26-27 ocakta açık lise sınavlarım var saat 15.00 dan sonra olursa yada başka bir hafta sonu olursa mutlaka katılırım. yer neresi bu arada istanbulmu ?
27 ocak derken tarihi kim koydu??
metin koca foruma giremedi sanırım son bikaçgündür
yarın kendisiyle irtibaça geçip konu hakkında detaylı bilgiyi veririm
GKN MOTORS
valla ben gelırım ama bnmde 26 27 ocak sınawlarım war 2 gunde 8 sınaw :(
tmmm GKN sen 27 ocak tarihinin kendisine uygun olup olmadıgını sor biz de haber alalım senden
27 Ocak 09.00 - 21.00 arası uygundur
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
rahmi barutçu'nun videolarını izlerken birbaşka arkadaşınşu eğitim videosuna baktım, izledikçe gülüyorum,
motora binerken arka bacağınızı kaldırıyorsunuz diyor
http://www.uzmantv.com/motosiklete-g...nasil-oturulur
dediğim gibi yarın haber veririm
metinkoca da rehmi beyle görüşüp uygun olduğu zaman öğrenicek
takdir edersinizki gönüllü ayrılan bi zaman, eğitim ve toplantı odası olacağı için
kendilerinin uygun gördüğü zamana ayak uydurmamız icab etmekte
GKN MOTORS
selamlar
bi kaçgündür forumla ilgilenemiyorum çarşamba günü 9 aydır beklediğimiz kızımız doğdu, adı Tuana (aprillianın bi modeli vardı böyle galiba), rüzgarın kızına rakip geliyor.
rahmi hoca ile en kısa sürede görüşüp haber vericem. cumartesi gününe denk getirebilirsek ve saat 18:00 gibi yaparsak daha iyi olur gibi geliyor bana, yine de detayları belirleyelim en kısa sürede, bu arada şubat tatili ne zaman ( şubatta mı )
Metin Koca
Istanbul
R1200GS ADV '08
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Allah analı babalı büyütsüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünnn=)) ismide tatlı yerim ismini bea kucucuk kız bebek cok tatlı olurlar =)) tkrar Allahım analı babalı büyütsün
Metin Abiiiii supersiniz!
Allah anali babali buyutsun! Uzun omurler versin!
Saygilar.
= = = Be Aprilia racer! = = =
çok iyi olur geçen yılda gelişim sürücü kursunda kemal berker güvenli sürüşle ilgili 2 saat power point sunmuştu. yeni başlayanda gelmişti, 40 yıllık motorcuda gelmişti. Yalnız onda en fazla 20 kişi katılabilmişti.(ücretsizdi)
bunda da bir kontenjan var mı?
metin abi allah analı babalı büyütsün
c.tesi 15:00 sonrası ve pazar akşam 19:00 a kadar bende katılırım eğitime haberiniz olsun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
tecrube nekadar olsada herzaman aksıkler olr zaman yer uyarsa ben katılıyorum
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)