11 EYLÜL 2005 PAZAR GÜNÜ TUZLA AUTODROM PİSTİNDE KARTİNG VE yapmaya ve amerikan drag yarıslarını seyretmeye gıdıyoruz.kayıtlar sınırlı sayıda yapılacak olup,detaylar bıraz sonra tarafımdan yazılacaktır.İlgilenenlere duyurulur..
11 EYLÜL 2005 PAZAR GÜNÜ TUZLA AUTODROM PİSTİNDE KARTİNG VE yapmaya ve amerikan drag yarıslarını seyretmeye gıdıyoruz.kayıtlar sınırlı sayıda yapılacak olup,detaylar bıraz sonra tarafımdan yazılacaktır.İlgilenenlere duyurulur..
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
evet fiyatları ögrendım.
10 dakıka bınersek;
1-10 kişi 15 ytl
11-16 kişi 12 ytl
16 ve üzeri 10 ytl
15 dakika binersek;
1-10 kişi 20
11-16 kişi 16
16 ve üzeri 14 ytl
20 dakika binilirse;
1-10 kişi 25 ytl
11-16 kişi 20 ytl
16 ve üzeri 18 ytl
30 dakika binilirse
1-10 kişi 35 ytl
11-16 kişi 28 ytl
16 ve üzeri 22 ytl
hafta sonu rezervasyon yapılmamaktadır.o yuzden gıdıp sıramızı bekleyecegız.
ilgilenlere duyurulur.
bu arada tuzla dakı yarısmalar cok zevklıydı gelemeyenler bu fırsatı kacırmasın..
kardeşim tatile çıkıyorum eğer c.tesi ye dönersem ben ve eşim yanınızda olmak isteriz... kenara yaz bulunsun =)
kadirsoyyy, gittigimiz pist miydi bu autodrom, ismini bilmiyorum da.. Eger başka bir işim çıkmazsa kesinlikle ordayım zaten
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
kadirsoyyy+1
biscuit (tatil dönüsü yetişebilirse)
cenkmenderes
cenkmenderes o gun gıttıgımız yerden farklı
detaylı bılgılerı aşağıdaki linkten bakabilirisiniz.
http://www.auto-drom.com/index-tr.htm
kadirsoyyy, haftasonu şilede karting yaptım ordaki go-kartlar tuzlaya gore cok daha iyi ve saglam . Malesef ondeki aracla cok saglam bir carpisma yasadim kaburgalarım ezildi. Yaris yaparken dikkatli olun mumkunsu emniyet kemeri olan aracları tercih edin
skullhunter cok gecmıs olsun sen gordugum kadarı ile duzgun ve dıkkatlı kullanıyordun.yardımcı olacagım bır sey var mı.bana ugra ıstersen kontrol ettırelım senı.
Abi cok sagol doktora gittim kaburgaları kıramassın dedi biraz daha caliscakmısımskullhunter cok gecmıs olsun sen gordugum kadarı ile duzgun ve dıkkatlı kullanıyordun.yardımcı olacagım bır sey var mı.bana ugra ıstersen kontrol ettırelım senı.
Saka bi yana kaburgalarda ezik varmıs yapacak birsey yok simdilik 1.5 ay boyunca agri yapar dedi motora binmem mani degil bu agrilar ama cukurlara girmemek sartıyla
saglık olsun tekrar gecmıs olsun.seneye artık kapısırız..
arkadaslar nasip olursa bende orda olacam istanbuldan gelen arkadaslar olursa sanırım orada görüşebiliriz baktım bursada bir kaç kişi haric pek toplanma taraftarı ok istanbul ekibine katılmaya karak verdim bana bi ev bulunda istanbula tasınayım bari
bu karting çok güzel bi spor.. yarış bitince kendinizi f1 pilotu gibi hissediosunuz bide onları düşünün bende burda olursam gelebilirim h. içi belli olur..
choopertürk bursada bır gezı duzenle bız gelelım.5 yılım bursada gectı.(uludag unıversitesi).seve seve gelirim ben bursaya.uludag da pıknık mesela harika olur.
chooperturkkadirsoyyy adlı üyeden alıntı
chaglar (hafta içi bellı olacak)
haydı beyler yok mu arttıran
gezı tarıhını 11 eylul olarak degıstırsek arkadaslar ben 10 eylulde hıcbır yere gıdemem.cok onemlı bır ısım cıktı.
16 kişi ve üzeri ile 30 dakika binmek istiyorum arabarlar kaç beygir?
ulan ağzımızıdan bi karting lafı çıktı herkes kartingçi oldu... bence çok da iyi oldu. ben de uzun zamandır kapışmak için adam arıyodum; iyi ki de ağzımdan çıkmış bu laf...
onu da su adresten bakıp sen sorubılırmısın detayları beklıyoruz .http://www.auto-drom.com/drag.htm
kadirsoy,
yalnız pazar günü saat 12'de orada amerikan arabaları dragları olacakmış
cmrt olsaydı çok yoğun olmazdı.
pazar gidersek oraya gelen seyirici orayı kalabalıklaştıracak ve onlar da hadi bu kadar yol gelmişken bi karting yapalım diyecekler. pazar gidersek herhalde pazar akşamına anca sıra alırız...
harıka bır tasla ıkı kus vururuz.ben bır ay once gıttım fazla kalabalık olmamıstı kartınge de o kadar ılgı yoktu.hem beklerken yarısları seyrederız.
kadirsoyyy+1
biscuit (tatil dönüsü yetişebilirse)+1
cenkmenderes
chooperturk
chaglar (hafta içi bellı olacak)
colakoglu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)