geç gelebildim, karnemi etkilemez değil mi??? kanaat notu kullanırsınız artıkım
çok güzel bi geceydi,ev sahiplerine teşekkür ederiz
çözüldümü senin buzların böcük, ice age teki animasyon kahramanları gibiydin dün.Şöminenin başında buzun erimesini bekleyen böcük karakteri
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Kaçırdık güzelim toplantıyı iyimi.Aslında ben geldim dün akşam inciraltına.Olayı anlatayım Otogara gittim amcaoğlunu almaya gelmesi gereken saatteki otobüsler geldi ama o yoktu.Bir saat kadar bekledim otogarda ve 20:00 gibi çıktım geldim inciraltına.Tam gokart pistinin olduğu sokağa geldim telefon çaldı.Amacaoğlu nerdesin diye beni arıyo.Gelmesi gereken saatten 1,5 saat sonra.Bunun üstene geri otogara gittim ve onu aldım.Eve bıraktım falan derken toplantıya geç kaldım biraz
bizim grupta AKILLI ADAM yok lafını doğrulayan resmimi kim bastıysa en yakın zamanda görüşelim ya o yılbaşını göremeyecek yada ben yılbaşından sonra kendimi silahla asacağım ne çirkin adam öyle o be mahallenin delisimi nedir
AHANDA RESİMLER
İŞTE BU GRUBUN EN GÜZEL HALİ KARİZMA DERDİ YOK
buda gokart ta beni ezmeye çalışan ama trafik amcaların yarıştan MEN ettiği KATİL
bu oyun karakolda biter demiştim YANILMIŞIM gokart ta bitti
hooooooppp ne oluyor orada dedim SANANE benim sevgilim DEDİ
ceyda birisine daha oyunu öğretiyor RAKİBİ YOK TEK GEÇERİM
MT GİRL TEAM çalışması burcu oyalıyor CEYDA tokatlıyor huzurevine yapmayın bari
elimde gokart videosu var 10 dakika atmayı becerebilirsem atacağım yoksa birinize atacağım sizde nereye atarsanız atın
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ellerine sağlık.... Emeğin için teşekkür...
Sıcak bi geceydi(ateşin başında haliyle) emeği geçen herkese
Tuncerr harbiden spin manyağı oldun kaza yapılmadı falan ,.... Maykkk hakkını ver gogartınn
Ayrıca daha eklenecek vidyolar fotolar var hani Cengiz abi fidyoo nerde kaldı,yenilgini göstermek istemiyorsun tabii haliylee
sonuçta kazanan yine HUZUREVİ oldu 0.17.396 ile KARMAÇOMA pistin dünya rekorunu kırdı pistin müdürü bile bu nasıl olur diye şaşırdı şu ana kadar pist rekoru 0.20.185 miş mustafa bu rekoru egale etti BİZİM FARKIMIZ OLMALI değilmi
CENGOMOTO
Adam resmen dünya rekoru kırdım zaqnnediyo.. Ya birisi şunu tekrar piste alsın yoksa rekoru kabul edelim....
Bu arada gecenin en iyi derecesi 22 saniyeyle bendedir..Tüm arkadaşlara duyrulur....
Şu anda kollarım kalkmıyor..Bayağı hamlamışız...Parmaklarımla yazıyorum bu mesajı......
Bunların hidrolik direksiyonluları yok mu yawwwww........
abi benim ilkti onun için saymıyorum tecrübe oldu .
Son zamanların en eglenceli toplantılarından biriydi
Liseden sınıf arkadsımın mekanına gitmemiz de süpriz oldu bnm için
Emegi geçen ve beni gokart için gaza getiren herkese teşekkürler...
Aykutum Allahın sopası yok bak beni sıkıştırdın spin attım.Bir sonraki turda pite gidin paşa,sen ne diye adamın peşine takılırsın anlayamadım
Öyle saliselerle rekor kırdın hemen reklam yap
bak bana bende 22saniye bilmem ne salisede bitirdim ama reklam yapıomuyum
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
bu iş bizim yeni hastalığımız olmazsa ne olayım başımıza dert aldık sanıyorum
en yakın zamanda alp_tunayı birebir duelloya davet ediyorum kollarının ağsısı geçmeden olursa bence daha iyi olacak
CENGOMOTO
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)