[MT İstanbul] 19.01.2008 Cumartesi Kağıthane de toplanıyoruz
Reklamlar
-
ozrace adlı üyeden alıntı
bi aksilik olmadığı sürece orda olucam.buluşma kaçta olacak arkadaşlar?anadolu dan kimler gidiyor.olmazsa buluşup gidelim
ozi toprak bende gidicem kagıthaneye benimde aklımda var aslında hep beraber toplanıp gidelim voltran misali olsun ben yarın motoru bakıma sokuyorum ki c.tesi problem olmasın bakımı geldii çünkü km geçirmiyim istiyorum eger kagıthaneye beraber geççmek isteyen varsa msn den konuşalım yada mail atabilirsiniz ben hazırım şimdiden
bu arada süpriz e az kaldı ümmet abiii
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Reklamlar
-
ozrace adlı üyeden alıntı
bi aksilik olmadığı sürece orda olucam.buluşma kaçta olacak arkadaşlar?anadolu dan kimler gidiyor.olmazsa buluşup gidelim
yazdım özrace bekleriz
erdincpolat adlı üyeden alıntı
bu arada süpriz e az kaldı ümmet abiii
süprizleriniz hazır erdinç
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
bu süprizler isimlerini yazdıranlara mı var ? yoksa gelip gelmiyeceği belli olmadığı isim yazdırmayanlar geldiklerinde süprizlerini alabilecekler mi?????
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
ümmet abi bugün ki yardımın için çok teşekkür ederim, yarın arayıp bilgi veririm abi
-
-
ugurcuk adlı üyeden alıntı
bu süprizler isimlerini yazdıranlara mı var ? yoksa gelip gelmiyeceği belli olmadığı isim yazdırmayanlar geldiklerinde süprizlerini alabilecekler mi?????
patron sen adını yazdır gelmezsen ben senin yerinede alırım
-
-
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
ümmet abi bugün ki yardımın için çok teşekkür ederim, yarın arayıp bilgi veririm abi
sorunyok emin mesele yapma
ugurcuk adlı üyeden alıntı
hayır uğur gelip gelmemek önemli değil,öncede sölemiştim dünkü tolantıdada sölemiştim gelenlere vercem gelemeyenlerinkinide gördüğüm zaman vercem yettği kadar .hiçkimse işinigücünü aksatmasın
crayzboyone adlı üyeden alıntı
tmm sengel gerisi kolay
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
-
erdo2002,ozrace,erdincpolat,ben,muharrmkpnr hepimiz gidiyorsak toplanıp öle gidelim.biz aYe abiye takılıp gidicez buluşalım öyle gidelim.
-
-
sormak istiyorum bahçeşehir tarafından gelen arkadaşlar var mı acaba????
-
Marv adlı üyeden alıntı
erdo2002,ozrace,erdincpolat,ben,muharrmkpnr hepimiz gidiyorsak toplanıp öle gidelim.biz aYe abiye takılıp gidicez buluşalım öyle gidelim.
marv bana uyar yeterki saat kaçta nerde buluşucaz o sölensinnn
DRİFT RELİGİON
-
işte o murat abiye bağlı
-
Marv adlı üyeden alıntı
erdincpolat adlı üyeden alıntı
marv bana uyar yeterki saat kaçta nerde buluşucaz o sölensinnn
tamam banada uyar saat 18 de buluşma sanırım.17:30 gibi buluşalım nedersinizyada 17 de.Yalnız ben 16:30 çıkıyorum ona göre uygun bir vakitte ayarlıyabilirseniz sevinirim.İşden çıkış saatim o saatlerde.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
abi bak kapışıcaz daha.güvenmiyosan kendine baştan söle
-
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
aargh adlı üyeden alıntı
Neyse bundan sonraki bulusmalarda ismini verenleri de ekleriz.
Benim adim Tamer.
Diger konu, abi adres bilgilerini gordum. Ilettigin icin cok cok tesekkurler. Ben bunun disinda bilenlerden tavsiye rica ettim. Yani Kozyatagi'ndan oraya en kisa yoldan nasil gelinir bunu merak ediyorum. O taraflara otomus mu isler minibus mu isler, hat isim / no nedir nereden kalkar, bilmiyorum. Eger kimsenin bu konuda bir fikri yok ise artik sora sora Bagdat bulunur, bismillah diyip yola cikarim.
Yani ozetle olay su: Kozyatagi'ndan geliyorum ve tabanvayim. Siz bu durumda olsaydiniz oraya nasil varirdiniz?
Tesekkurler.
2. köprüden
Bak en kolayını söyliyim.. 4.Levent otobüslerini bul, son durakta in, alt geçiti görüceksin.. Alt geçitin üstünde kalmaya devam et, ordan seyrantepe topkapı minibüsleri geçiyor, atla birine profilo anadolu teknik lisesine gidicem de kapısında bırakırlar seni..
4.Leventte son durağa gitmiyor devam ediyorsa söyle şoföre seni 4.Leventte indirsin, karşıya geç yine seyrantepe minibüslerine bin..
1.köprüden
Zincirlikuyu yada mecidiyeköyde in, beşiktaş tafafından gelen 62,62G,63..
Şişli tarafından 64,65,65G otobüslerine bin, son durak okulun yanında..
GeCe__ adlı üyeden alıntı
doğru orası mekanım ama yetişemedım bende şaşkınbakkaldaydım dun akşam fakat ordan karşıya geçtim arkımı bıraktım dönüşte yardırarak geldim ama gitmiştiniz hatta km telım bile koptu 180 fln basmısımdır
ümmet abi ama öle değil işte benim pek boş vaktim yok gerçekten, var ama geç saatlarde oluyor
aslında senınlen tanışmıstık sanırım tophanede
iş yerımede beklerım arklar çok sevınırım emınımkı sızınde hoşunuza gıdıcektır
Harbi yaa senin dükkan neydi?? Bizimde hoşumuza gider mi???
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
ben ayarladım herşeyi bi işaretin yeter,adam çok zayıflamış bak onagöre üstümüzde kalmasın
hepsinin adını bilmediğim için rumuzlarını yazdım,yola çıkınca tel edersin yardımcı olrum adres için,yazmıştım zaten adresi.
Abi daha fazla zayıflama ihtimali yok.. Bi iskelet zayıflasa zayıflasa ne kadar zayıflar ki
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
DRİFT RELİGİON
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler