MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
abi istanbulda yapılan Pınarı Islatma Toplantısından soora , sende Pınarı Kurutma Toplantısımı yapacanki mangal falan yakıp ateşiyle kızcağzı kurutacan, soora kuru elbiseler ayarlayıp sıcak yatak hazırlayacan. ?
wayy ali ben seni bildim be kardeşim ya çocukluğum senin çizgi romanlarına bakarak geçti,
May The Force Be With You
karmaçomalak, bir arkadaşımız için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız bilirsin sıcak kanlı izmirlileriz,gerekirse kordonda sıcacık bir sahlep içirir,gerekirse evimizi açarız,bir sıcak çorba yapar,üşümüş elini,ayağını avucumuzda ısıtırız
CENGOMOTO
işte başka yerlerde bu anlayış nerdeee, bak istanbulluların yaptığına ıslak ıslak,
bu kadar sıcaklık sadece izmirde bulunur,
May The Force Be With You
askere gidecek bir arkadasım var veda yemegine davetliyiz Seziyle
bakarsınız Alsancak dönüşü yolumuzu uzatıp bi Bornova yaparız
içimden gurme geçio ama üzgünüm,benzin ne kadar oldu haberiniz var mı su yakmıo bu motor biliosunuz
üzülerek belirtiyorum ki gönlüm gurmeden geçiyor ama bu gidişle kendimizi terasta bulmuş olacagız
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
abi cuma günü bende geliyom eyer bi tahlisizlik olmasa başıma bişey gelmese inşallah
Oturun evde kardeşim...Her cuma her cuma nedir bu?..
tabiki teras cafe olsun bana en çok uyan mekan orası dersten çıkıp hemen yanınıza zıplıyorum başka biryer olursa gelmem çok zor imkansız gibi bişi
zaten çoğu kişiyede uyan mekan teras oylamada belli olacak zaten
teras sonunda tapu yu ve anahtarı bize verecek adamın kirasını biz ödüyoruz acaba bu mekanı biz kiralasakmı,tamda yeni ahçı getirmiş,yemekleri çeşitlenmiş ne ararsan var bardakları yenilemişmi acaba, çallı sen bir uğra bakalım son durum ne yoksa ben telefonla arayayım
CENGOMOTO
burakcım bekleriz. özlettin gene kendini
bizde APV41 varsa gelmem diyemiyoruz ama duygularımıza tercüman oldun teşekkür ederiz. şimdi bi de ona eküri geldi Alp_Tunay ortalıkta iyice boy göstermeye başladılar
ben bu hafta zaten sürekli Teras Cafedeydim yoklama verdim durdum. Gitmezsek ayıp olur. Sercan'ın dediği gibi olmadı bi kara tahta başında Teorik olarak grup sürüşünü konuşalım. Hatta yaramazlık yapanların isminin yanına sınıf başkanı çarpı bile koysun.
çhengüzzzz APV41 abi bende çok üşüdüm. Isınmaya ihtiyacım var. Beni de ısıtır mısın lütfen?????
Bu ne abi herkes çengis abime sığınıyor ısınmak için.Bakın izmir mt bunun altında kötü bişeyler yattığını düşünebilir.Haberiniz olsun
bornova inciraltı iyi alıştınız valla...karşıyakada toplantı istiyorum ben kardeşim...ayarladında gelmedinmi dediğinizi duyar gibiyim ayarlıcam yakında bi yer ara sırada karşıyakada yapalım toplantıları
böcek,kumita45 destek bekliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)