arkadaşlar bupazar temiz ve kaliteli bir mekanda keyifli bir kahvaltı ve sohbet yapalım ben şimdi yatıyorum sabah listeyi tekrar güncellicem gelmek isteyenler ellerini kaldırsın,uyandığımda yenileyeceğim,iyi geceler hepinize
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ya benide bu taraftan biri alsın yaaaaaa sevabına fatih tarafından gelen varmı gökan beya alsana bu garibi sevaptır
Ümmet abi benim planımda değişiklikler oldu yarın maalesef gelemiyorum.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Abi çocuğu tiyatroya götürcez diye söz vermişiz, dün hatırlattı. Unutmuyorda şerefsiz
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
tamam yaw onun gözlerinden öperim ben,iyi eğlenceler sizlere yeni motorla hava atçaktım ama neyse başka sefere artık.
yarınki listemizin son hali sabah 08:30 dan itibaren sizleri orda bekliyor olcam yarı görüşmek üzerei
katılım listesi:
1.ümmet perkitan
2.ufuk tüzün
3.dalyan
4.barboros
5.Juba
6.hanedan12
7.öymen
8.deli mavili
9.tunoka
10.GKN
11.emin
12.DCR
13.kaya34
www.perkitan.com
evet konuyu güncelleyelim yok mu başka gelen?
Bende gelsemmi acaba
Da nası gelicem ? Gelmesine gelirim şirinevlere gelirim ordan, sefaköy minübüsüne binerim
ama mekanı bilmiyorum, nerede inicem tam olarak nerde ?
hele bi yazın gelirim belli olmaz
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Abi nerden alcam adresi sabahın köründe
nerde inceğimi bile bilmiyorum
biraz tarif edin
Şirinevlerden avcılar minübüsüne/otobüsüne bindiğimi varsayın
nerde inmem lazım ?
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
D C R şirinevlerden sefaköye binersin halkalı cad .halk bankası önünde inersin hemen altında sinbo ve minton fb var bibakmışın ümmet abin karşında açık adres.halkalı cad.no 187 adreste sizi bekliyor olcam.gecikmeyin.
www.perkitan.com
ümmet abii, benide yaz. sabah 9 gıbı bende orada olurummm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)