[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
yalnız sende montların içinde kaybolmuşun
GKN MOTORS
haydeyn herkeze iyi geceler yarın erken kalkıp kendıme gelmem lazım antremana gidicim, sizde burda birbirinizi yemeğe devam edın ßßyın
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
abi okdr montu ben giysem ustuste allah korusun hukumet ayaklanır bu yaratık ne die kız dogal olarak buyudu tabi
buarada kurban derilerinden pınara tulum yapma işnde bize yardım edicek biri var mı?
true love..
Drift Religion
Emeğinize yazık, tavla pulundan yarım saatte yapar o kendi tulumunumhrrmkpnr adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
sen el atmışken benim içinde bi r6 sına oynasana
tulumla lastiiin benden olsun
GKN MOTORS
E biz ne diyoruz?...Pınarr adlı üyeden alıntı
evet evet ben de kescem ama o dilini aaaaa yok pınara beleşçi demeyin o mezar felan istemez sadece tulum.lastik.mont.ayakabı ihsan babanın gömleği yani anlıyacağınız ufak defek şeyler yani
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
mhrrmkpnr adlı üyeden alıntıolcan138 adlı üyeden alıntıTeyze sizin ya gözler bir hayli bozuk, ya alzheimer almış başını gitmiş...Pınarr adlı üyeden alıntı
Hangi evde
neyse ben yatıyorum ist mt herkese bol rüyalar arkadaşlar neyse pınar hanım atışmaya yarın devam ederiz tatlı rüyalar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)