davutve gittardando dostlarım her ikinizin doğum günü günülden kutluyorum ve elimde olmayan sebeplerden dolayı aranızda bulunamıcam umarım iyi vakit geçirirsiniz inanınki çok üzgünüm saygılar
davutve gittardando dostlarım her ikinizin doğum günü günülden kutluyorum ve elimde olmayan sebeplerden dolayı aranızda bulunamıcam umarım iyi vakit geçirirsiniz inanınki çok üzgünüm saygılar
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
abi tebrik ederim fotolarınız harika ortamda güzel güzüküyor çok şey kaçırdım galiba
Bu arkadaşlar gelmediler... Haberiniz olsun............
Bundan sonra bu gece aldığımız kararları uygulayacağız..... Sevgili İzmir MT li arkadaşlarımıza duyrulur....
Süper bir geceydi.....Ali nin ağzına sağlık...Mükemmel bir gitar ve şarkı konseri verdi bize.....
Kumita46 ve Gittardando ..... İyiki doğdunuz..Nice uzuuuuuun senelere....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
gelemedım kusura bakmayın bağzı ıslerım cıktı onalrı halletmek zorundaydım herkesten cok ozur... doğum gununuz kutlu olsun tekrardan
Mekana geldiğimde alper abi ve cengiz abi çoktan gelmiştilerr....
daha sonra sayı artmaya başladııı...
yine arttıı...
çiçekler için tekrar teşekkürlerr...
gece boyumca ali'nin güzel şarlıları ile eğlendikk...
alper abi yeni imaj çalışmaları içinde....
geceye katılan bizimle beraber olan tüm arkadaşlara ve abilerime saygılarımı iletiyorummm teşekkür ederimmm......
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Bu günü organize eden SERCAN adlı arkadaşımız Saat 10 da teşrif ettiği için bütün organizasyon ben ve cengiz e kaldı.......
Sebebi ise SERCAN arkadaşımıza arkadan girmişler...... Ama kendisi araba ile seyir halindeymiş.... Az hasarla atlatılmış kaza....
Tekrar geçmiş olsun sercan cım.... Bir daha arkanı da kolla..... Asıl tehlike arkada.....
Bir tane daha casusumuz oldu.....
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
alp_tunay+, PIERzig+, 1harbiturk, hızlıcesi2, bikerboy35+, kumita45+
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
abi mesaj alınmıştır ben yarın şu malzemeleri bi temin edeyim sonra cuma günü taktık mı parçaları.... hani senin dayı ben gaz verdim mi korkuyor yaaa.... alper abinin motosikleti korkutacağımmm.... bide GS500'ler var adlarını verip rencide etmek istemiyorum bitanesiinin adının baş harfi sercan bizim kawalara çamur atıyorlarrr.... modifiyemiz kapak olur bahaneyle.....
abi cezann büyükk cuma günü MT İzmir yüksek kurul üyeleri son kararı verecek...
kadeşim sağolasın tekrar iii dileklein ve güzel hedien için teşekkürlerr...
abi burası askeriyemi diyorsun hep ama sen bana kıdem vermişsinnn...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Kumita46 oldun sen bugün itibariyle kardeşim. Mareşal Alp_tunay bi kıdem verdi sana.
Arkadaşlar MT izmir İhtiyar heyetinin pardon MT izmir heyetinin ve ortamdaki arkadaşların aldığı karar gereği bi toplantıya geleceğim diyip gelmeyen diğer toplantıda toplantı süresince tek ayak üzerinde bekleyecek ve bütün motosiklet malzemelerimizi o tutacak. Bunu ikinci kez yaparsa tek el üzerinde dikilip gece boyunca çay içmeye çalışacak.
Kumita46 ve GGittarrddanddo (bak senin için bütün sessiz harflerden 2 tane yaptım) tekrardan nice mutlu yıllara
Çok güzel bir geceydi.
Gittardando ve kumita45 e tekrar nice yıllara
Gittardando ya bütün gece çaldığı mükemmel şarkılar ve eşsiz güzellikteki sesi için ayrıyeten teşekkürler
Fotoğrafları yükleyen arkadaşların da eline sağlık,iyi çıkmış fotolar ama devamı vardır heralde.
Katılan,katılmak isteyip katılamayacan herkese teşekkürler.
Cuma günü toplantıda görüşmek üzere..
Güzell Bi Geceydii Herkeze Çok Teşekkür Ederim... Ali ve Davut Arkadaşlarımıza Tekrar Nice Yıllara.
Alper Abi Bi Dahaki Sefere lengeli Fötürüm var Onu Getirecemm Sana Muhteşem Şekilde Yakışıyorr Bu Şapka ile Ressamlara Benzedin... Lengeli Fötürlede Artık Ağa Falann OLursun
Sitede Aktiff Olmaya Başladım.. Benii Sizler Bağladınızz.
( Ben Tuncerin Arkadaşı )
[B][CENTER]Sevgi, Saygı ve Barış'ın Kalmadığı Şu Dünyada Sevgi, Saygı ve Barışla Kalın.[/CENTER][/B]
Alper abi çayağacına kıyamaz
Arkadaşlar gelemediğim için kusuruma bakmayın.Karaburunda denizin biranda patlaması ve teknenin motorunun çalışmaması üzerine denizin ortasında kaldık.Neredeyse alabora oluyorduk.Dalga boyu yer yer 2 metreyi geçiyordu.Kıyıya ulaştığımızda içimden toprağı öpesim geldi.Alper abiii çayağacını dün deniz yutuyordu
ya abicim ben hic bi organizasyon da tırtlamadim bugune kadar, ama, iste motorumun ahı tuttu, iki gun binmicem sana dedim, arabaya bindim, arkadanda bana bindiler...
neyse gittim bugun cok kolaymıs bu isler, raporu alip servise verdim, servis arabayi yapip, sigortadan parasini alip bana arabami teslim edecek... senin dedigini gibi carpan adamin ruhsat kimlik fotokopisini almama gerek yokmus... bana ordaki memur senin arkadasin cok sıkmış dedi ben de o Ankaralı, yabancisi dedim
WALLECE, benim ipimle olmazmis haaa,,,, alacagin olsun... ozzee da gorusecez senle...
arkadaslar bu arada dun gece motorumu gittardando ya verdim bi tur atsin diye ama bi daha haber alamadim, herif ortada yok, bu adam hediye ettim zannetti herhalde.... yoksa gasp mı etti ne...
neyse fazla uzatmadan votka-redbull uma kim atti o tuzlari delikanli gibi cıksın ortaya? cıkmassa zaten, O alp tunay dir....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
çok güzel bir ortamda çok nezih bir geceydi, gelenler çok eğlendi,gelmeyenlerlede biz eğleneceğiz bu gecenin kaçmayacak bir gece olduğunu anlayacaklar
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)