Çok güzel bi gündü...
Gelen herkese çok teşekkür ederim...
Yorum yapmaya gerek yok, fotoğraflar herşeyi anlatıyor...
Ümmet abi diğer fotoğraflarıda isteriz, biz bu kadar çekilmedik daha bir sürü resimler olması lazım
Çok güzel bi gündü...
Gelen herkese çok teşekkür ederim...
Yorum yapmaya gerek yok, fotoğraflar herşeyi anlatıyor...
Ümmet abi diğer fotoğraflarıda isteriz, biz bu kadar çekilmedik daha bir sürü resimler olması lazım
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Kusura bakmayın gelemedim bu gün sağlık problemlerimden dolayı.
Güzel olmuş resimlerden anlaşılıyor bir dahaki sefere inşallah...
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
ooo kahvaltı çok renkliymiş ben olsaydım ne yerdim vallla
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
abi onu haftaya yapsak daha güzel olur
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Peki Kemal abi........
ya ümmet baba topaneye gitcenizi niye belirtmedin oraya gelirdik bari ya aşk olsun :(
YAa ummet abı ya keske tophaneye gıttıgınızı haber verseydınız o dakkada yanınıza ısınlanırdım tuhbe.... Nese cıdıım 10 numara olmus :D
evet güzel bi organizasyon oldu
sabah her zamanki gibi geç kalsamda keyifliydi katılan herkeze teşekkürler
öle boynum bükük falan deildi, hem yeni motürüme binince (bmw) boynımı bükmeyi bırak aşşa bilem bakamadım
tavlada zarlarla arasında telpati kuran metin e de teşekkür ediyoruz
hasancım çok uğraştı beni geçmek için tophaneye giderken ama nafile, olüm r6 ile modiali nası geççen sen
ekürim kemalim seviyorum seni, bıyıklarına dikkat çekmek istiyorum
kendisi artık bıyık bırakarak sıyrıldığını zannetsede ölene kadar manitam olarak kalacaktır
ümmet abim, lahmacuncu pozlarını acil bekliyoruz
hee bide rüzgar GKN tek teker fotolarınıda
GKN MOTORS
Hemde çoooook aciiil
Gercekten cok guzel bir gun oldu. Bu vesileyle yeni bir arkadasimiz oldu. Fakat isim dolayisiyla kahvaltidan sonra Tophaneye gidemedim. En basta canim Ummet abime, hanedan12, gkn, kaya34, deli mavili, dcr, emin arikoglu ve ozellikle Metin kardesime cok tesekkurler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)