@ aargh,
1 km gibi mesafe veya yokuş yukarı oldugu için bana o kadar geliyor mesafe
bir de kestirme bir yol var. orayı çoğu kişi bilmez. ben de söylemicem zaten. kaybolursunuz (okulun içinden felan geçiyorsunuz)
@ aargh,
1 km gibi mesafe veya yokuş yukarı oldugu için bana o kadar geliyor mesafe
bir de kestirme bir yol var. orayı çoğu kişi bilmez. ben de söylemicem zaten. kaybolursunuz (okulun içinden felan geçiyorsunuz)
Bİlgilendirme için teşekkürler!
= = = Be Aprilia racer! = = =
arkadaslar otobusle gelecekler kafanızı karıstırmadan kısıklı da ınsınler yuruyerek gelsınler 15 20 dakıka surer ama manzara guzeldır.ben altıya ceyrek kala tesısın ıcındekı motosıklet duragında beklıyor olacagım.karsılama komıtesı olarak.
erken geldim 1 sat oldu milleti bekliyom burda ama çok güzel bursı beklemye değer yalnız henüz gelen yok belediye tesislerine bende deste cafeteryaya geçtim onlar gelene kadar.veeeee şimdi fener 2.golünü attı semihle
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ümmet abi bekle bende geliyorum 1 saate kadar
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Gittim, Gördüm, Geldim...
Listeyi 10 kişi sanıyordum 30'u rahat geçtik..
Gelmeyenleri telefon baskısıyla getirdik
Herkese teşekkürler..
Özel istekle getirttiğim Halis Abimin gelmesi tam kalkma anıma denk geldiği için öpüşüp ayrılmak zorunda kaldım.. Abi cidden hasret gideremedik arayı uzatmadan bi tekrar buluşalım..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
sefaköye yeni geldim bende buluşma çok güzel geçti, bendeki resimleri yavaş yavaş atmaya çalışcam ,ama önce yemek yemem lazım.herşey çok güzeldi katılan herkes keyif aldı özlemiştik mt üyelerini hasret giderdik.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
hade resim beklioruz
[B][B][/B]| ıSдŋβuL_DuмάŊ™® | ۰۪۪۫۫●۪۫۰ [B][/B] '' HayaTı Öyle Dolu YaşaKi, Seni ÖLdürmeye Gelen SenDe DirilsiN... ::melek02:[/B]
Evet bende şimdi eve geldim, çok güzel bi akşamdı
Gelen herkese teşekkür ederim
Ben sevmedim orasını yaw
Zaten tüttürme tayfası olarak biz buluşmayı dışarda yaptık
içerde yasakmış
Şaka şaka çok güzel bi akşamdı
departed abi Allah Razı Olsun çaylar için, bizi mahçup ettin
Bu arada Sürücü Kursuna Kayıt oldum bugün
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
gelsim bakalım resimlere kimler var yok bi görelim
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Katılan herkese teşekkürler, bizde yeni döndük buzlarımızın çözülmesini bekliyoruz
Departed çaylar için teşekkürler, ama ben sahlep içtim
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
evet çaylar için teşekkürler güzeldi
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Ehende bende geldım oncelıkle benı oraya getıren istburak abıme cok tesekkur ederım.Herkzle bu sefer tanıstım memnun oldum saolun...Caylar ııcnde ZEKARYA abıme tesekkur ama o gıttıkten sonra kım ısmarlıdıysa onda tasekkur.. ACıkcası memnun oldum bı sey harıc :( ...
SAygılarımla Junior mete
Arkadaşlar bende eve yeni geldim,çok güzel ve neşeli bir akşamdı.Katılan herkese teşekkürler,buluşmayı organize eden departed kardeşime ayrıca teşekkürler hem bu akşam hemde çaylar için
Pınar hiç bakma öyle bu gömlek beniiiiim
Unutmadan Taksimde bana motoru çalıştırmak için yardımcı olan Burak ve bayağı terliyen Selçuk kardeşlerimede teşekkürler,özellikle Selçuk kusuruma bakma yaşlılık işte (ben akü bitti diye tutturdum,meğerse gidondan stop anahtarını açmışlar motoru bıraktığım yerde)
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)