Evet bende şimdi geldim eve çok sıcak bir ortamdı gelen herkese teşekkürler.
Özellikle çayları ısmarlayan departede kesene bereket dostum saol.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ben bile kendime inanmıyorum artık, gelirmiyim gelirim.
Çamlıcadan çıkışta ön frene asılmamla kafadan kaymayla yere öpücük seviyesine gelmem bir oldu.
Neyseki belediye tesisleri ve kola sigara gibi öpmek de yasak, freni bırakınca motor dikledi kendini.
Ufak ufak buzlanmalar başlamış bile....
Şaka bir yana da sen benlen niye uğraşıon abi? bak geçen biri geldi maviliyle kapışıyomuşsunuz hayırdır diyo, len dedim git işine ne kapışması dış mihrapların çıkar çatışması bunlar
Ne istiyon benden abi, valla ben masumum 1000RR'ı hanım aldırttı bana
Elalemin kocası ciuuv ciuvv gidiyo sende hiç bi numara yok, çabuk git 1000RR al, almadanda eve dönme sümsük adam dedi
Ben masumum
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
arkadaslar geceye katılan herkese tesekkur ederım.ben ılk defa katıldım mt olarak bı bulusmaya ınsallah bundan sonra devam eder bulusmalar.
Kesene bereket dostum, çamlıca buluşmalarını tekrarlamakta fayda var, hem ne anadolu ne avrupa sayılır tam ortası gibi birşey, hem manzara güzel oksijen bol, hem ceptelefonu çekmiyor, hemde UCUZZZZZ
Tüv-süd onaylıyım ben, CE damgalı güldürürüm, kastrojen içertmem, tse'li espiririm
Kaliteli güldürmekte ne olaki
Tamam dostum benim için zevk, bayramda şehir dışına çıkmayı düşünüyorum, eğer iptal edersem(yemezse) bayramda ısmarlarım
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Tamam dostum benim için zevk, bayramda şehir dışına çıkmayı düşünüyorum, eğer iptal edersem(yemezse) bayramda ısmarlarım[/QUOTE]
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
biraderim sen beni Türk Liranla satın alabileceğinimi sanıyon...Dölara belki...abi batarsın bah...dimedi dime...hem beni besleyip napcankine...pazar sabahlarıda gezdir bari parklarda...hev hev...
vay yiğidim...helal olsun sana...ihsanhakan abinide ittirmişsin yolda kalmış...eline sağlık...ben olsam aynı şeyi yapmazdım ama neyse...yarın bu iyilikler sana gezide artcı olarak döner...yatırım yap abilerine PınaRR aplana...merak etme..ileride yiyicen meyveleri...saldır olum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)