Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
23. sayfa BirinciBirinci ... 13212223

[MT İstanbul] 19.01.2008 Cumartesi Kağıthane de toplanıyoruz

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı jesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ???? ögrenelim derken çoğul kullanmışız sebep??
    heee unutmusum imla klavuzu mevzusu
    Yok ben çift karakterliyim.. İmla da hata olmaz yani

Lem muharrem koysana resimlerimi şuraya... Hırhıs mısın olüm çaldın resimleri vermiyon lem
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Pınar abla gormedıysen anlatıyorum... Ben geldim... Şİmcik ben pınar ablaya kısca anlatıyım Pınar abla hacıseyıd de foto cektık sımcık sole oluo senın yanında saclı bı adam oturo onun yanında kel bı adam oturo bu 2 sının arasındakı fark ıstıyor cem abı AMA NE YAPCAKSA ANLAMADIM sende bıseler de... Hamı kurtlar vadısı konusu acıldı ya orda emın abıde one ben bılmıom dedı mılet guldu ona sonra gokhan abı de dedıkı bende bılmıom ama guluom sende caktırmadan gul dedı.. Sende caktırmadan bıseler yaz gıtsın ....

Nasılım ama hemencık anlatı verdım....

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    her gezi bi alem,her bulusma bi bomba.Helal olsun Ist Mt.Eger Gokhan'in saldirmayacagini garanti ederseniz bende katilmak isterim araniza
    Bu arada ben orda eski mt'cilerden gordum 2 kisi, 1. Zydar (Emre,kendisi topraam olur) 2.immigrant (Oymen )
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok ben çift karakterliyim.. İmla da hata olmaz yani

Lem muharrem koysana resimlerimi şuraya... Hırhıs mısın olüm çaldın resimleri vermiyon lem
    herkesi benmi sandın hemen anında atsın resimleri siteye milletin işi var gücü var

Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her gezi bi alem,her bulusma bi bomba.Helal olsun Ist Mt.Eger Gokhan'in saldirmayacagini garanti ederseniz bende katilmak isterim araniza
    Bu arada ben orda eski mt'cilerden gordum 2 kisi, 1. Zydar (Emre,kendisi topraam olur) 2.immigrant (Oymen )
    sinan taaa moldovadan ist laf yetiştirme bi buluşmayada sengelde yüzünü görelim.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı crayzboyone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pınar abla gormedıysen anlatıyorum... Ben geldim... Şİmcik ben pınar ablaya kısca anlatıyım Pınar abla hacıseyıd de foto cektık sımcık sole oluo senın yanında saclı bı adam oturo onun yanında kel bı adam oturo bu 2 sının arasındakı fark ıstıyor cem abı AMA NE YAPCAKSA ANLAMADIM sende bıseler de... Hamı kurtlar vadısı konusu acıldı ya orda emın abıde one ben bılmıom dedı mılet guldu ona sonra gokhan abı de dedıkı bende bılmıom ama guluom sende caktırmadan gul dedı.. Sende caktırmadan bıseler yaz gıtsın ....

Nasılım ama hemencık anlatı verdım....
    Allahtan hemencecik anlattın hee... Ben göreli 22 saat geçtikten sonra anlattın teşekkür ederim.. Yoksa ben gördüğümde anlamazdım

Ümmet abi sorma yaa.. Adam resimleri eklememiş bide halâ buluşmalarda koşturuyo.. Ayıp ayıp..
    Efesle kınadım seni muharrem.. Edepsis muharrem
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

Allahtan hemencecik anlattın hee... Ben göreli 22 saat geçtikten sonra anlattın teşekkür ederim.. Yoksa ben gördüğümde anlamazdım
    Ufak bı sorunumuz yuzunden yayınımız 22 saat gec cıktı bu sorun yuzunden ozur dıler ve bı kucak dolusu cıcek gonderıryorus..

Muharrem abı muharrem abı kuyrugun nerede resımlerımız nerede hehehehe....

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı ümmet perkitan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sinan taaa moldovadan ist laf yetiştirme bi buluşmayada sengelde yüzünü görelim.
    abi,haklisin,bu yaz turkiyeye bu hayallerle geldim ama babamla aram bozulunca sagda solda surtmek zorunda kaldim,acikcasi gunu nasil gecirecegimi hesaplamaktan gezi aklimin ucundan bile gecemiyodu
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

RoLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6N
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Neler oluyor hayattaa bir de şu rüya gerçek olsaaa olsaaaa
    Sabah olup uyanıncaa herşey yine aynı kalsaaa
    Beni unuttun sanmıştım birde baktım ki işte ordaaa ordaaaa
    Anladım ki çok yanılmışımm beni seviyormuş oysaaa oysaaaaa
    Onun sesi ta kendisi geri gelmiş demek
    Sensiz diyor yaşanmıyorrr aşk bu olsa gerek....

