Arkadaşlar birazdan karaburuna gitcem.Akşama yetişmeye çalışcam.Ama eğer gelemezsem burdan tekrar kutluyorum kumita45 ve gittardando nun doğumgünlerini
Arkadaşlar birazdan karaburuna gitcem.Akşama yetişmeye çalışcam.Ama eğer gelemezsem burdan tekrar kutluyorum kumita45 ve gittardando nun doğumgünlerini
kumita45 ve gittardando, doğumgününüz kutlu olsun..Herşeyin istediğiniz gibi olduğu bir hayat geçirmenizi dilerim..
Doğum günün banaaaa geldiğin gündüüü... yok bu ters oldu yaa.
Nice yıllara arkadaşlar.
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
mümkündür abicim bülent ablamızın arkasında takılırım
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Allah Tellerine zeval vermesin Ali,Allah gitarınızın akordunu kaçırtmasın,klavyesini eğmesin...Allah uzun ömürler versin
Davut doğum günün kutlu olsun.Sana da Allah uzun ömürler versin.
Tekerinize taş değmesin...Doğum gününüze katılamayacağım,sınavlarımdan ötürü...Sınavlar bitmedi delirecem,ama Cuma gününden sonra boşuz,toplantıda görüşecez inşallah
Hadi kendinize iyi bakın
:pr::pr::pr:
tekrar teşekkürler arkadaşlarr iii dilekleriniz içinn akşam görüşmek üzere, olmadı cuma günü, hadi oda olmadı pazar günü yolda görüşürüzz.....
heraLLL....rrrrııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnnnnnnnn rrrrr......pat pat...
(az daha çalışıyordu cengis abeee...)
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar allah uzun ömür versin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
bende uğur böceği istiyorum böcüğüüüm bana da gönder.
Davut kardeşim kusura bakma çok istememe rağmen bugün bu mutlu gününüzde aranızda iş nedenlerimden dolayı olamayacağım.
sana ve Ali arkadaşımızın doğum gününüz kutlu olsun. sevdiklerinizle nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler geçirmeniz dileğiyle.. sevgiyle mutlu kalın..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
Yok mekanın karşısı geniş. Park problemi yok.
...Sergerdan...
Nice nice mutlu yıllar dilerim motorcu kardeşlerimize...
kumita45 ve gittardando doğum gününüz kutlu olsun...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)