arkadaşlarrr......ne yazıkki daha öncede belirttiğim gibiii....nöbettçiyimmmm.....
örtmenime söyleyin mazeretli devamsızlığıma bir çentik atsınnn...
tarıkkk sendeeee yazlık resimleriii yapıştırmışsınnn neden kandırıyorsun bu kadar insanııııı..........(gelemeyeceğim yaaaaa çamurr atayımmmm....)
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Kumita ve Karmançomalkak...... Yağı aldık.... siparişleri verdik...Son koliyi satın alıyoruz.... 12 tanelik...4 er 4 er paylaşıcaz.... Haberiniz olsun.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
kıskanmaya başladım bu izmir mt yi . her hafta buluşuonuz ne güzell kış ta gelmedi oralara tabii,
şaka bi yana , allah birliğinizi bozmasınn ,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Pazar günü mangal dönüşü mekanı test etmiştim...Hatta Tarıklada konuşmuştuk süper toplantı yeri diye, sağolsun oda ayarlamayı yapmış
cuma görüşmek üzere...
Tarık mekanda langırt varmıydı yaw gözüme çarpmadı ama bana acil langırt lazım olmadı mustafa bornovadan gelirken terastakinide bagaja atıver yaw
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
cumaya kadar meydan senin abi konuş konuşabildiğin kadar cumadan sonra sonsuza kadar sessizliğe gömüleceksin Nihoahahhahahahahha
POLEMİK yaratmayın,sakin olun,olay çıkmasın,oyunda kazanmak nedirki,kazanılır,kaybedilir bundan birşey çıkmaz,bir taraf kazanır bir taraf kaybeder,kural budur,kazananlar ve kaybedenler her zaman olacaktır
biz kazanan tarafız herzamanki gibi İZMİR MT HUZUR EVİ
CENGOMOTO
en son sercanı 9 EYLÜLDE kordonda deniz kıyısında görmüştüm acaba onuda denizemi döktük
CENGOMOTO
İzmir yine kıpır kıpır bu nedır yaf))) HEr haftada bulusma var nese ben ızmıremı tasınsam ney hem kucugm banada bısey ısmarlatmaslar 10 numara olur haha :D
bı elektrıkler gıttı mıllet patlatmıs bombaları cuma heyecanlı canlı bı o kadarda cekısmelı gecıcek sanırsam ohhhh ohhhh iyi iyi allah sonumuzu hayır etsın
bu arada baska sehırden olan arkadaslar gelın buyurun ızmır buyuk gelınde organızasyon bırlık kardeslık dostluk gorun
ya ben yine gelemiyorum arkadaşlar...benim devamsızlık sıfırdan eksilere düşecek vallahi...
ama yine gelemiyorum kahretsin ki..o gün işe akşamüstü 4 te gidicem gece 12 de gelicem.. valla mekanda farklı bi yer seçilmiş merak ettim gerçekten..offffffffff....
As The Years Go Passing By...
eywallah, çok sevindim, saygı sevgi seli, tenk yu
iki tarafada destek vermek istiyom
kimlik bunalımına girdim galiba, ben yine tibete gidip kendimimi arasam
özgürüm çıkışta bas gel diyecem çok saçma olacak,
bende gurme bayramlaşması saatlerinde yoldaydım, izmire girer girmez yönümü değişip bi şansımı deneyeyim dedim 01:30 a doğru gurmeye uğradım tabii masa sandalye toplanmış bomboştu, eve döndüm.
iş çıkışında gelesin olursa istersen ara mekan kapanmayacaksa halen ordaysak duruma göre hareket edersin?
May The Force Be With You
Bu arada mekan go kart pistinin dibinde,go kart olayına da girebiliriz bir ara
Ne yani olayın suçlusu ben mi oldum
O gün bacağım ağrıyordu,düzgün oynayamadım,ee tabi biraz arpa suyuda dolaşıyordu kanımda.Kafada da başka şeyler olunca bu kadar sebepten yenilmemiz normal oldu.Ama Chatkut un da benden öte kalır yanı yoktu Kötü oynadık,top bizi sevmedi...
Darksilence,valla özlettin kendini..Umarım en yakın zamanda işlerin biraz olsun rahatlarda aramızda olursun sık sık..
benim cuma günleri dansım var gezi olunca bir gün katılmak isterim motorum yatmaktan
aku bosaldı
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)