GEYik çok izmirde tikkatli olun
.. armut piş ağzıma düş ...
çallı sistemi oturttu valla
50 çeşit sıçan var,sen hangisine döndün Sosyete sıçanı mı ?(Bakınız Hamster) Yoksa bildiğin lağım faresi gibi bişey mi
Tam olarak modelin ne
Bide sıçana dönmek nasıl birşey?Bağırsaksal metabolizmanda bir değişiklik var mı
Bu arada karmacoma yok ortalıkta yav,adamdan ses soluk çıkmıyor,arada gelip 1-2 mesaj yazıyo o kadar.Acaba sebil internetinde mi sorun var (Sebil : Çevredeki internetini şifrelemeyen hayırsever wireless sağlayıcıları)
tamamdır ben sercanını alper abyi ve cengüz abiyi toplar gelirim...
bu arada ben mekanın yerini geçen gün karşıyakaya giderken merakettim ve gittim
yerinde gördüm...
o gün gerçekten mekanı bulamayan olursa benide arayablir...yardımcı oluruzzz...
0 554 785 55 54
saygılarrr...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
[COLOR="Plum"][B]ACRESSİN FARKHANESİNE HOSGELDİNİZZZZ[/B][/COLOR]:rendeer:
bak yine gelemeyeceğiz diyorlarrr...sizi gidi siziii....
valla yapacağınız esmenin yönüne göre ben yani lodos yada poyraz sizi tanır veya tanımamazlıktan gelebilirimmm...yani işime gelir/gelmez muhabbeti...
bu arada MT İzmir ekibi ben manisada hangi konsere gitsem MECİT orada kendisine sordum...ne ayak diee...gelmezsem yok yazıyorlar ben aboneyim dedi....
yeter yafff sonra sabah kalakamıyorum iii geceler...ben kaçarrr...
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
kumita45, umutus+, acress
ahanda yakalandık iki laf söledik die kız sevgilisini almış gelmiş...
umut ben başlatmadım amaa... herşey göksu nun başının altından çıktı...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Ulen okiyim dedim 9 sayfayı aşmış topik. Hangi birini okucam, hangi toplantı topiği bu kadar geyik olmuş, aman işte uzamış dicektim.... Neyse, artıkın ilk sayfalarda börek çörek pasta masta diodu. Bunlar varsa bende varım ...
çalarız çalmak sorun değilde söyleyenleri bi daha mı seçsek diyorum.
Acress canım sen ne diyorsun bakayım. Bensiz konserlere mi gitmek var? Bi de bi ara çekeceğim kulağını.
Aslında mekana ayıp olmasa getiririz ses sitemini kurarız, sahne falan da yaparız ışıklandırmalı. Bi tek aradan duman üfleyen cihazımız yok onu da MT izmir keşleri fazlasıyla yapar.
-Çalsak da olur ama çalmasak bence senin için daha iyi olur. (pıt pıf)
-Şimdi çalmasak da olur ama çalsak bence senin için daha iyi olur (pıt pıf)
-Bence sen şarkı söyleyeceksen abayı yaktım yerine habayı desen senin için daha iyi olur (pıt pıf)
çekirdek çitliyorum çitleme sesi pıt sonra kalan kabukları ağzımdan atma sesi de pıf
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)