yaf sayın modum mahalleden banlatacanmı beni, wireles ne demek benim bilgisayar anlamaz ööle şeylerden halen comodor 64 kullanıyom ben
2 hafta yine izinliyim de biraz düzensiz yaşıyom ondan saatten haberim yok , sitede prime timeı kaçırıyom
sen o huyundan ayna karşısında nasıl kurtuluyon izlemek isterdim
nasıl oluyo aynadaki elini çırpıyo sen çırpmamayamı çalışıyon
May The Force Be With You
Görüntülü cafenin tabelası vardır dimi?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
gürültü falan diyince aklıma geldi ya,
10 sayfa yazılmış da en önemli kısmını unutmuşuz,
bizimle ilgilenecek şöyle çelik sinirli, zeki, enerjik bi garson tahsis etselerdi, aykutunda aklına gelmemiştir bizde hatırlatmadık ama artık çok geç galiba yazık yarın bir genç daha ruh sağlığını yitirecek.
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
jengiz abi sende amma saykosun ha, ne buya bir avuç sakinleştirici, 5 kutu red bull üzerine elektroşok;
kafeye gelince ;
- bu garson bi avuç sakinleştirici içsin ama civa gibi olsun yerinde durmasın
- 5 kutu redbull içsin ama yerde yürüsün
- elektrik verilsin ama sükunetini bozmasın istiyorum.
diye diye elemanı yusuff komasına sokacan galiba.
Aydınlattığınız için teşekkürler. Ben anladım karmacorma, teşekkürler,
Wallace, abi motorcular bu yüzden mi termal içlik giyiyorlar peki? yani burada önemli olan motosikletin hızı değil mi? Yoksa bir şehre girmek mi önemli, önce neyin girdiği mi önemli?
...Sergerdan...
Evet dostlar bu hafta bi değişiklik yapıp yepyeni bir mekanda toplanıyoruz...Hava durumuna göre bahçesinde, odalarında veya salonunda yerimiz hazırlanacak.
Çaylarımızı içip nargilemizi höpürdeteceğiz, bardak çekmeye ara verip tavlada bileğine güvenenleri göreceğiz
Gün = 14 Aralık Cuma
Toplantı Yeri = Güntülü NArgile Cafe / Karşıyaka
Saat = 20:00
Tarif = Girne caddesinde denize doğru giderken tren yolunu geçer geçmez sola dönülür, 150m ilerde solda.Otobandan gelenler bu tarife göre gelebilir.
Sahil yolundan yani yalı caddesinden gelecekler karşıaya iskeleyi ve evlendirme dairesini geçecekler solda yunuslar heykelini görünce sağa Girne caddesine dönerler tren raylarına gelmeden önceki son sağa dönerler 150 m ilerde solda.
NOT : Ben bulamam diyenler karşıyakada bildikleri yerleri yazarlarsa toplantıdan 30 dakika önce yola çıkıp mekanı bulamayacak olanlara göre bir güzergah çizip herkesi bulunduğu yerden alıp toplantı yerine götüreceğim...
konunun özü budur; gelmeyen hayatı boyunca çok üzülecektir bu toplantı kaçmaz BÖREK bize kendi elleriyle BÖCEK yapacak ( ığğğ iğrenç )
CENGOMOTO
yirim ben o böceği şu kadar _-_-_ bişi zaten ( bu yazıdan sonra o beni yemezse )
CENGOMOTO
Vallahi artık hangi gyiğin hangi topicte yürüdüğünün çetelesini tutmaktan yoruldum.
Biz bunları İzmir MT başlığında yapsak ya... ulaşmak kolay olur.
Neydi konu?
...Sergerdan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)