[MT İstanbul] 19.01.2008 Cumartesi Kağıthane de toplanıyoruz
Reklamlar
-
tugcetugce adlı üyeden alıntı
evet mavi haliç'te yoktum...
başka zaman tekrarlarız illaki...
Tuğçe Kıss, sen motur alıp ne edecen, MT seni artçılıktan indirmez merak etme Ablan uzun süre binemeyecek, izin verirse ben de gezdiririm seni, böylece benzine para vermekten gurtulursun
Poturdak
Reklamlar
-
yaa bi kerecikte sabah toplanma yapsanız olmazmı bende bı gelsem :( hepınızı merak edıyorum bea:( bikerecik sabah toplanın we anadolu yakası olsun böle noolurki yaaaa:( ? hadi hadi hadi
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mete_han adlı üyeden alıntı
çok zayıflamışsın haci sen...nen var kuzum...diyet falan yapacak bir kilodada değilsin..hayırdır...
Süzülmüşüm demi
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
thaii_vtec adlı üyeden alıntı
yaa bi kerecikte sabah toplanma yapsanız olmazmı bende bı gelsem :( hepınızı merak edıyorum bea:( bikerecik sabah toplanın we anadolu yakası olsun böle noolurki yaaaa:( ? hadi hadi hadi
inşallah istediğin olur sabah ve anadolu yakası buluşması ama banada pek olacakmış gibi gelmiyo bizimkilerin hepsi gece kuşuu
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
erdincpolat adlı üyeden alıntı
inşallah istediğin olur sabah ve anadolu yakası buluşması ama banada pek olacakmış gibi gelmiyo bizimkilerin hepsi gece kuşuu
yaa sabah bıle olmasa anadolu yakası olsun hıc degılse hıc deglse ewe 9:30 gıbı gelırım gorrum sızlerı :( merak edıyorum ztn:( hc deglse erken cıkarım anadolu dan cabuk gelırım ewe :(
-
thaii_vtec adlı üyeden alıntı
yaa sabah bıle olmasa anadolu yakası olsun hıc degılse hıc deglse ewe 9:30 gıbı gelırım gorrum sızlerı :( merak edıyorum ztn:( hc deglse erken cıkarım anadolu dan cabuk gelırım ewe :(
bu sıralar gene böle bişi olabilir belllkiii sen istersen telefon numaranı ver bana az da olsa gelen arkadaşlara tanışırsın
DRİFT RELİGİON
-
erdincpolat adlı üyeden alıntı
bu sıralar gene böle bişi olabilir belllkiii sen istersen telefon numaranı ver bana az da olsa gelen arkadaşlara tanışırsın
tmm yazdımm =)) ilk toplanmayı merk edıyorum valla
-
arkadaşlar artık aştınız olayı, buluşmalar bbg ye döndü yaw 24 saat online
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
aYe adlı üyeden alıntı
Süzülmüşüm demi
harbi bi anormallik var...kanser falanmısın abi...kaç aylık ömrün kaldı..bi durum varsa makinayı bana helal etsene...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
-
crayzboyone adlı üyeden alıntı
sağlığınla başa çıkamayacaksan neden zorluosunki?!!!!
-
-
-
sen akıllanmamışsın bence gkn burak falan agrında olur sızında nurtopu gibi çocugunda
DRİFT RELİGİON
-
crayzboyone adlı üyeden alıntı
o zamna tadını çıkarsana ağrılardan şikayet etceğine... ne ağrı sızı deyip duruosun... eğlencenin leyfini çıkar. kolay gelsin...
-
erdınc senın msnı werırmsn ?
-
erdincpolat@gmail.com
zaten yazıyodu kişi bilgilerimde ama verdim gitti
DRİFT RELİGİON
-
true love..
Drift Religion
-
gökhan,semih,muharem yolkenerında gene bişeyler çevirmişler ama çözemedik
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler