rica etsem bu fulish denilen sahsiyetin oldugu resim hancusu?
soylermisiniz?
rica etsem bu fulish denilen sahsiyetin oldugu resim hancusu?
soylermisiniz?
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
Mırro nettin kanka...tikkatli ol tostum...
gecenin kahramanı emin_arıkoğlu...sarılmadığı kişi kalmamış...
gecenin rüküşü...GKN...sırf objektiflere çalışıyo valla...
gecenin bağırsak güzeli ...APTİ....
gecenin gözdesi...cıbır 125...başına üşüşmüşler ne varsa makinada...Emini ısıtmak için komple tezgah bunnar tabi...cıbır çetesinin işi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
zuahha ha ahha a bagırsak güzelimi ((((((: amantanrım .. birincilik ödülü yarıma kokoreç oluyo sanırsam
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ah şekerim sen beni doyuramazsın...ben açgözlüyüm...ne karnım ne gözüm doymaz...beni AYE doyursun...AYE den başkasına doyurtmam kendimi...
Abi senin bu yakışıklılık ve gen sırrını merak ediyom...Bizden değil gibisin olm...Yani Beyaz Türksün anladıkda....sankim Kuzey bloğundan gelmiş gibisin dergilerden fırlamış gibisin...
bebiş resimlerini tahmin edebiliyorum...hepsi sevimlidir...abi bizde böle tipler genelde azdır...nedir olay bi anlatırmısın...
he bide hep aynı kazağı giyiyon gözden kaçmıyor...
kanka herkes sana uyuz oluyor söyliyim...karizman birilerini rahatsız ediyor...
ule metondra, ne güzel kazasız belasız bi buluşmada yer almaya çalışcaktım bu hafta sonnu, şindi bakalım hangi duvara patlicaz
kazağımı annem ördü cidden, 2. giyişim boğazında b i tadilat yapmış test amaçlı giyddim, mt ye denk gelmiş hee beyenmediysen al bana 3-5 kazakta giyyimm benim hiç kazaamm olmadı abii
uyuz olma konusunda haklısın, farkındayım hemnde birebir ama ben herkesi seviyoru kimseye garezim yok..
geçen bi mobiletin üstünde yazıyodu;
benim için ne düşünüyosan Allah sana 2 katını versin die
amin
GKN MOTORS
valla kankacım ben açık net yazayım...Geçen MAGMA ilen ekürisi AYE arkadaşlar aralarında dedikodu ediyolardı...duydum...
diyolarki..."Bide bu dozer kepçesi gader kulaklar varken bide GKN denen şahısın yanında ortamda yalan oluruz...hep ilgi odağ oluyo...tüm gızlar peşinde...paranın satın alamadığı şeyler harbiden varmış.." didiler...
tikat et adamım bu ikiliye...seni bi ara artcı yapıp TEM de 280 e çıkarıp altına ettirip fotoğraflama planları yapıyolar benden söylemesi gatekulliye gelme...
Tühhhhh yaaaa.Şimdi okudum ben bu başlığı.Bir kaç gündür bakmamıştım siteye :(
Çok yazık oldu valla :(
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
ulen kokoreççiye gittiniz ha bileydim gelirdim sizle sabah geç kalmayayım işe diye erken kaçtım gene geç kaldım
akının selamını aldın dimi sölemiş olmam lazım
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Ne baktın, farklımı geldi
Buyum abi
Hepsine kabulümde bu iftirayı kaldıramam, hangi kız abi buluşmada kız mı varmış, gelen sap giden sap, aptide bizim gözümüzde sap, kaktüs buluşması gibi oluyo
Hoş bütün saplar gelio sen yoksun, ne iş
Bu arada geçmiş olsun dilekleri için tüm arkadaşlara teşekkürler, debyraj manetini nerden alırım
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
abi cidden gecmis olsun yeni okudum...
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
Hoşbir buluşma olmuş topiği daha önce görüp yerin tam olarak tespit edebilseydim gelridim
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)