cafenin tabelası tabiiki var resimlerdede görünüyor...dün gece uğradım yerlerimizi ayarladım...
garsonlar çelik gibi merak etmeyin...garson dostumun nargile getirdiğinde okuduğu maniler var bakalım keyfi yerinde olursa yine okur dinleriz bizde keyifle...mekan nargile kafe olduğu için nargile içenlere özellikle burda nargile denemelerini tavsiye ederim ciğeri sağlam olanlara tömbeki iyi gider yada bi tömbeki 2-3 kişiyide kesebilir...
neyse sanırım herkes kendisi bulacak mekanı...ben herhangibiyerden kimseyi almıyorum bu durumda...yine bulamayan olursa telefon eder...ben 19:30 dan sonra mekanda nargilemi tüttürmeye başlarım...
akşam görüşmek üzere...
hava çok güzel bugün...inşallah akşama bozmaz
bugün iyi hakkaten akşama kadarda pek bozcak gibi durmuyor. tarıkla organizasyonu yaptık akşama buluşup geliyoruz.
bizde duyulmazla buluşup geleceğiz
benle buluş aykut
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
buluşalım abi valla
533 342 44 50 bulamayan arasın beni...
bende nöbetteyim herkeze iyi eğlenceler
böcek orta noktada buluşalım o zaman...güntülü tam evlerimizin ortasına denk geliyor
katılımın güzel olduğu bir geceydi gelen tüm MT Manisa MT İzmir dostlarına teşekkürlerrr....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Katılan herkese teker teker teşekkür ederim...Ayağınıza sağlık...
En kısa zamanda resimleri yüklerim.
Çok keyifli bir geceydi. Herkese teşekkürler. Özellikle evsahipleri Aykut ve Özgeye ayrıca teşekkür ediyorum, gönlünüze sağlık. Özge ev sahipliğini hakkıyla yaptı tabi..Kurabiyeler, börekler falan..Bi de gecenin sonunda uykusu gelince, bize dönüp "hadi siz gidin artık" demesi süperdi..Misafirleri gitmeden kalkamadı tabi..Çok misafirperverler sağolsunlar..
Sigara dumanı hariç çok güzel bir akşamdı(Bir ara gaz odasında hissettim kendimi alahım sana geliyorum demişim.)Çoktandır görüşemediğim manisa tayfasını
ve diğer arkadaşları görmek iyi geldi.Ayrıca çocuk yuvası ziyaretinin bir tarihe bağlanmasına sevindim.
Ayrıca unutmadan böcek ve aykuta teşekkürker (böcek bidaha senin ilen toplantı yeri polemiiine girmemeye karar verdim)
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Güzel bir akşamdı,emeği geçen herkese teşekkürler,özellikle Aykut ve Böcek'e..
Manisalı dostlarımızı görmek güzeldi,özlemiştik baya..Ayaklarınıza,tekerlerinize sağlık.
İzmir li dostlarla zaten her hafta görüşsek bile aile gibi olduğumuz için özlüyoruz haliyle..
Herkesi görmek güzeldi.
Gece hakkında aldığımız bir kararı,gelemeyenler için bir kez daha burada da söylemek istiyorum...
Çocuk yuvası ve Huzurevi ziyareti bir aksilik olmadığı sürece 30 Aralık Pazar günü gerçekleşecek.
Bu hafta içi kurumlardan alacağımız haberler neticesinde tam tarih ve gereksinimler topic açılarak duyurulacaktır.
Görüşmek üzere..
Bostanlı veribot iskelesine saat 17,10 gibi indim önce gidip GÜNTÜLÜ cafeyi bulayım sonra eve gider yemeğimizi yer saat 20,00 gibi tekrar gelirim diye düşündüm. Öyle de yaptım.fakat cafenin önünden düz gidip ilerde tekrar Girneye çıkarım dedim, aman, aman yollar kazılmış yağmur suları çukurları doldurmuş her taraf çamur geri de dönemedim ,çamur hendekleri içinden düşmeden 100 metreyi 15 dakikada ancak çıkabildim. eve vardığımda millet beni bekliyormuş hemen yemek yedik ve Semuşa taksiyle gidiyoruz ayni çamur deryasına tekrar girmek istemiyorum dedim . Çok güzel bir gece oldu , çok özlediğim manisalı arkadaşlamızda gelince daha bir başka güzelleşti gece.
ileride daha güzel organizasyonlar yapmayı kararlaştırdık gelemeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı, eminim. hepinize kazasız çamursuz keyifli sürüşler görüşmek üzere
ewt çok güzel bi geceydi çok keyif aldık iyiki karşıyaka değişikliğini yapmışız uğurlu geldi heralde uzak yakın dinlemeden herkez geldi.
böcek ve chatkuta çok çok teşekkürler çok iyi evsahipliği yaptılar kurabiyelerde çok güzeldi.
umarım yarın hava açarda konuştuğumuz yol planını gerçekleştiririz.
herkeze selamlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)