[MT İstanbul] 19.01.2008 Cumartesi Kağıthane de toplanıyoruz
Reklamlar
-
erdincpolat adlı üyeden alıntı
ERİC
bendede bi buji varrr ama o kadar zamnsız ki bi zaman ayarı yapılsın istiyorum kim yapar bu işi 2 zamanlı ama 5 yada 7 oldun istiyorum motora katkı olsun kim yapar abi kimm isim ver bana
jesse bu işin ustası ona git bence, bujiyi silip temizleyip motora +13 beygir katıyo
Reklamlar
-
muahhaa aa bu arada ""yokedici"" tabu takımının kurucusu olarak karşı takım olan grup ""ateşleyelim"" 2 saat süren serüven ve macera dolu bir oyunda hezimete ugradılar burdan biline ....
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
abii harikasınızzz yaaa
du bakalım daha neler ögrenicezzz
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
jesse adlı üyeden alıntı
muahhaa aa bu arada ""yokedici"" tabu takımının kurucusu olarak karşı takım olan grup ""ateşleyelim"" 2 saat süren serüven ve macera dolu bir oyunda hezimete ugradılar burdan biline ....
hadi len
babalar gibi yendik sizi, ağlama şindi bura
hile yapmış olabilirim, banane, farketseydiniz
-
jesse adlı üyeden alıntı
harbiden ha cvpları biz verdik adamlar bide seviniyo biz kazandık diye, bi dahaki sefer acımayalım
-
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
jesse bu işin ustası ona git bence, bujiyi silip temizleyip motora +13 beygir katıyo
dönüşte köprüden uçarak geçtim, o kadar parmaklamışki bujiyi gaza geldi sanırsam
-
GKN adlı üyeden alıntı
hadi len
al işte olum ondan sonra kızıyosun .. adam boşuna mı anlatırken seni göstererek tarif etmeye çalıştı ...
kelime : Çamura yatan
anlatan: aabi .. gökhan en çok ne yapar ????
cevaplayanlar : muhahaha şi,mdi bunu burda yazmak istemiyorum ... ama hep bildiginiz ve ilk aklınıza gelen lakaplar ve yakıştırmalar kullanıldı
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
GKN adlı üyeden alıntı
hadi len
adamın gözleri körmüymüş
jesse adlı üyeden alıntı
al işte olum ondan sonra kızıyosun .. adam boşuna mı anlatırken seni göstererek tarif etmeye çalıştı ...
kelime : Çamura yatan
anlatan: aabi .. gökhan en çok ne yapar ????
cevaplayanlar : muhahaha şi,mdi bunu burda yazmak istemiyorum ... ama hep bildiginiz ve ilk aklınıza gelen lakaplar ve yakıştırmalara kullanıldı
muuuuhahahahhahahahhahaha ben buna kahkaha atarım işte
-
-
-
jesse adlı üyeden alıntı
Hade ordan..
O kadar gerideyken yakalayıp sizi geçtik diye gurur mu yaptın velet
Ne de güzel yendik ama, pekte güzel yendik
GKN adlı üyeden alıntı
hadi len
Hee.. O hile yapınca ben farkettim mesela
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
Drift Religion
-
-
GKN adlı üyeden alıntı
afferin kuzu
yannız benim dikkatimi çeken şu olduki bağzı kartlarda sölemediğini şeyi pinar sölediniz dedi, sizde inandınız
azınızdan çıkanı kulanız duymuyomu olüüümmm
yuh yaa, üçkağıtçılıkta son nokta, çamura yatan tabiri ne kadar da doğruymuş değil mi ?
-
-
Pınarr adlı üyeden alıntı
Hade ordan..
O kadar gerideyken yakalayıp sizi geçtik diye gurur mu yaptın velet
Ne de güzel yendik ama, pekte güzel yendik
Hee.. O hile yapınca ben farkettim mesela
evet o kadar gerideyken yakaladınız bizi kabul .. ama bi yanlışın var .. SİZ GİDERKEN .. BİZ GERİ DÖNÜYORDUK .. orda karşılaşmış olabilirmiyiz .. hani yolda denk getirmişizgibi (((((((((((((:
Drift Religion
-
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
-
-
Pınarr adlı üyeden alıntı
Harbi yaa.. 3 tane lazın arasında kaldım.. Bende niye böyle herzamankinden daha bi farklıyım diyodum.. Meğer etkileşimde kalmışım
Martı bile sizden zeki çıktı bee
Yalnız Gökhan aranızda en zekisi idi biliyosunuz
lazların suçu yok bence problem sendeydi hem ngk nın zeki olduğu kadar üçkağıtçı olduğunuda belirtmeden edemeyeceğim
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler