Yaz yaz gelirim,severim nes kayfeyi hele ısmarlıyan oldumu:queen
Pınar çok haklısın Muzo gene bulur bişey,aynı Mete gibi
Yaz yaz gelirim,severim nes kayfeyi hele ısmarlıyan oldumu:queen
Pınar çok haklısın Muzo gene bulur bişey,aynı Mete gibi
Herkes birgün MT'li olacaktır.
tuğçe hani benim ismim yazmamışın mt buluşması olurda gelmezmiyim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
tuğçe hasan arkadaşımızda geliyo onuda yaz hasanpınar geçen seferde gelmişti hani o şuanda siteye giremediği için beni aradı ayriyetten bi kişi daha geliyo benle bana artı bir yaz ok
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
walla yetiştirebilirsem burdaki işlerimi bende gelirim beni özleyin yakında bıkacaksınız
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
arkadaşlar merhaba
bende gelmek isterdim buluşmaya ancak
08/12/2007 saat 19:00 da
Fenerbahçe-Galatasaray maçı olması sebebiyle aranıza katılamıyorum
sevgiler iyi eğlenceler tüm dostlarıma
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
fenerbahçe istikametinden gelecek olupta istanbul u fazla bilmeyen biri olarak bana bi yol tarif edin yawf
Bu buluşma yaz organizasyonu gibi olmuş.Ben eksik görünüyorum listede.
Dreal'cim, o gün sadece Pınar'ın paçalarını kuruttum gibi ama iki tanede eldiveni kurutmuştumOnları geçmeyelim hocam!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
o zaman sen fb stadının arkasından köprü yoluna gir, köprüyü geçince beşiktaştan çık
beşiktaş-karaköy istikametine doğru devam et, tophane karaköye gelmeden önce hemen..
yolun üstündeki ilk kafe sanırım
bulamassan 532 747 72 16
GKN MOTORS
Bende Gelmek İstiyom Ama Motorum Yok :(
Peki guzel bi bahane daha. Nargile salonu diyosunuz Benim astımımm var ? :D:D Ortamda takılmam sakıncalı ayrıyetten Tam olarak acık adresi verseniz olrmu Tophane nargile cafe Braz fazla açık olmuş
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
İyi buluşmalar İstanbul MT,fotoğrafları bekliyoruz
vaay buluşma varmış hemide gene cumartesı akşamı ve aynı yerde kıkıkıkıkıkı
Arkadaşlar ben bu sitede ve tabi ki aranızda yeniyim.. Bu toplantıya gelmek isterim.. Eğer benim içinde bir bir yeriniz varsa.. Tabi sanıyorum sizler birbirinizi tanıyorsunuz.. Eğer gelirsem bana yabancılık çektirmezsiniz değil mi..?
bende geliom inşallah bi problem çıkmazsa zaten pınarada bi sözüm war gelmişken onu yerine getiriyim :D hasta olduğum için motorla gelemicem. arabamda pert konumda 3 teker götürmez beni tophaneye kadar :D yine otobüs paklar beni
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
kızım bukadar insanı alırmı orası dışarda kalmayalım sonra.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
soru 1 : Bu tür bir organizeye ilk katılımım yabancıyım ne yapmam gerekir..?
soru 2 : Çay ve nescafeler ayriyetten nargileler kimden.? ( Sanırım alaman usulü ) ama bi sponsor bulurmuyuz ayrıcanak..
soru 3 : Yanımızda kız arkadaş getirsek olurmu yoksa eğer ordan hayırlı bir kısmet çıkarmı..?
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)