üçünü birdenmi alacaklar askere EYÜP,SABRİ,TUNCER ordu gibi oldu be
üçünü birdenmi alacaklar askere EYÜP,SABRİ,TUNCER ordu gibi oldu be
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Antilop Yakinen tanırım ben geyik akrabası hayvanları Misal 1. Sabri
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
GERGEDAN o be tanıyamadınız
CENGOMOTO
Kalben üyesi hissettiğim İzmir MT'nin yeni yılını kutlar, Güleryüzlü, pozitif ve kazasız bir sene geçirmelerini canı gönülden temenni ederim. Alsancak'ta martılara simit atan kıza da selam ederim ayrıca
Comfirmation Bias
İsim:
İZMİR İN KIZI DENİZ,DENİZİ KIZ,SOKAKLARI HEM KIZ HEM DENİZ KOKAR
Tür:
Geography - Cities
Açıklama:
1-Izmirli bir kiz; kimseye baglanmaz, cok gerekiyorsa baglar.
3-Izmirli bir kizin; boyuyla kilosu arasindaki fark asla 20'nin
altinda olamaz.
4-Izmirli bir kiz; zekasini kanitlamaya calismaz. Dunya alemin
bildigini kanitlamaya gerek yok tabii!!
5-Izmirli bir kiz; hastaliktan olse bile kuafordeki randevusuna gec kalmaz.
6-Izmirli bir kiz; erkekleri siniflara ayirmaz. Sadece en iyileri bilir,tanır, çıkar. Canı isterse evlenir.
7-Izmirli bir kiz; capkinlik yapmaz. Daimi çapkındır.
8-Izmirli bir kiz; capkinligi da gizli yapmaz.Gostere gostere yapar.
9-Izmirli bir kiz; bastan cikmaz, cikarir.
10-Izmirli bir kiz; kumruyu bir cins kus sananlara, her kusun etinin yenmeyecegini cok guzel ogretir.
11-Izmirli bir kiz diger bir Izmirli kizi tirnaklarindan tanir.
13-Izmirli bir kiz; kimin olursa olsun, asla kocalara el atmaz.Istisnalar kaideyi bozmaz!
14-Izmirli bir kiz; kaprisin Allahini yapar. Yakisir da!
15-Izmirli bir kiz; herseyde oldugu gibi, is yasaminda da coook basarilidir. Basarsiz birsey varsa, calistigi sirkettir.
18-Izmirli bir kizi; tanimlayacak bir cumle yoktur. Çünkü mukemmelin tanimi yoktur!
19-Izmirli bir kiz; toplum icinde aglamaz olsa olsa gozune kirpik kacmistir.
20-Izmirli bir kiz; kendisi hakkinda yapilan olumsuz elestirileri dinler.Bu arada hep 18. maddenin ne kadar dogru oldugunu
dusunur durur!
21-Izmirli bir kiz; kizdigi zaman, ortalikta olmamaniz tavsiye
edilir.
22-Izmirli bir kiz; uyusturucu kullanmaz. Uyarici olarak kendi
ustun ve ozgun yeteneklerini kullanir.
23-Izmirli bir kiz; cani isterse herseye bir kulp takabilir.
24-Izmirli bir kiz; en populer mekanlarda babasinin yeriymis gibi rahatdavranir.Kasmaz!
25-Izmirli bir kiz; en salas mekanlarda da babasinin yeriymis gibirahat davranir.Kasmaz!
26-Izmirli bir kiz; her yola gelir. Yeter ki cani ceksin.
27-Izmirli bir kiz; vazgecmez!
29-Izmirli bir kiz; icince sapitmaz.
30- Ve herkesin bildigi birsey..Butun güzel kizlar Izmir'den
cikar!!
CENGOMOTO
APV hocam gaza getirdin bir sözlüğe izmir başlığına yazdığım giriyi de ekleyeyim
yaşamayı ve bir hayat kurmayı istediğim yegane şehirdir ülkemde. izmir'i izmir yapan kendisine has insanlarıdır, göçmenlerdir. yine güzel ülkemin en güzel hatunlarıda bu göçmen kitlesinden çıkmaktadır. tecrübe ile sabittir.
Comfirmation Bias
bak kolpa biliyor izmirin kızlarını demekki. helal olsun kardeşime. Harbiden de izmirin kızları başkadır başka.
simit, gevrek olayı evet hocam haklısınız, güzel yakaladınız
Comfirmation Bias
Güzel geyik dönmüş yine
Cengiz abi yapma allasen Sen inandın mı bu yaptığın alıntıdaki yazılara (Diğer konuya girmiyorum Anladın sen..)
Ben bu yazıya cevap vermek istiyorum,realist olmak lazım ..
Gerçekler böyle değil bence..
Yav özür dilerim,ciddi ciddi düzgün kızlarda var tabi ki.Ama bu yazıdaki gibi tozpembe değil hiç bişey..Eğri oturup doğru konuşmak lazım..Keşke o yazıdaki gibi mükemmel olsaydı herşey ama değil.Ben bir genç olarak görüyorum zaman geçtikçe herşeyin bozulduğunu..Bu yazı belki bir 10-15 sene önce doğru olabilirdi,ama şimdi hiç sanmıyorum..
Aramızda bayan arkadaşlar var,düzgün insanlar her zaman düzgündür onları ayrı tutuyorum.İzmir lisi felan yok maalesef bunun.
Benimde ablam var..
Düzgün bayanlar tabi ki de var bu şehirde,ama dediğim gibi aşağıdaki yazıda acayip toz pembe gösterilmiş herşey..En az iyisi kadar kötüsüde var..
İyi ve düzgün olanları tenzih ediyorum Cengiz abim,senin yazına cevap yazdım İdare edin artık.. Biraz ağır olmuş olabilir ama birazda geyiğe vurdum işte,can sıkıntısı diyelim
Bu yazıyı yazan arkadaş ya benimle aynı şehirde yaşamamış,ya da bu yazı yazılalı çok olmuş..
Ya da bu yazıyıda yazan bir bayan ..
Forrap coşmussun gene
neyse polemik yaratasım geldi şimdi sen izmirin kızlarına ne demek istiyorsun bakayım? insan yemek yediği kaba laf eder mi yaw???
30- Ve herkesin bildigi birsey..Butun güzel kizlar Izmir'den
cikar!! -İzmir den çıkar,başka şehirlere giderler..Bize de burada kel kör topalları kalır Bknz.Bütün mankenler İzmirliyse,bu kadar çirkin kız neden burad
Sizler boş kalmayın diye..... Güzelleri bizler kaptık.....
Senin için farketmiyor galiba.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Valla bak ciddi ciddi düzgün bayanlar var,onları ayrı tutuyorum Tek demek istediğim yukarıdaki yazıdaki kadar tozpembe değil herşey.Madem açıldı hesap defteri,ee doğruyu konuşmak gerekli..
Bu tarz yazılara inanıp buraya göçüyor sonra erkekler
Ben düzgün bir tane bulacağım ama,kararlıyım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)