Tarık abi emeğine sağlık mekan gerçekten güzele benziyor
O kadar uğraşmış ayarlamışsın gelmezsek ayıp olur zaten bende geliyorum
Tarık abi emeğine sağlık mekan gerçekten güzele benziyor
O kadar uğraşmış ayarlamışsın gelmezsek ayıp olur zaten bende geliyorum
Balçovadan inciraltına gelmek isteyen arkadaşlar varsa götürebilrim
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
akşama görüşürüz millet. Bu arada Alp_Tunay nedir bu yağ işi biz mi kaçırdık yoksa
dostlar bu mesajı İzmirden değil KONYA'dan yazıyorum.Etli Ekmeğimi de yemişim daha yeni mis gibi...hani nispet yapar gibi olamsın ama hehehheee.Benim devamsızlık artıkyor farkındayım ama seferi takılıyorum şu sıralar.Bayramda Ankara şimdi Kenya.Ya ben yazın gezmiyodum bu kadar.Yılbaşını burda geçircez.Size şimdiden mutlu yıllar.Herkese sağlık mutluluk dilerim.Allah kimseye kaza bela vermesin...(Hani bi daha yazmaya uygun yer bulamazsam diye burada döktüreyim dedim)
Afiyet olsun sizlere akşam için.Şeytanınız da bol olsun.
:pr::pr::pr:
Kaçta gelirsin bp ye?........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ben saat 19:00 u bekliyorum şu an.Otogara gidip amca oğlunu alcam.Büyük ihtimal saat 22:00 ye doğru katılırım aranıza
Çok güzel bir akşamdı.Buluşmanın ardından birde go kart yaptık.Çok iyiydi gerçekten..
Tarıkcım mekan ayarlaması için sana ve diğer emeği geçen arkadaşlara tekrar teşekkürler..
Herkesi görmek güzeldi,bu yılın son buluşmasınıda kazasız belasız atlattık..
Seneye görüşmek üzere.
Toplandık geldik... Gayet güzel bir buluşmaydı...Finali de go kart la yaptık..... Herkese teşekkür.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Fıratın lastik sönmüştü gokartın bitişi lastiği şişirmişti eve kadar sorunsuz ulaştı merak etmeyin ehe ,aslında bu forumuda uzun zamandır biliyorum ama kayıt olmamıştım ilk mesajımızı böylece attık vatana milete hayırlı olsun hehe
Aramıza hoşgeldin
Lastiğin sorun çıkarmamasına sevindim.
foto
töbe bizde yok valla
o kadar fotom çekildi merak ettim yahu bakalım nasıl çıktı?
ve gece bitti...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)