Birarada olmak gerçekten çok keyifli...Okadar yakın hissediyorumki Mt ailesini Kendi akrabalarımdan çok görüyorum yahu.................................
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
neden alp tunayın resimleri yok gelmedimi yoksa TOPLAŞMAYA
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
bu hafta neredeyiz belli oldumu, hava iyi olursa PİERzig ziyareti olacaktı sanırım yoksa gurmede langırt mı oynayacağız yada alsancaktamı bayramlaşacağız
CENGOMOTO
Dur daha yeni geldik..Dinlenemedik bile...Bi soluklanalım bir uyuyalım...Sonra karar veririz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
benim msj epey geç oldu galiba ama geç oldu diye teşekkür etmeyeceksin diye bişi olmaz,
çok keyifli süper bi kalabalık oluştu ,
aykutun organizasyonu ve özgenin pastaları için teşekkürler,
en çok yolu onlar katetti diye öncelikle manisalı dostlarımızala rahmi abimize ve bütün katılanlara çoook teşekkürler,
o nur dediğin şey senin fotoğraf makinanın flaşından yüzüme patlayan ışık sanırım
ne stres atması mekanı bulana kadar bunalıma girdim , çevreyolundan gelip hızımı alamayıp feribot iskelesinden döndüm, soora tren yolu dediğin tümsekden üç defa geçtim, ardından ara sokaklardan bu yolu bi daha baştan tararyım diye başa dönmek isterken bi çamura saplanıp durdum, baktım cafenin önüne gelmişim .
bu arayışdan sinirlerim gerildi ondan ifadem karışmış galiba
bak bak biz içerde otururken çocuklar odalara gidip duvarlara yazı yazmışlar, cengiz amcalarından fırça yiyincede hiç biri üstüne alınmamak için gözünü kapatıyolar komple,
May The Force Be With You
cengiz abi ders anlatıyo sanırım o resimde, yaptıklarının ne kadar kötü bişi olduğunu söylüyor ama uyutmuş öğrencileri, zaten bir müddet sonra uzun saçlı olanı dersten atıı horluyo diye
Resimlerden gördüğüm kadarıyla aranızda olamadığım için üzüldüğüm süper bir toplantı olmuşş.. Tüm dostlar bir aradaymışş ne güzell.. Allah içinize sindirsin.. Her birinize sevgilerrr..
Ya ne karıştırıyon sen uzunu kısayı saçı başı falan ..
Biz kaptırdık orlara yazıyoduk işte, bende şey yazdım :
Bu dünyada seni seven 100 kişi varsa bunlardan biri benim.
Seni bu dünyada seven 50 kişi varsa bunlardan biri benim.
Bu dünyada seni seven 1 kişi varsa bunlardan biri yine benim.
Seni seven yoksa bu dünyada bilki ben ölmüşüm...
NAsı ama aynen böle yazıyodu ..
sen şiir misin ya şair gibi yazmışsın
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)