Ben motorsuz motorcuyum ama beni de kabul eder misiniz?
Eğer acil bir durum olmazsa bende gelmek isterim Ümmet abi özellikle seninle tanışmayı çok isterim
Saygılar
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Ümmet abi yeni motosikletinin sevincini paylaşacak. Ama ben katılamayacağım, hepinize afiyet olsun, yağışa dikkat.
abi bilgileri güncellemişsin saol da benim 08:45 de sınavım başlıyo o yüzden benim için sorun olacak ben gelemiycem ama bi o kadar da üzülücem yeni motorunda hayırlı olsun abim benim
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
canımsın abim görüşelim arayı uzatmayalım
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Ümmet abiyi İstanbullu motosiklet binicileri yalnız bırakmaz sitenin geyiklerini bilemem tabi, çünkü site tam bir çöplüğe döndü
THRACE
wow mesafe cok uzakmıs be size afiet olsun ben gelemıycem :(
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
hepinize afiyet olsun ben gelemem ziraa motorumu bugün itibariyle sattmış bulunuyorum en kısa zamanda bi cruezer alıp aranızdayım inşallah.
Ümmet yeni motorun hayırlı uğurlu olsun kardeşim,gelmek isterdim ama benim motor su koyverdi çalışmıyo bugün sabah çıktım akşamüstü eve geldim park ettim sonra çıkıp bastığımda çalışmadı bayağı uğraştım tık yok,sabah bir ihtimal çalışırsa gelirim yoksa birdahaki sefere inşallah.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Şunu akşam yemeği yapsak
Yarın öğleden sonra havaalanında olacağım muhtemelen, ama sabahtan gelmem mümkün görünmüyor oralara...
Başka bir buluşada görüşmek üzere...
Şimdiden gideceklere afiyet olsun...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)