yeter bea dıger bulusmaya bnde gelcem :( ıcım gıdıo bea
yeter bea dıger bulusmaya bnde gelcem :( ıcım gıdıo bea
Anaaaam çoştular lan
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Evet güzel bir geceydi.Eve gelene kadar biraz donsamda Buarada erdinç plat olsun Cem ali olsun tanışmakdan memnun oldum.İsmini hatırlayamadım keeway spuer shadowlu arkadaş YRB 125 kullanan başka diğer bir arkadaş isimleri ve nicklerin bilmiyorum crayzboyone ilede son anda tanışma fırmastımız oldu ayak üstü.Neyse bir dahaki sefere daha çok konusma fırsatımız olur umarım.İsmini hatırlayamadım diğer arkadaşlarada burdan selamlar.
"""yol kenarında beklerken bizi geçtiler""" yahu abi biz köprü çıkışında vedalaştık seni göremedik sen önden astırıp gitmişsin sanırım.Sonra ilerde durduğunuzu gördük fakat bu seferde biz durana kadar 500m geçti Durduk ama birşeye yaramadı. Arkadaşlığın için çok teşekkür ederim.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Hööösttt
D C R - Rola - Emin Arıkoğlu
tipsüzzz kromanjini motürcüler
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Eveeeeet, gecenin 2'sinde de motor kullanmış olduk, şimdi bi de karda kullandım mı tamamdır.
Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Vreon Krantulor
Okan Kılıç
Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur :bestmt:
Güürkan afiyet olsun...
ayranında zati sölemeden geldi adamdaki şekil işte
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
abi motür bozuldı, buji yağlandı sanaraktan söküp temizliyim dedim
tabi sıcak olduğu için tutamadım elinde motorun içine düştü
her ne gariptirki 20 dakkaya yakın motorun içinde buji aradık bulamadık, en son muharremin süper fikrine uyarak motoru ters çevrip salladık gene içinden düşmedi
sonunda şans eseri gözümüze çarptı bulduk ve yolumuza devam ettik
yalnız ben ROLA nın sonunu iyi görmüyorum
onu acil bi toktora götürelim ki dünyadaki kadın nüfusuna bi kişi daha katılmasın
GKN MOTORS
arkadaş bu iş çıgrından çıktı neden böle oldunuz kime özeniyosunuz
hangi nufusa bağlısınız çözemedim hayır bizde bozulucaz sonunda hepberaber türkiyenin ilk
rola bu yarıtıcılık nasıl homomoto güzül nick olur sana
ya bu arada can sıkıntısından evden akşama dogru çıktım ama gidecek bi yer bulamadım napıyorsunuz millet nerelerdesiniz arkadaşın internet cafesine geldim birazdan çıkayım diyorum eger biri gel demezse eve gidicem uykucu olduk iyice
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
ateşlerüm ulennn
GKN 2 zamanlı buji, ateşini yananlara sorunuzzz
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)