iYİKİ DOĞDUNUZ ARKADAŞLAR... nİce senelere......
iYİKİ DOĞDUNUZ ARKADAŞLAR... nİce senelere......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
vize haftam malesef aranızda olamıyacağım ali kardeşim nice mutlu senelere diyorum şimdiden kumita aynı dileklerle
Ride your way
oooo arkadaşlarrrrr ikinizinde doğumm günü kutluu olsunn
tarıkkk gitarrr NİCE MUTLUU YILLARA
happy birthday to tou
margarira suyu
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
yaaa arkadaşlarr görünce gerçekten çokk sevindimm ve şaşırdımm.... herkese
tek tek teşekkür ederimmm.... nöbetçi olduğum için nete anca girebildim
evdyim şuan ve çokk yorgunummm...3 sayfa yürümüş topicc... neysee tekrar
teşeekkürlerr... mekanımızda buluşmak üzere...hep birlikte nice yıllara
arkadaşalarrr... saygılarrr....
birşeyi merak ettim....?
kumita45...... 27 kasım 1981 saat:12:15.......artık bu saatte tutarsa aklıma başka şeyler gelecek yoksa biz çift yumurta ekizlerimiyizzz...
gittardando...27 kasım 1981 saat:.........(nice mutlu yıllara kardeşim)
son olarakkk........rrrrrrrrrrnnnnnnnnnrrrrrııııııııırrrrrrrrrrrr (cengiz abi nolacak bu motorun hali hala çalışmıyorr...)
doğum günü tebrikleri için teşekkürlerr....
tebrikler halen kabul edilmektedirrr...he he heee....
buradan tekrar çift yumurta ekizim gittardando nunda yeni yaşını kutlaımmm....
ali sen nerede doğdun
ben ege üniversitesi hastanesindeee doğmuşum (annem söyledi ben hatırlamıyorum çok küçükmüşüm o zaman...)....?
(MT İzmir'ede benzerini yazdımmm...)
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
evet itiraf etmekte fayda var. siz ali ile kardeşsiniz. evlenemezsiniz. Yok bu burada söylenmeyecekti ya replikler karıştı. olsun zaten evlenemezsiniz. Bunca yıl sonra kardeşini bulmak nasıl bir duygu davut?
karmaşık duygular içerisinde....
ama şu bir gerçek herşeyden ağır basan bir duygu var içimde oda 24 saat yorucu geçen bir nöbetin ardından kollarını açmış beni heyecanla bekleyen o güzel yatağımla buluşma sevdasııı....rrrrrrrrrrrrrrıııııııırrrrrrrrnnnnnnn nn......
erotik mi oldu neeee......he he heee...
ben kaçar uyumam lazımmm... o kadar konuştum bu site bağımlılık yapıyorr... yok yok öle değildi sanırım tutku yaratıyorrr.... tutulmadan yatağımla buluşmak istiyorummm....
Gittardando ve Kumita45 Sağlıklı,Mutlu ve Motorlu nice seneler geçirmeniz dileğiyle Sevgiler
Tamam anladık içimizde akıllı adam yok ama akıllı taklidi yapan birileride yok Herkes deli
sensin deli be. ben üstüme alınmam bunu. huzurevi üyelerine ve bana zır deli derler. çocukparkı üyeleri ise deli. ayırımı iyi yapalım lütfen
Bu Gün Doğum Günü Olanlar
Doğum Günülerini Göster
tuna_tour (29), gittardando (26), kumita45 (26), handsome2 (25), Miyamoto Musashi (16)
siz beşizmişsiniz, dediler ama yaptığım araştırmalar sonunda gerçeğe ulaştım, diğer üçnün sizinle alakası yokmuş,
Motosiklet Üst Kurulunun bana verdiği bitkiye dayanarak sizi ikiz kardeş ilan ediyorum..
May The Force Be With You
e e e e ... ne yapcez simdi?
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
wallaha bilemiyorummm benim kursumm varr şuan kaçıyorum çok fena dinlenmişimmm saygılarrr...
Sercan neyi napcaz canım be?
...Sergerdan...
o işi? ............fıstık isini..............
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Sercan fıstıkları ayrı yiyelim abi, zaten az, milletin canı çekmesin, kimsenin günahına girmeyelim gece gece... Dediğim gibi akşam üstü yeriz biz onları. Gerçi fıstıklar "yeme de yanında yat" cinsinden ama...
...Sergerdan...
Hımm,
Huzur evi mt nin üye sayısı artıcak bu gidişle sanırım,
Sağlıklı mutlu huzurlu ve birlikte nice yıllara inşallah
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
davut iyiki doğdun nice yıllara kardeşim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)