sen paralamdıysan kimsecikler paralamaz kuzu
bu arada kitleyin şu konuyu yaw, zorla konuşturuyola beni
sen paralamdıysan kimsecikler paralamaz kuzu
bu arada kitleyin şu konuyu yaw, zorla konuşturuyola beni
GKN MOTORS
herkese selamlar bende sonuna yeşiştim buluşmanın bir göreyim dedim arkadaşları.
Murat abı orası neresı yoksa olta attın sasan mı arıosun heryer buzzz...............
aYe sen demi endurocu oldun
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
Arkadaslar siteyi son zamanlarda fazla takıp edemıyorum ama mumkun oldugu surece bu guzel ortamda olmaya calısacagım.
Hos Pınarın dediği gibi Nargilem cafede bana fazla iş düşmedi ama
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
arkadaşlar şu resimlerdeki kişilerin yanına bırde nıcklerını yazarsanız en azından kım kımmıs tanıyacaz
vayyy Murat abibmm...abijimmm...öpüm bi...
akşam kafa kıyaktı niye sana kitledim anlamıyom...insan sevdiğini düdüklermiş apii...öyle didiler...
asıl çakma dediğin gibi Gürkoş...Hayatından gt 250 R dan başka makinası olmadı şebelebettinin...
mod diye tırsıyom bişey yazamıyom valla...aslında o bir admin...mod diye bize yutturuyorlar...yermiyim ben...ilk üyemiz Gürkandır bu ara benden söylemesi...site kurucusu o diyolar dedikodu var...tükkan onunmuş...gizlü..
Mırrocan bi fido koyda yutuba forum SS cisi olmadığın anlaışılsın...Performansını görelim bi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
ahanda şimdi kavga çıkıyo (((((((:
ilk saldıranlar kartoplarını hazırladı .. bkalım ilk atış kimden gelecek ??? bekliyoruz ,,,
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Üleyn bah adminli kısmını alıntı yapmadım niyeee, çünkülüm bende seni hunharca seviyorum.
Videoyu da senlen çekeris metecim, sen pileysıteyşın iki oynarken ben sinirli sinirli almanca konuşarak bir anda odaya girerim, gerisi doğaçlama zaten, senaryolu video bize gitmes, ben videomda gökkuşağının tüm renklerini görmek isterim
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yaa nooldu resim kötü bi resim mi kızmalımıyım çabuk söyle.. Şirkette resimleri açılmıyo
Olmaz burdan tanıyamazsın izin vermiyorum.. Gel buluşmaya efendi efendi tanış herkesle, beni zor kullanmaya mecbur bırakma
Yaa resim görünmüyo bende.. Dua et ki kötü bişiy olmasın..Eve gider gitmez açıp bakıcam neymiş ne deilmiş
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Ablam sana resımlerı anlatıyım üs resımde BIR erkeğin kalbi var... İcinde de yok yok hangı kızın ısmını arasan var ...
Alt kattada Bir Bayanın kalbı var İcnde de sadece buyuk bı kısmı alısverıs 2 cı buyuk kısmı kuafor 3 buyuk kısmı bakım 4 kısmı ıse kucucuk bır erkegyerı yanı resım sunu anlatmak ıstıo
Bır erkek onca kadına o kadar deger gosterıyor
Bır bayan ıse Kalbınde erkege onem gostermemesı doqru anlattım umarım )))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)