walla süper buluşma olcak ama ben yoqum
bende istanbuldanım ama istanbulun ücra köşesinden
walla süper buluşma olcak ama ben yoqum
bende istanbuldanım ama istanbulun ücra köşesinden
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
ümmet abi son gülen iyi güler
semih nerdesin sen muharremle gelip alıcaz seni?
Drift Religion
Fırat abı nasıl bılmessın ya Celıktepeye gıt ordanda arabayı dumdu asasgı sal kagıthanedeın ...
ümmet abi bizim programda değişiklik olsu...biz affımızı istiyoruz...size şimdiden iyi eğlenceler...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
ümmet abi o gün fırsat olmadıa bu gün bi tur verecenmi
Eeee...Gece kaldık yine başbaşa.millet döküldü yine yollara...
Nedir kardeşim biz bu esnafların çilesi
klasik bir mt buluşması daha kağıthanede başladı mavihaliçte bitti,katılan arkadaşların hepsine candan teşekkürler,keyifli saatler geçirdik birlikte kandıradan buraya kadar gelen orçun ve kaya kardeşlerede teşekkür ederim.gelemeyenker hiç üzülmesin bol bol kulaklarını çınlattık,süprizlere gelince biri yamaha anahtarlıktı diğeri ise 2 ay sonraki motor fuarının davetiyeleri idi yettiği kadar herkese dağıttım ama anahtarlık yetmedi devamı var yalnız.resimlere gelince yarın yüklerim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Baştan gelemicem diye bildirmiştim..
Ama buluşmaya katılmak istedim, yarım saatliğine bile buluşmaya katılmış olsamda ortam süperdi keşke daha fazla kalabilseydim...
Evim kağıthaneye baya uzak olduğu için erken kalkmak zorunda kaldım...
Amacım sadece selam verip sizinle görüşebilmekti...
Yarım saat oturup kalktım, kusura bakmayın arkadaşlar, geldiğimle kalkmam bir oldu...
Herşey için teşekkürler arkadaşlar özellikle ümmet abime
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)