[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Pınar abla gormedıysen anlatıyorum... Ben geldim... Şİmcik ben pınar ablaya kısca anlatıyım Pınar abla hacıseyıd de foto cektık sımcık sole oluo senın yanında saclı bı adam oturo onun yanında kel bı adam oturo bu 2 sının arasındakı fark ıstıyor cem abı AMA NE YAPCAKSA ANLAMADIM sende bıseler de... Hamı kurtlar vadısı konusu acıldı ya orda emın abıde one ben bılmıom dedı mılet guldu ona sonra gokhan abı de dedıkı bende bılmıom ama guluom sende caktırmadan gul dedı.. Sende caktırmadan bıseler yaz gıtsın ....
Nasılım ama hemencık anlatı verdım....
her gezi bi alem,her bulusma bi bomba.Helal olsun Ist Mt.Eger Gokhan'in saldirmayacagini garanti ederseniz bende katilmak isterim araniza
Bu arada ben orda eski mt'cilerden gordum 2 kisi, 1. Zydar (Emre,kendisi topraam olur) 2.immigrant (Oymen )
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Allahtan hemencecik anlattın hee... Ben göreli 22 saat geçtikten sonra anlattın teşekkür ederim.. Yoksa ben gördüğümde anlamazdım
Ümmet abi sorma yaa.. Adam resimleri eklememiş bide halâ buluşmalarda koşturuyo.. Ayıp ayıp..
Efesle kınadım seni muharrem.. Edepsis muharrem
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
beyler bu kadar da büyütmeyin sadece masumane bi öpücük
hadi sen buna bi kılıf bulsana. biz halimizden memnunuz. evde nasılsak sokaktada ööleyiz. sen resmen mutasyona uğramışsın abi ya :D
3gündür bakıp bakıp ağlıyorum
kgs yi birbirine kattık. oturup bi çay içmediğimiz kaldı :D
hayırdır yoksa hamilemisin
arkadaşlar beni bu resimle hatırlayın. öldüğüm zaman diğer resimleri koymayın sadece bunu koyun. elalem beni ne kadar delikanlıymış diye yaad etsin :D
yok tuğçeci bişi yok.önceki masumane bi öpücüktü büyütmeye gerek yok. diğerinde ise gökhanın kulağının içinde pastırma kalmış onu alıyodum
sen daha yolun başındasın evladım
dinime küfreden bari müslüman olsa
GKN hem zeki hem çevik ama ahlaksız
en sevdiğim kız kardeşim. senin için 2 kasa kerimlibaş gazozlarından siparis verdim :D
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Yusuf abım yafas ne kadar hızlısın ole ..Bu enerjık nerden 1 sanıyede yazın hepsını
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)