Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

[MT İzmir]28 Kasim Carsamba Gittardando ve Kumita45' in Dogum gunu partisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    davutve gittardando dostlarım her ikinizin doğum günü günülden kutluyorum ve elimde olmayan sebeplerden dolayı aranızda bulunamıcam umarım iyi vakit geçirirsiniz inanınki çok üzgünüm saygılar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    darksilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    partide çok fazla kalamasam da yine de gittim gördüm arkadaşlarımı..o yüzden şimdiden herkesten özür diliyorum..fazla kalamadığım için..ama yinede doğum gününüz kutlu olsun..nice nice senelere..

As The Years Go Passing By...

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    Alıntı kumita45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tekrar teşekkürler arkadaşlarr iii dilekleriniz içinn akşam görüşmek üzere, olmadı cuma günü, hadi oda olmadı pazar günü yolda görüşürüzz.....

heraLLL....rrrrııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnnnnnnnn rrrrr......pat pat...

(az daha çalışıyordu cengis abeee...)

sen daha motoru çalıştıramadın ne yoluna çıkıyorsun ona bir f 15 hava filtresi takalım f 16 eksozu ve f 104 bujisi başka türlü olmayacak bu makine sen yolda gaza bir dokunuyorsun benim DAYIM korkudan 30 cm geri sıçrıyor
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    abi tebrik ederim fotolarınız harika ortamda güzel güzüküyor çok şey kaçırdım galiba

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mehmetcalli35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben geliyorum
    Alıntı kolpa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün akşam motoru servise vericem çarşambaya alabilirsem bizde geliriz.
    şimdiden doğumgünleriniz kutlu olsun
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok be forapım modüler modum vallaaa trafikte olunca hiç çekilmiyo toplu taşıma araçları bi önceki toplantıya dolmuşla geldimde,havalanının orda trafik tıkandımı Motosikletliler vızır vızır çeçiyordu yanımda kaskta vardı dolmuştan atlayıp durun benide alın diye bagırcaktım az kalsın

gittardando,Kumita45 Dogum gününüz kutlu mutlu şenli şenlikli olsun HEr an patlama riski olan arka lastige ragmen yolda kalmayı göze alarak gelmeye çalışıcam inş
    Alıntı yurtdas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili Davut ve Ali kardeşlerimin doğum günü kutlu olsun şimdiden. inşallah bir aksilik olmaz ise orada olacağım. bu güzel anı kaçırmak istemem.. görüşmek dileğiyle..
    Alıntı I-BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gittardando ve Kumita45 şimdiden her ikinizin de yeni yaşı kutlu ve mutlu olsun.. Sevgiyle, saygıyla, huzurla, mutlulukla geçireceğiniz Yaşam dolu yaşlar dilerim her ikinize dee..
    Eğer ki bir terslik olmazsa aranızda olmak istiyorum.. Hayırlısı diyelimm..
    Alıntı bikerboy35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mıllet orda olmaya calısıcam eğer gelırsem kumıta(davut) abımın hedıyesı hazır bıle ama gıtardandoya ne alsam acaba nys ıkısınede aynı hedıyeyı alırız doğum gunlerınız kutlu olsun abılerım kardeslerım ıyıkı duğdunuz ıyıkı varsınız ıyıkı bızımlesınız nıce mutlu senelere....

nerdesınız yahu uyudunuzmu su konuyu yukarılarda tutalım carsambaya az kaldı belkı turkıyenın farklı ıllerınden gelıcekler vardır yolumun ustu bende uğrıyım dıyenler vardır :
    Alıntı TrTarık adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gittardando ve Kumita45 Sağlıklı,Mutlu ve Motorlu nice seneler geçirmeniz dileğiyle Sevgiler
    Alıntı extreme1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim 3aydır vizelerin bitmio ki yüzünü gören cennetlik...

Dogum günleriniz kutlu olsun bi aksilik cıkmazsa gelmeyi düşünüorum
    inşallah cıkmaz diorum ya kesin cıkar...
    yeni yaşınıza mutlu girmeniz dilegiyle
    Alıntı hızlıcesi2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    davut iyiki doğdun nice yıllara kardeşim
    Bu arkadaşlar gelmediler... Haberiniz olsun............

Bundan sonra bu gece aldığımız kararları uygulayacağız..... Sevgili İzmir MT li arkadaşlarımıza duyrulur....

Süper bir geceydi.....Ali nin ağzına sağlık...Mükemmel bir gitar ve şarkı konseri verdi bize.....
    Kumita46 ve Gittardando ..... İyiki doğdunuz..Nice uzuuuuuun senelere....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

gelemedım kusura bakmayın bağzı ıslerım cıktı onalrı halletmek zorundaydım herkesten cok ozur... doğum gununuz kutlu olsun tekrardan

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bundan sonra bu gece aldığımız kararları uygulayacağız..... Sevgili İzmir MT li arkadaşlarımıza duyrulur....
    Gelmek istiyodumda belirttiğim sebeplerden gelemedim ayrıca karar ne yahu gelmeyenlere kırbaç cezası mı verceniz

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr

Süper bir geceydi.....Ali nin ağzına sağlık...Mükemmel bir gitar ve şarkı konseri verdi bize.....
    abi cezamız ağır olacak galiba korkutun bizi vallahi eyvahhhhh biz ne yaptık ya keşkem kelseydik alper abi bizi kescek abi yarın gene kutlasak olmazmıııııııı hi hi hi

kumita45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mekana geldiğimde alper abi ve cengiz abi çoktan gelmiştilerr....

daha sonra sayı artmaya başladııı...
    yine arttıı...

çiçekler için tekrar teşekkürlerr...

gece boyumca ali'nin güzel şarlıları ile eğlendikk...

alper abi yeni imaj çalışmaları içinde....

geceye katılan bizimle beraber olan tüm arkadaşlara ve abilerime saygılarımı iletiyorummm teşekkür ederimmm......
    asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Bu günü organize eden SERCAN adlı arkadaşımız Saat 10 da teşrif ettiği için bütün organizasyon ben ve cengiz e kaldı.......

Sebebi ise SERCAN arkadaşımıza arkadan girmişler...... Ama kendisi araba ile seyir halindeymiş.... Az hasarla atlatılmış kaza....

Tekrar geçmiş olsun sercan cım.... Bir daha arkanı da kolla..... Asıl tehlike arkada.....

Bir tane daha casusumuz oldu.....
    Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
    alp_tunay+, PIERzig+, 1harbiturk, hızlıcesi2, bikerboy35+, kumita45+

kumita45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen daha motoru çalıştıramadın ne yoluna çıkıyorsun ona bir f 15 hava filtresi takalım f 16 eksozu ve f 104 bujisi başka türlü olmayacak bu makine sen yolda gaza bir dokunuyorsun benim DAYIM korkudan 30 cm geri sıçrıyor
    abi mesaj alınmıştır ben yarın şu malzemeleri bi temin edeyim sonra cuma günü taktık mı parçaları.... hani senin dayı ben gaz verdim mi korkuyor yaaa.... alper abinin motosikleti korkutacağımmm.... bide GS500'ler var adlarını verip rencide etmek istemiyorum bitanesiinin adının baş harfi sercan bizim kawalara çamur atıyorlarrr.... modifiyemiz kapak olur bahaneyle.....

davutve gittardando dostlarım her ikinizin doğum günü günülden kutluyorum ve elimde olmayan sebeplerden dolayı aranızda bulunamıcam umarım iyi vakit geçirirsiniz inanınki çok üzgünüm saygılar
    abi cezann büyükk cuma günü MT İzmir yüksek kurul üyeleri son kararı verecek...
    Alıntı darksilence adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    partide çok fazla kalamasam da yine de gittim gördüm arkadaşlarımı..o yüzden şimdiden herkesten özür diliyorum..fazla kalamadığım için..ama yinede doğum gününüz kutlu olsun..nice nice senelere..
    kadeşim sağolasın tekrar iii dileklein ve güzel hedien için teşekkürlerr...

abi burası askeriyemi diyorsun hep ama sen bana kıdem vermişsinnn...
    asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Kumita46 oldun sen bugün itibariyle kardeşim. Mareşal Alp_tunay bi kıdem verdi sana.

Arkadaşlar MT izmir İhtiyar heyetinin pardon MT izmir heyetinin ve ortamdaki arkadaşların aldığı karar gereği bi toplantıya geleceğim diyip gelmeyen diğer toplantıda toplantı süresince tek ayak üzerinde bekleyecek ve bütün motosiklet malzemelerimizi o tutacak. Bunu ikinci kez yaparsa tek el üzerinde dikilip gece boyunca çay içmeye çalışacak.

Kumita46 ve GGittarrddanddo (bak senin için bütün sessiz harflerden 2 tane yaptım) tekrardan nice mutlu yıllara

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok güzel bir geceydi.
    Gittardando ve kumita45 e tekrar nice yıllara

Gittardando ya bütün gece çaldığı mükemmel şarkılar ve eşsiz güzellikteki sesi için ayrıyeten teşekkürler

Fotoğrafları yükleyen arkadaşların da eline sağlık,iyi çıkmış fotolar ama devamı vardır heralde.

Katılan,katılmak isteyip katılamayacan herkese teşekkürler.

Cuma günü toplantıda görüşmek üzere..

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Bu günü organize eden SERCAN adlı arkadaşımız Saat 10 da teşrif ettiği için bütün organizasyon ben ve cengiz e kaldı.......

Sebebi ise SERCAN arkadaşımıza arkadan girmişler...... Ama kendisi araba ile seyir halindeymiş.... Az hasarla atlatılmış kaza....
    sen bilmiyor musun sercanın ipiyle inilmez diye. Adam o kadar yapalım edelim der coşar gürler ama sonuç fıssssss.

Güzell Bi Geceydii Herkeze Çok Teşekkür Ederim... Ali ve Davut Arkadaşlarımıza Tekrar Nice Yıllara.
    Alper Abi Bi Dahaki Sefere lengeli Fötürüm var Onu Getirecemm Sana Muhteşem Şekilde Yakışıyorr Bu Şapka ile Ressamlara Benzedin... Lengeli Fötürlede Artık Ağa Falann OLursun

Sitede Aktiff Olmaya Başladım.. Benii Sizler Bağladınızz.

( Ben Tuncerin Arkadaşı )
    [B][CENTER]Sevgi, Saygı ve Barış'ın Kalmadığı Şu Dünyada Sevgi, Saygı ve Barışla Kalın.[/CENTER][/B]

mehmetcalli35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia RS 125 & Mz 301 Fun & Presto 150t

abi cezamız ağır olacak galiba korkutun bizi vallahi eyvahhhhh biz ne yaptık ya keşkem kelseydik alper abi bizi kescek abi yarın gene kutlasak olmazmıııııııı hi hi hi
    Alper abi çayağacına kıyamaz
    Arkadaşlar gelemediğim için kusuruma bakmayın.Karaburunda denizin biranda patlaması ve teknenin motorunun çalışmaması üzerine denizin ortasında kaldık.Neredeyse alabora oluyorduk.Dalga boyu yer yer 2 metreyi geçiyordu.Kıyıya ulaştığımızda içimden toprağı öpesim geldi.Alper abiii çayağacını dün deniz yutuyordu

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)

Tekrar geçmiş olsun sercan cım.... Bir daha arkanı da kolla..... Asıl tehlike arkada.....
    [/B]

ya abicim ben hic bi organizasyon da tırtlamadim bugune kadar, ama, iste motorumun ahı tuttu, iki gun binmicem sana dedim, arabaya bindim, arkadanda bana bindiler...

neyse gittim bugun cok kolaymıs bu isler, raporu alip servise verdim, servis arabayi yapip, sigortadan parasini alip bana arabami teslim edecek... senin dedigini gibi carpan adamin ruhsat kimlik fotokopisini almama gerek yokmus... bana ordaki memur senin arkadasin cok sıkmış dedi ben de o Ankaralı, yabancisi dedim

WALLECE, benim ipimle olmazmis haaa,,,, alacagin olsun... ozzee da gorusecez senle...

arkadaslar bu arada dun gece motorumu gittardando ya verdim bi tur atsin diye ama bi daha haber alamadim, herif ortada yok, bu adam hediye ettim zannetti herhalde.... yoksa gasp mı etti ne...

neyse fazla uzatmadan votka-redbull uma kim atti o tuzlari delikanli gibi cıksın ortaya? cıkmassa zaten, O alp tunay dir....
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

Motosikleti
    cbf1000-cygnus

Olm öyle herkese vekalet verirsen dedende alır..Ver bana sigortadan bende alayım paranı....

Biz sen kendin alacan diye yol gösterdik.... İyiki gösterdik....

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    çok güzel bir ortamda çok nezih bir geceydi, gelenler çok eğlendi,gelmeyenlerlede biz eğleneceğiz bu gecenin kaçmayacak bir gece olduğunu anlayacaklar
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel bir ortamda çok nezih bir geceydi, gelenler çok eğlendi,gelmeyenlerlede biz eğleneceğiz bu gecenin kaçmayacak bir gece olduğunu anlayacaklar
    Aldığımız kararlardan caymak veya vazgeçmek yok.... Zaten 4. madde asla iptal olmayacağı....

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)