işte olay budur dakika bir gol bir KAÇ TUNCER KAÇ
işte olay budur dakika bir gol bir KAÇ TUNCER KAÇ
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Abi ne içtiysen söyle bende içeyim
İstediğin taraftan anlama herşeyi Ne demek istediğimi biliyosun..
Offf sek fanta demek Abi pis çarpar o beee...
Hoş onu içmesen başka bişey içsende yenge çarpar İki ucu sakat değnek
Bekarlık sultanlıktır
Forrap sen harbi çok pis yere sataştın. allah sonunu senin hayır etsin. konak meydanında bugün izmirli kadınlar toplanıp bu konuyu değerlendireceklermiş. ve duyduğuma göre şehrin her bir yerine senin resimlerini asıp izmirli kadın düşmanı diyeceklermiş. hatta panter emel bile bu eyleme destek vermek için kaplan necla, çita nurdan ve gergedan nuriye ile birlikte izmire doğru yola çıkmışlar. kampüstede bu sabah ellerinde senin resmin olan sopalı bir çok bayan gördüm. kardeşim iyi insandın güzel çocuktun. ama atalarımız ne demiş insanın çektiği dili belası.
Çok iyiydi Wallace
Bana kızan bütün bayanlar o yazının dışında kalanlar zaten,yani düzgün olanlar (Umarım bu sözlerimi yerler,savunma olarak bunu düşündüm..)
Neyse yav Bu konunun pek ömrü kalmadı gibi zaten (Belkide benim kalmadı bilmiyorum ).
ellemeyin tuncerime baskı altında konuşturmuşlar, ifadesi geçersizdir,şu an yasal ceza ehliyetine sahip değil ilk toplantıda eminimki ( umarım ) bu hatalı söylemi düzeltecektir ve elinde çiçeklerle toplantıya gelecektir ( akılsız başın cezasını cüzdan çeker ) biz evliler bu şekilde kurtarırız, daha beteri yemeğe çıkarmaktır, ondan hiç bahsetmiyorum
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Ben anladımm yüzüm de bende zaten unutulmuşumm..
Diyosunn..
Senin de katılabildiğin ilk toplantı da görüşürükk Sevgili kardeşimm, Modumm..
Sende kimden yanasın anlamadım ki Cengiz Abeyy.. Çiçek, miçek ne akıl veriyosun kü nee Alla Alla..
Yemezlerr ayrıı..
arkadaşlar toplantı çok uzakta gelmek isterdima am çamdibinden bayağı bi uzak:S
depresif tarihe bakmadın galiba :D
Size bol eğlenceler sanırım ben size katılamayacağım... Bu arada yarın KPSS sınavına gireceğim.. diğer sınava giren arkadaşlara başarılar dilerim...
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
yurtdaş 28 aralık kardeşim eski topic bu
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
[MT İZMİR] 28 Aralık inciraltı Tıkabasa Cafe Buluşması
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
vay be ne toplantıydı be ne gözeldi o gönler efkarlandım birden arkadaşlar birden hepinizi özledim yahu nerdesiniz
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)