...MOTOSİKLET.NET İSTANBUL YAZA VEDA BULUŞMASI...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
mete_han, Çok Geçmiş Olsun.. Bebişe İyi Bakın
RoMaNs_ Özgür Olmak için Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara Gerek Yoktur ( GSX-R 750 ) YeTeR..
-
Süper Moderatör (BBRR)
mete bebekte ateş olur ama önlemi almak lazım bebişin yanaklarından öpüyom Allah yüzüne baksın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
bende 10 eylül karting gezisini iptal ediyorum ..herkese duyurulur
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
-
mete_han, geçmiş olsun
-
dostum mete gecmıs olsun.cocuga ıyı bak.
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
-
mete_han, geçmiş olsun. umarım düzelmiştir
-
olum ben sana iki akşamdır bar bar barıyorum bi ercü abini dinlemedin eve dön eve dön diye boşunamı bağırmışık yeğenim nasıl şimdi
-
Süper Moderatör (BBRR)
ya adam hala gezi diyo ya kafayı gezmekle yemiş sen çocukla ilgilen biraz agu gugu filan yap
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Büyük geçmiş olsun! Umarım bebiş iyidir! Havaleden sonra da kontrollere devam ettiniz mi? Selamlar...
-
Admin
Mete-Han cok gecmis olsun.
Ben haftaya guzel bi gezi ayarlayacagim merak etme herkese uyan cok uzak olmayan ama zevkli bir gezi olmalı fikirleri olanalr bana ozel mesajdan yazabilirler.
Ayrıca bu haftaki org. icin herkese duyrulu havanın yagıslı olması bekleniyor
-
mete dostum büyük geçmiş olsun.. umarım iyidir..
-
Mete abi geçmiş olsun bebiş nasıl iyi mi şimdi
-
mete-han gecmis olsun dostum Allah şifa versin diyorum ne diyim... organizasyonların yapısı hakkında ben sahsen yeniyim ama sizin gibi burada daha onceden bulunanlar ve büyüklerimiz bu konuda adımlar atarlarsa inanılmaz güzel olur ne yapim radyo tv ye reklammı verim motorcuların falan tarihde gezisi var gelmeyenlerin motoru baglanacak falan ne yapalım bilmiyorum abi tr capında bisi yapmakta zor istanbul ankara izmir ayrılması normal bizim olay cok kötü Bursadayız hepsinin ortasından sagdan soldan gezi haberleri geliyo hepsi esit mesafelerde nereye gidelim bilmiyozki kalıyoz oyle hos hepside o kadar yakın degil gunubirlikte bir gezi icin mesafe kat etmekte zor bir yol bulunabilirmi valla büyüklerimizin fikirlerini almak istiyorum acıkcası.. bu arada tekrar gecmis olsun diyorum... babay
-
Metehan kardeş..Tekrar selam. Fazla muhabbetlere katılamıyorum. Malum Çalışıyorum .Evimde de internet bağlantısı yok...
Bu arada bebeğe geçmiş olsun diliyorum ..
-
mete_cik geçmiş olsun abi, allah kaza bela hastalık vermesin(amin).
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
-
slm
metehan kardeşim büyük geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah...
-
Mete cok gecmis olsun yigenime acil sifalar dilerim kardesim, baba olmak kolay degil be
Eger bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa, orada günes batiyor demektir. (Çin Atasözü)
-
Hocam gecmis olsun, bebeciği benim icinde öpün.. Atlatıcak inşallah.
Comfirmation Bias
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler