alper abi kıskanma ereni sende getir yengemizi de görelimmmm artıkk
alper abi kıskanma ereni sende getir yengemizi de görelimmmm artıkk
millet bir senenin hesabını yapıyor şimdi, neler yapmış,neler yapacak,neler götürmüş,neler getirecek diye
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Bu kadarcıkmı resim var
güzel bir geceydi Öncelikle Tarık ve Ebru'ya sonra da Ceyda'ya teşekkür ederim. Bu arada MT Gİrl Team tavla yine kaybetti be chengüz. Kolay mı huzurevini yenmek
Birde bu sabah işe giderken üçyolda yanıma bi komyanoet yanaştı içinden yine Chengüzz çıktı sabah sabah bela mı nedir adam heryerden çıkyor. sanırım kaçak kesim vardı yine.
Gece aranızdan erken ayrılmak durumunda kaldım yoksa gocartta dumanınızı arttırırdım tabi cezur bana da çarparmıydı onu bilemem. Neyse geceye ait bendeki resimler eklenmiştir arkadaşlar.
Tarık, Ebru ve Ceydaya tekrar teşekkür ederim. Güzel bir mekan öğrendik sayelerinde.
Bu Tuncer çok fotojenik çıkıyor canımmm............
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ortamın güzelliğine dayanamamış......
Fazla kızdırmamak gerek.......
uğraşmayın sonunuz pek hayırlı olmaz. banlar mazallah
elinize sağlık çok güzel olmuş fotolar
Forrap zaten ay üssü alfadan geliyor.... Goradan istifa etmişti geçen ışık yılında....
Wallace sen kırmızı göz gidermek için program felan mı kullandın yoksa ciddi ciddi böyle mi çıktı fotolar
Abi eğer program kullandıysan kullanmasan daha iyiymiş yav (Program mı kullandın dememin sebebi gözlerin dışına bile taşan garip şeyler var ).
Forever kırmızı göz bundan sonra Bundan iyidir en azından...
Gece fotoğraf çekilmiycem en sonunda o olacak Bekir ya da Özcan ın (artık hangisininkiyse) fotoğraf makinası çok iyi,hiç kırmızı göz çıkartmıyor..
Wallace,senin makina bir katil Evet evet katil.. Güzellik katili Böyle bir insanı bu hale getiren fotoğraf makinasına söyleyecek söz bulamıyorum
Küçük Emrah gibi mi abi
Yıllar yılıı dert yolundaaa ne ilk ne de sonuncuyuuum..
Kahrediyor hayat beni ben acılar çocuğuyum
Gözler garip çıkmış,aslında senin de gözlerin garip çıkardı ama nedense normal çıkmış Var bu işte bi komplo ...
Neyse yav,kimseye kendimizi beğendirmeye çalışmadığımıza göre sorun yok
Kim beğenecek beni buradan,wallace mı
Gençliğimi heba ettim bu sitede
tuncerim ilk benden sana iyi yıllar, seneye nerede ne şekilde olursan ol gönlünü bizimle bırak 2008 in gönlündeki herşeyi sana getirmesini diliyorum
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)