neyse arkadaslar bnde kacar benzın alcam bırazda gezıyım hadı baii baii=) murat abı okursan valla kızma kötü niyetim yoktu... =)) gıdıklanmaktan nefret ederıım cok guluyorum onu yaparsın ödeşiriz =)) hadi byby arkadslar =))
neyse arkadaslar bnde kacar benzın alcam bırazda gezıyım hadı baii baii=) murat abı okursan valla kızma kötü niyetim yoktu... =)) gıdıklanmaktan nefret ederıım cok guluyorum onu yaparsın ödeşiriz =)) hadi byby arkadslar =))
thaii_vtec aye abın daha yazılarını gormemıs bı gorse yandın ılk bulusmada kulagını egsoza dayatcak dayıcak kendı motorudan gazı cın ıskencesı gıbı bıse yapcek )))..... Cİdiyim ))) Korkutmayın adamı daha forumada gelmes puhahahaha )))
yok canım nıe gelmıyım toplantıyada tabıkı =)) yaptıgım sey kotu bısey dgıldı bnce we ztn bılmıodum kızdgnı bılsem yapmazdmm cnku bndn buyuk we bnden buyuklerede saygım wardır ole bısey war bndede =))) egzozu yutarım canı saolsun
hadı bea cıddımısın gıdemıosun =)) ayrıca neden gıtmıyımkı yaptıgım seyı bılmeyerek yaptım we kac yasında benden kac yas buyuk ben daha 16 yasındaym 17 martta gırıorum we ehlıyetımı alıyorumm =))
Hangi lisedesin sen?
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
halit armay lisesi... sen?
Ben 1 olanlara acıyıp 3 veriyorum ya. Senin öğretmenlerin çok gaddarmış
Senin yüzünden adamların buluşma başlığı, tanışma başlığına döndü
Git kendine tanışma başlığı aç çocuk
valla bende alınganlık vardır istemıyosanız giderimm=))
Ohooo sen her öğretmeninden azar işittiğinde küs mü yapıyodun böyle
Yok ciddi diyorum. Kendine tanışma başlığı açsana. Orda kendini tanıtırsın. Herkes de sana hoşgeldin yapar, burası buluşma başlığı ya hani o bakımdan.
Şimdi bunlar buluşmayı filan değerlendirirler burda; kim fotoğraflarda güzel çıktı, kim çok çay içti, kim erken kaçtı filan
yok canım tabııkı ole değil yani böle alay edılmesı fln bnle hosuma pek gıtmez sakalara fln pek bısey dememde =)) bnm hocaların coguyla aram cok ıyıydı=)) artıkk okumuyorum acık lıseden okuyorum tabıkı hocalarım dedıgınde alınmazdm herseyede alınmam tabıkı hocam tmm acarım bı topıc tanıtırım kendımı =)) we murat abı ole yapmaz demı dgru soleyın kızmaz yanı? =))
yok emin abı bn artık acık ogretımdeyım ayrıca ben hocalarımla cok ıyıydım saygı we sınırı bıldıgım ıcın onlarda sewerdı sakalarıma we hıtaplarımı sewerdı emınıım bambu hocamda sewer=))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)