toplantı finallere takıldı demektir kalabalık olmayacak belli
toplantı finallere takıldı demektir kalabalık olmayacak belli
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
iyi eğlenceler arkadaşlar, bu sefer katılamadım ama ilerde sizinle tanışıcaz inşallah
arkadaşlar kusura bakmayın son anda bi işim çıktı gelemedim hepinize saygılar anlayışınızı bekliyorum umarım güzel vakit geçirmişsiniz eylenmiş siniz .fotoları bekliyorum.
Güzel bir akşamdı.Herkese teşekkürler...
Cengiz abim,çooook geçmiş olsun
ben evdeyım mıllet guzel bı geceydı gelen gelemeyen herkese tesekkurler bıraz gec katıldım ama onemlı olan katılmak sanırım
Ne oldu, toplaştınız yani en sonunda...
eee resim yok mu resim.
Özgür'ün masayı nere kurdunuz?
...Sergerdan...
Kime ne olduysa cengız abı gecmıs olsun ne oldu ??? vede hanı resımler emınım guzeldır her zamanki gibi sızı emeklı grubu sızı ))
cengiz abi ayakabıya zincir takmayı unutmuş ayakabısı kaymış geçmiş olsun cengüz abi
Çenkiscim hayatım geçmiş olsun.... Ucuz atlatmışsın... Allah beterinden saklasın....
Dayum un durumu pek iyi değilmiş... Zaten yenileme zamanı geldi de geçiyordu..Bahanen olur..Patlatırsın yarın makinayı....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
cenguz abı cok gecmıs olsun ama grıp ıcın dığer konuda bıseyın yok zaten bugun gordum saka bı yana allah korumus cok cok gecmıs olsun varsa yardım edebıleceğımız bı konu haberımız olsun
Çengizcim yapabileceğimiz bişey olursa çekinmeden alo dersin... Koskoca izmir var arkanda..Meraklanma sen....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Sadece izmir deıl sen yeterkı ıste ve yol paramızı karsıla yemek paramızı konaklama paramızı karşıla İSTANBUL MT de arkanda sen rahat ol abı ))))
Cengiz abi çok geçmiş olsun Allah tekrarını nasip etmesin sen bize lazımsın abi
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Ben düşüş olayını kaçırmışım Cengiz Abi, geçmiş olsun...
...Sergerdan...
cengüz abiim geçmiş olsunn....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)