polis 657 ye tabi vatandaşım emrinde bir memurdur...şehir eşkiyası kesilir bazılar...bana dek gelirse ne mutlu...
Ulan veleddd senin babanın bağlı olduğu şube müdürünün özel kalemi benim çocukluk arkadaşım ...kekostar selçük...sağol yeğenim benim çevrem geniş derken 1 tane çevremden bahsedeyim...belki ünvanı duyarsan bana hak verirsin...
1.Sınıf Emniyet Müdürü...Polis Başmüfettişi...
babası halledermiş...ulen babanın bi tayini varsa sen bana söyle asıl...
bizimkinin emekliliğine az kaldı...emeklide olsa yarar işimize...
abi benim ezilmiş tayfayla aramda bir diyalog var...bazen kendimi kimsesizlere...garibanlara...ekmek parası peşinde olanlara adamak isterim...biri ezilirken vicid kimyam bozuluyor...ruh sağlığımda bozuk kanka...anksiyete reaksiyon tanısıyla Ankarada hastanede yattım...Komutanlarımlada kavga etmiştim...yani normal şeyler değil bunlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
vallahi ben jilet milet görmedim ben giderken biraz yağlıyodu polisi ama merak ettim acil Rola dan bir açıklama bekliyoruz
vallahi bunu saymadık ilk buluşma çekingenliğine veriyoruz.bizde muhabbete daldık seni unuttuk kusura bakma.bidahakine telafi ederiz artık
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
olm netcen burdaki adamı bilmem neyi...sivil ekiplerden...koruma şubeden onlarda ...babanın tanışı falan çıkar sonra babana mahcup olmayım...boşver...
kanka sırf sana yazmasın diye telefonda kısa kesiyorum ben..kapişş..
blackphanter tükkanın nerde...ben uğrayıp müşterin olabilirim...Kızıma oyuncak alırım belki kısmetse...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
evet buluşmadan iki gün sonra siteye girmek anca mümkün oldu iş güç bu arada işten ayrılmak zorunda kaldımm moralim bozuk :(
öncelikle küçük ugraşlar ile başlayan motor sevdamın bu kadar büyüyeceğini pek düşünmüyordum ama insan bu işin içine girdikçe dahada, dahada istiyoo ve buralara kadar geldikk. sizlerle beraber vakit geçirmek gerçekten çok güsel bir duygu.
buluşmaya önceden sadece anadolu yakası gelir dedikk avrupadan ümidimiz yoktu ama biz genede açalım bi topic dedikk ve açtık anaaa bide baktıkki maşallah herkes ler geliyoo.
benim için harika bir buluşma oldu mekanın güselliği 10 numaraydı gkn ve marv kardeşime sonsuz teşekkürler anadolu yakasını hakettiği yere getirdiler artık buluşmalar anadolu yakasına taşındı galibam
ben biraz erken kaçmak zorunda kaldım en son tophane buluşmasına gelememe sebebim olan kız arkadaşım idi burdada erken kalkmamın sebebi olduu ama şimdi anlıyorum ki değmezmiş bundan sonra beni bu insanlardan alıkoyamaz.
buluşmadan memnun kalmayan arkadaşlar yok sanırım bir
sadece bir arkadaş herzamanki gibi deyip geçmiş
erken kalktıgım için tam bilemiyorum inşallah hesap problemi çıkmamıştır marv kardeşim bazı arkadaşlar sana sen duymasanda sordular konuştukmu burayla diye ama sen uzakta oldugun için duymadın. sonra sende anlarsın falan dediler ( hesaplar açık çıkınca cebinden tamamlarsın manasında) bende elimden geldiğince seni bu duruma düşürmemek için yardımcı olmuşumdur umarım tekrar konuşuruz bu konuyu
tekrar gelen arkadaşlara çok teşekkürler
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
erdinç çok sağol hesapta sorun çıkmadı
Drift Religion
Oduncu muharrem oduncuuuuu
Sus lem.. Aldattınız beni.. İki kere hemde.. Birinde sen birinde gökhan.. İki kere aldatıldım üühühühühühüüüüü
Yok size buluşma.. Kendimi esirgiycem sizden
Aynen yaa.. Kim çekmişti o fotoyu mete?? Bi hatırlasak bulucaz ya hatırlayamıyorum ben bi türlü
Det.. Kuzuymuş.. Küstüm ben hepinise
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Pınarcık hayırdır sen niye katılmadın...Metalgodu yakaladığın yerde döveceğine dair duyumlar aldım...dogrımı...
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
vallahi bunu saymadık ilk buluşma çekingenliğine veriyoruz.bizde muhabbete daldık seni unuttuk kusura bakma.bidahakine telafi ederiz artık[/QUOTE]
Nedemek olurmu ne kusuru...Zaten geçerken bir selam verip tanışmak için uğramıştım.Dediğin gibi birdahakilerde görüşmek üzere..
Not:(Oyuncak ve kırtasiye)
Saygılar.
kanka bunlar sitede ötede beride yazılmaz ama hoş şeyler duymadım...söyleyenlerde yalan atacak tipler değil...inşallah durum düzelir...
hatta inanamadım...
aynen bende Çikocum...
bu yorgunlukla alayınızı çekemem valla...hiç bişeyim yokmuş gibi .."OOOOooo Abuzittinnn abii nassınn...daha daha nassınn...eeee nasıl gidiyorrr "
diyemem...
AYE kanka yetişş...Pınarada isim buldum...kendisine artık ÇİKO diyoruz...nasıl uydumu...uysada ÇİKO uymasada ÇİKO...
Tucetuce...APTİ...
PınaRR.....ÇİKO...
kimse söyleyenlere yalan atacak tipte insanlar demeki bunu siteye taşıyanda sensin abi... madem o kadar etik adamsın pınara git özel at msnden yaz ...
neyse konuşmicem pınar hususunda yüzyüze konuşuruz...
pınarcım ne aldatması ya
hee senide çiko yaptılar iyimi
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)