Palaka sorun diilde zil sesi yapanlardan 5 kontur düşüyorus
Len ben giderken halen çekiomuydunus, gey misinisiz olm siz
Palaka sorun diilde zil sesi yapanlardan 5 kontur düşüyorus
Len ben giderken halen çekiomuydunus, gey misinisiz olm siz
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
evet dostlar gelmeyenlerin üzüleceği kadar güzel bir buluşmaydı.ben çok eğlendim,yeni arkadaşlarla tanışdım gelen herkeze teşekürler.ben foto koyamıyıcam makina canan da kaldı
bu arada RoLa arkadaşımızı polis çevirmişti bizer bakmaya gelirken ama biz yanına gidince yırttık
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Ya MURat abı o ses ne ya ole Senın motorun sesı cıdden 10 numara ben ole bı ses duymadım ya NE Dıyelımkı allah kaza bela vermesın nazardan saklasın ...
Ozrace rölecan'ın jilet açıklamasınıa vakıfsın demi, ben rölecanın pratik zekasından tırsmaya başladım.
Bu kadarmı güzel bahane olur, bırak polisi biz bile duyunca jileti gerçekten niye taşıdığını sormayı akıl edemedik
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
eyyytttttt yavrum beeeeee geceye bak valla fena bigeceydi valla marv teşekkürler bugün motorsuzdum hasan abime(kaya34)abime beni eve getirdiği için teşekkürler tek kelimeyle on üstünden on
kızım sen paslandın artık yada iyice yaşlandın vallasen bi organizatörlük
yapta sana da gelelim uzatma arayı bukadar valla biz sonra kimden deneyim kazancaz sizin gibi yaşlı organizatörler olmazsa canım
ah be abime kıyamam neyse mart yaklaşıyo az kaldı bunlar sana kaderin bi oyunu 2008 al diye zaten sen bu motoru marta kadar park etme sırasında parçalıcan gibi 2008 yakışır sanaaaaa sana ayran içme dedim gece gece çarpıyo seniyaşlandınmı ne ya
ah be bu arda gökhanım canım en sevdiğim kız kardeşim ya kıyamam ne oldu sana akşam akşam parçalandın bi ton valla çok üzüldüm kanki ama oh olsun sana bin defa dedim benden para kısma diyebak kısdın başka yerden çıktı neyse iç dert yapma ......et yap öpt canımmmmmmm
Harika bir buluşma olmuşş, fotoğraflara biraz daha baksam herhalde atlıcaktım arabama doğrucaa istanbull
Benden habersiz kokoreçler yenmişş, birde çınaraltında çay içseydiniz kokoreç üstüne tam olacakmış.
Yetişebilirsem cumartesi günü kağıthanede olucam inşallah.
Burası (Çorum ) o kadar soğuk ki (sabahları -20, öğlen -15 ) gibi aklım oralarda kalıyor, Aman dikkat arkadaşlar.
Buluşmaya katılan bütün arkadaşlar inşallah sağ salim evine ulaşmıştır.
aye resımlerde hangısı sensın ? bu arada resımler çok iyi ya
Arkadaşlar bir kaç fotoda benden olsun....
Tesadüfe gitmek için dükkanı kapama aşamaları....
Tesadüf Cafeye varış....
Motorlar yavaş yavaş yerlerini almış...
Hepsi Maşallah çokda güzel duruyor,pekde güzel duruyor...
Ve işte sıcacık içerisi..
Ve eve dönüş zamanı....
tesadüfe geç geldim,erken kalktım.Maruz görün beni.İşgüç,yaşlılık.... işte.Oradaki genç arkadaşlara imrenmedim değil hani...
Saygılar.
Süper bi buluşma olmuş ya
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
şu dükkanı bi çıkartamadım ya
aye takma kafana olur öle şeyler dostum geçmiş olsun
grip olmuş haluk önemli bişey değil
emin baba cbr da yakışmış hani (((((: güzel buluşma olmuş vallla (((: gelemedim dostlar . kısmet bidahakine
aye çok geçmiş olsun alihsilik işte umarım çok birşey yoktur ... gkn a da geçmiş olsun ..korkmayın
korkmayın grip olmuş sadece ....ateşlemede sorun yok
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
evet ümmet abi kokoreç varsa ben varım
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)