gelmeyece çalışıcam hocam
gelmeyece çalışıcam hocam
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
O gün doğum günüm.Benim dışımda bir organizasyon olmazsa gelmek isterim.Gelemezsemde hayırlı tezkereler Mehmet kardeşim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
ibo yenilmekten korktuğu için galiba sesi çıkmıyor
Kendisini hükmen yenik ilan ediyoruz
Aaaaa olurmu hiç Skul sende biliyorsunki ben seni herzaman yeniyorum hatta bir seferinde hatırlarsan seni yenmiştim intikamını almaya abini çağırmıştın,abini de yenmiştim Sanırım bu maç senin için rövanş olucak ama ben o kadar rahatım ki antreman bile yapmaya gerek görmüyorum.Bak eğer bu buluşmayada abini getirceksen baştan söylim abinde yenemiyo beni bence sen başka birilerini bul hani ailede büyüklerinden
Gelmeye çalşıcam ama alçılı ayakla çalışmamın sonucu ne kadar olumlu olur bilinmez.. Şimdiden hayırlı teskereler dilerim Mehmet..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
gelicek ve gelmiycek olan herkeze şimdiden tşk ler bu arada ibocan sizin macı foto roman yapcaz ona göre :D
Mehmet kardeş cuma günü çalışıyorum,iş erken biterse gelmeye çalışıcam,eğer
gelemezsem şimdiden hayırlı teskereler dilerim
Herkes birgün MT'li olacaktır.
hayırlı teskereler mehmetcim hayırlısıyla git gel
bu arada buluşmaya gelmek isterdim ama bana ters malum motor ve motorlu hiçbir aracım yok
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
ya bana çok yakın aslında ama nasıl yapsak ki bilmiyorum ama bende orda olmaya çalışıcam oraya geldiğimde kime seslenmem gerekio istanbul mt ciler mi demeliyim büyük ihtimalle gelebilirim
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Saat kaçta gelirim kaçta giderim bilmiyorum, ama bir ara illa uğrayacağım
@erdincpolat, kaskların montların olduğu masaya yaklaş, sonrasında yabancılık çekmezsin sanırım...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
olcan138 inşallah görüşürüzzzz.. orda olmayı çok isterim çevremiz geniş olsun kimsecikleri tanımıyoruzzzz.
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Eskiyi yad ediyordum, tanıdık bir ağlamaya rastladım
http://www.motosiklet.net/forum/497886-post87.html
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
yarın akşam bayağı eylencez galiba
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
arkadaşlar eşimin iş ortağı malesef talihsiz bir şekilde yaralandığı için ben gelemiyorum.şu an devamlı hastamızın başında olmak durumundayız.
mehmet senle telde konuşmuştuk zaten ama buradan da size iyi eğlenceler ve sana hayırlı tezkereler diliyorum kardeşim...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
MERHABA BU ORGANİZYONA BENDE KATİLABİLİRMİYİM :):silent:
herşey motorsiklet için::tutkuy:: 0506,642,00,66 kan vs için 0506 713 84 02
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)