arkadaşlar beli oldumu nerdeyiz yarın bekliyoruz çonkü yarın takib etmeye bilirim siteyi işim var biraz
TERAS+LANGIRT
GURME+GOKART
TIKABASA+GOKART
EVİM EVİM GÜZEL EVİM (T S MOTORCULARI için)
arkadaşlar beli oldumu nerdeyiz yarın bekliyoruz çonkü yarın takib etmeye bilirim siteyi işim var biraz
dışarda birilerini üye yapıp oy kullandıracam 30 dk kaldı heyecan bastı
May The Force Be With You
şu an kafa kafaya bir mücadele var bornova ekibi bastırıyor gurme ekibi çekiyor son 30 dakika
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
iyi teklif gelirse oyumu satabilirim
alp_tunay benim monitörün fişini çekti ikinci yarıda, mücadele durdu , bunuda ekleyecen dimi, uzatmalarda öne geçeriz belki
Off kafa kafaya gidiyor walla Ben teras dedim malum artçıyız ve öğrenciyiz bu nedenlede şeyimin dibindeki mekanı seçmek zorundayım
acilen bir tane bulman lazım o zaman davut son 10 dakika zamanın var
CENGOMOTO
2 gol olmuş son anda, biri kendi kalesinemi attı
Ya siz geri sayım yapıyorsunuz da,ben mi yanlış görüyorum Anket 04-01-2008 tarihinde ve Saat 23:07 PM kapanacaktır
yazıyor,ee bu gün ayın 3 ü değil mi
Bu arada bende oy kullanmadım,bende oyumu mantıklı bir teklife satabilirim..
[QUOTE=forrap;906905]Ya siz geri sayım yapıyorsunuz da,ben mi yanlış görüyorum Anket 04-01-2008 tarihinde ve Saat 23:07 PM kapanacaktır
yazıyor,ee bu gün ayın 3 ü değil mi
o senin forumunun dandikliğinden başlığı açarken 2 günlük olsun dedim açıldığı tarih itibariyle dikkate almış bilmiyormu senin forumun cuma toplantı var diye
CENGOMOTO
toplantı günü saat 23 demi kapanacak anket
cengis abi allah musakkanı versin,
bence toplantıyı terasda yapalım zaten ben öylesine gürme demiştim ne gerenk var taaa çiğliden inciraltınaaa.....
eren bence biz burada birbirimize takılacağımıza mis kolpa ve mis kumita ya elele verip dikkat edelim, biliyorsun iii anlşıyorlarrr... biyamuk olmasınnn...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
kapatıyoruz açılın tükanın önünden
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)