Merhaba
Arkadaşlar bu haftasonu Kayacı Vadisi'ne gitmeyi kararlaştırdık. Buluşma yerimiz Otoban Mola Tesisleri (BP benzin istasyonu). Saat 08:30 da orada olalım. Menzil 130km civarında.
Görüşmek üzere.
Merhaba
Arkadaşlar bu haftasonu Kayacı Vadisi'ne gitmeyi kararlaştırdık. Buluşma yerimiz Otoban Mola Tesisleri (BP benzin istasyonu). Saat 08:30 da orada olalım. Menzil 130km civarında.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
kardeş gelmeyi düşünüyorum ama 8:30 orda olamam herhalde osmananiyeden gelecedğim için nerde bu kayacı vadisi
olası rota değişiklikleri ve detaylar özel mesaj yoluyla bildirilecektir
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
gelme diyorsunuz yani hehehehehee
abi şerefin var ayrıca başımızın üstünde de yerin. Benim için öle en azından buyur gel abi herzaman.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
iso olur inşallah.............................
ok gelirim inşallah kısmet olursa
yani siteye girmesem geziden meziden haberim olmicak
şimdiden iyi gezmeler gençler size
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
burcu baya yaşlandın galiba gençler falan hehehe
Yüh yabende gelmek istiyorum maalesef saat 11:00 de adanada olacağım
bu ikonu çok seviyorum :queen:
bende katılmak isterdim ama nasip değil çok uzaksınız
brindar der ki bezen motosiklet hız tutkunlarına hayat, yalnızlığada ilaç gibidir.
Anlaşılan bu gezi olmadı... aslında gelmeyi cok isterdim ama.. Ceyhandan Ahmet abi gidince.Burdan adanaya gidip. ordan da kayacıya da gitmeyi pek gözüme kestiremedim... Osmaniye Taraflarına gidilecek olsaydı mutlaka olurdum...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)