beyler bu kadar da büyütmeyin sadece masumane bi öpücük

Alıntı istburak adlı üyeden alıntı Mesajı göster

canım ayecim en azından ben tek eşliyim..
    tokalı fotoların yakıyo nasıl gözden kaçımırşım bennnnnnnn

canım benim en azından ben evliyim sana böyle bi olay olsa kanıtlığacağın bişey yok evlende gel canımmmmmmmmmmmmmmm
    hadi sen buna bi kılıf bulsana. biz halimizden memnunuz. evde nasılsak sokaktada ööleyiz. sen resmen mutasyona uğramışsın abi ya :D

Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    insaflı olun bee oraya kahvaltı tabağı resmi konurmu
    3gündür bakıp bakıp ağlıyorum

Alıntı erdincpolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rola ( yusuf&öner ) ve ozrace biz ogsden geçince arkadaşlar malum kgs hesabı biraz geç geldiler ne bir film yaptılar gişeyi tıkadılar

aslında eve dönüşün başka bir süprizi daha vardıı rolayla bostancıdan fikirtepeye kadar fortis bank aramamız olduu rola önden giderken iki motorcunun yanına yanaştı heralde bankayı soracak dedim anaaaa oda neeee bizim mırımkırım ve marv selim yakaladık fikirtepede yol kenarında birbirlerine sarılmışlar acayip bir duygu seli falan beraber çay içmeye karar verdik marmara üniversitesi civarlarında oturup koyu bir muhabbetten sonra evlere dağıldık kagıthane buluşması ardından ufak bir anadolu ateşi daha yaşadık anlıycanız

herkese selam ist mt ye devam

görüşürüükkk...
    kgs yi birbirine kattık. oturup bi çay içmediğimiz kaldı :D

Alıntı crayzboyone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsan gece sabahlıyınca Biras sersem oluyor su anda kafam donuyor mıdem bulanıyor basım agrıo bunun sonucları ney sız dusunun

Herhalde gece kalmanın sakıncıları bu Ah her yerımde agrıo
    hayırdır yoksa hamilemisin

Alıntı D C R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hööösttt

tipsüzzz kromanjini motürcüler
    arkadaşlar beni bu resimle hatırlayın. öldüğüm zaman diğer resimleri koymayın sadece bunu koyun. elalem beni ne kadar delikanlıymış diye yaad etsin :D

Alıntı tugcetugce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu ne yaa... vallla enterasan oldunuz abii....
    varsa bişi söleyin
    yok tuğçeci bişi yok.önceki masumane bi öpücüktü büyütmeye gerek yok. diğerinde ise gökhanın kulağının içinde pastırma kalmış onu alıyodum

Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi motür bozuldı, buji yağlandı sanaraktan söküp temizliyim dedim
    tabi sıcak olduğu için tutamadım elinde motorun içine düştü
    her ne gariptirki 20 dakkaya yakın motorun içinde buji aradık bulamadık, en son muharremin süper fikrine uyarak motoru ters çevrip salladık gene içinden düşmedi
    sonunda şans eseri gözümüze çarptı bulduk ve yolumuza devam ettik

yalnız ben ROLA nın sonunu iyi görmüyorum
    onu acil bi toktora götürelim ki dünyadaki kadın nüfusuna bi kişi daha katılmasın
    sen daha yolun başındasın evladım

Burak abinle eşi sabaha kadar dimdik dururlar tabi, uykuları olmaz tabi..
    Adamlar hergün sabah 6-7 de uyuyomuş uykuları neden gelsinki

Bunu diyen arkadaş Mavi Haliçte Burak'a "hayatım.. gidiyorum ben görüşürüz" dedi
    dinime küfreden bari müslüman olsa

Alıntı emin_arikoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lazların suçu yok bence problem sendeydi hem ngk nın zeki olduğu kadar üçkağıtçı olduğunuda belirtmeden edemeyeceğim
    GKN hem zeki hem çevik ama ahlaksız

Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben istifa ediyorum abi, bırakın üstüme oynamayın bu kadar
    hoş aradan çekilsem bunnarın ipi iice kaçıcak, dizginleri elde tutim en iisi
    hanedan 12 o resimde sadece muharrem teker yapıyo abi, bende artçısıyım sizin içiniz fesat
    benim pim im i bilmem ama
    bu gidişle gazoz kapağını açtırıcaz birine
    boşunamı elimde çamlıca gazozuyla o kadar poz verdim
    en sevdiğim kız kardeşim. senin için 2 kasa kerimlibaş gazozlarından siparis verdim :D
    Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!

Drift Religion

Yusuf abım yafas ne kadar hızlısın ole ..Bu enerjık nerden 1 sanıyede yazın hepsını

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    Alıntı RoLa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler bu kadar da büyütmeyin sadece masumane bi öpücük
    len olm varya senin teşkilat yerdegiştiriyo galiba yusuf muaha haa hha
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    Alıntı RoLa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gökhanın kulağının içinde pastırma kalmış onu alıyodum
    böğğhk
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

23. sayfa BirinciBirinci ... 13212223

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler